Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

va sitie postai mane "uzdege", tikiuosi pades ir kitoms:

mums visada sunku islaukti.. Ir to reikia ismokti. Zinai, belaukiant to, kas Tau labai svarbu, letai slenka laikas.. Bet uztenka pasitiketi na, tarkim, likimu ar kt. dalykais ir pasakyti: KAS MANO, VISADA MANE PATS SUSIRAS. Ir nesvarbu ar tai darbas, ar mylimas zmogus, ar vaikas ar kt.dalykeliai. As pati esu siaubingai nekantri. Esu veikli ir noriu pati viska susiveikti. Gyvenime ismokau LAUKTI, to kas man priklauso. Pasidare zymiai lengviau.
Nesuk sau galvos! Zinok kokio darbo nori. Aisku, negalima sedet ir laukti, kol kas pasiulys. Reikia veikti. Bet visada kazkokios aplinkybes pades/pastumes i prieki TAVOJO link. Nenusimink! Megaukis gyvenimo smulkmenomis! Besisypsantis laimingas spindintis zmogus pritraukia sekme pats!!!

kazkaip kilo noras ikurt kokia tai organizacija "Merginu su ziburiukais akyse"
Laura, mieloji, pirmadieni paskambink- jei ka. ..Apie savo versla mastyk. O tas, kuris su balandziais skraido TAVES NEVERTAS. Gyvenime buna tokiu vyru, kuriuos isimylim, krentam zemyn, bet tik tam, kad SUSTIPRETUME, kad savo versla ikurtume, kad zavios taptume, kd visi noretu, o kai reik negautu, kad pagaliau- kaip mano atveju- ATSIRASTU VYRAS, KURIS VERTINTU, KA GAVO-KA TURI!!
Mergaites, ne vyruose gyvenimo grozis! Mylekim gyvenima, spindekim, o tada Jie mus myles! Laura, nekvailiok ir nebandyk liudet!!!! Uzsimerk ir isivaizduok save, po kokiu 5 metu.... taip ir bus!!Patikek!
Einu gert vyno uz visas laimingas mergaites su ziburiukais akyse! Nera dalyku gyvenime, del kuriu verta liudeti. Mes ne tam sitoj zemej, kad gyventume bet kaip. PATIKEKIT PAGALIAU!!!
...siandiena esu super stipri, kad padeciau kitom...

po paskutiniuoju galiu pasakyti Amen.
Atsakyti
..ooo, kaip padirbejai ! 4u.gif
Nu tai deg (nuo zodzio uzdegti), o ne rusenk ten prie juros!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip smagu, zizeliau.

O aš visą savitgalį galvojau, kad l.l. noriu į kažką įdomaus nueiti..kažką nestandartinio nuveikti. Tai va, draugė pakvietė šiandien į jogą...L. Faina..
Atsakyti
o gucci xx atsirado!
man jau norisi begt krosa... mergikes-simpatijos mano ax.gif Pakelet nuotaika..
Begsiu ir medituosiu, kad ir toliau taip...
Tai ir sakau, paziuresim, prie ko tai prives...

Mano viena prietele issikele i Vilniu senokai. Sako: "Jauciausi vienisa, darbas-vaikai-darbas-ir kartasi vyras.. Va, dabar gerai. Turiu 13 supermamyciu.". Nesupratau as tada jos. Bet pati sita stadija pasiekiau.. lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jus priraset blink.gif , kol mieste buvau bigsmile.gif
Atsakyti
Jau pradedu Jus visas įsimylėti...(kaip drauges) wub.gif
Labai faina, kad esat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123456: 19 kovo 2007 - 17:15
ir as Tave isimylejau tongue.gif

Gal vaiku darzelis, bet fainiai blush2.gif

Jegine nuotaika! Saule sviecia! Iki rytojaus..
Atsakyti
O mums gi dzzzinnn, kas ir galvoja, ane?
Atsakyti
aisku dzin! Svarbu KA MES GALVOJAM! Svarbu MUMS GERAI! Dabar jau rimciu rimciausiai viskas! Ate!
Atsakyti
Sveikos. Gal galėčiau prie jūsų prisijungti, nes labai reikia palaikymo, norint išlaikyti tas teigiamas mintis, kurių taip trūksta ax.gif Nes dabar, kai pavasaris, prablaivėjo galva ir vėl atsirado noras gyventi. Tai kažkaip noriu tas skaidrias
mintis toliau išlaikyti, nes rudenį planuojami pasikeitimai gyvenime, todėl nenoriu vėlei pulti giliau į tą bedugnę, iš kurios po truputį bandau išsikapstyti.

I need a hug.
Atsakyti
Dujokaukeeee, o Tu nenori savo foto pasikeist... Labai cia ne kaip prie to musu pavasario- nuotaiku-spalvu atrodo g.gif Nu as tik siulau... mirksiukas.gif
Papildyta:
nu ir kaip cia atsijungti... kad taip populiaru...
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 19, 19:36)
Dujokaukeeee, o Tu nenori savo foto pasikeist... Labai cia ne kaip prie to musu pavasario- nuotaiku-spalvu atrodo  g.gif Nu as tik siulau...  mirksiukas.gif

Dėkui už pasiūlymą, bet nekeisiu. Daug vargau, kol suradau paveikslėlį, tiksliai atitinkantį mane. Jis tarsi mano atspindys veidrodyje.
O beje, kokios dar pavasarinės spalvos, kai aplink vien purvas ir balos?
Atsakyti