Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

QUOTE(Vijurka @ 2007 03 30, 12:25)

Laura_k, tavo avarate išlendanti žirafa šiandien visą rytą linksmino mano mažiukę, mudvi net valgėm prie kompo, ji tokia ne visada gerai valganti, tai aš ją linksminai, rodžiau tavo žirafą ir sakiau, kad ji nori jos pusryčius atimti, tai mažė aip gražiai sakė neeeeee ir pati valgė, o kai tavo žvėrelis pasislepia, tai mažoji šaukia tiu-tiū bigsmile.gif Tai šitiek prisijuokiau iš pat ryto mirksiukas.gif Ta štai, net avaratai padeda gyventi linksmiau tongue.gif  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o as jau zadejau pasikeisti doh.gif
nekeisiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(busVakare @ 2007 03 30, 13:16)
[color=green]

123456, Laura_K, su paskutine darbo diena!!! Su naujo pradzia!Uz nauja patirti! Tostas!Aplodismentai!!! thumbup.gif

bis.gif
Atsakyti
..tingit mano rastliava skaityt? mirksiukas.gif Gerai, einu darbuotis..

Rimtas, o kur 123456 dingo? Visom cia geros dienos linkedavo???
Bajm, ko gero, pavasariu megaujasi

As rytoj visa diena lepinsiuos. Manikiura pasidarysiu ir i teatra eisiu. "Tolima salis". Bus man antras kartas.

O Pepilota sake, kad perduociau linkejimus. Ji ten kazkur UK kraustosi ar ka, todel prie kompo prieina tik sporto klube. Bet sako pasiskaitineja.. Ir zadejo jinai saldumynu nevalgyt... Kai atsilieps- patikrinsim!!!
Atsakyti
hmm, aš čia nuolat skatinėju ką rašot biggrin.gif
o rašyt tai tingiu
šiandien labai gerai jaučiuosi
graži laiminga mylima galinti nuversti kalnus assa.gif assa.gif assa.gif

p.s. taip pat skaitinėju puslapį spekuliantai.lt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 03 30, 13:26)
hmm, aš čia nuolat skatinėju ką rašot biggrin.gif
o rašyt tai tingiu
šiandien labai gerai jaučiuosi
graži laiminga mylima galinti nuversti kalnus  assa.gif  assa.gif  assa.gif

p.s. taip pat skaitinėju puslapį spekuliantai.lt  hihihi.gif

tai tapsi investitore?
Atsakyti
dar nežinau, bet traukia lotuliukas.gif
Atsakyti
O! apie spekuliantus irgi noriu...
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif. Kad manęs ir niekas nepasiilgo, bet vis tiek noriu visas pasveikinti su savaitgaliu thumbup.gif thumbup.gif. Linkiu, kad jis visom būtų nuostabus 4u.gif
Atsakyti
As tai kas liecia spekuliantus pirma zingsny jau padariau, tai dabar ziuresiu kaip seksis. O savaitgalis...
manes laukia pamishke ir saslykai, jau kaip nooooriuuuuu........ rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 30 kovo 2007 - 13:45
O as i mesa ziuret negaliu. Ir nesugundytu jokie saslykai... Traukia labai visokie daigai, kruopos, seklos mirksiukas.gif Ka cia gali reikst?? cool.gif
Miskas gerai. Zibuciu yra sociai.. Su viena protinga motera kalbejau: sako, jei is seklos isaugini daiga- jis kaip nauja gyvybe Tau energija atsidekoja.. Ziuriu, ko as cia taip spirgu! Is avokado kaulo- medis isaugo, ir mandainas du lapus turi. Mastau, kad ta energija reiktu dar didinti... Kaip cia butu, jei sudaiginciau dar kokius ridikelius? Ir energijos gausiu, ir vitaminai, ir figurai gerai... g.gif mirksiukas.gif g.gif Ko tai nesidirba man siandien...
Atsakyti
bet mintys kokios thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif

kaip sakoma gera pradžia - pusė darbo bigsmile.gif
Atsakyti
O mes indelyje išsiauginom kviečių. Tarp prasikalusių kviečių su dukra patupdėm tokį mažą žaislinį pukuotą kiškutį ir stovi ant palangės. Taip faina thumbup.gif
Atsakyti
sodininkes mes dar pasirodo bigsmile.gif Vel kam geras pavyzdys, kaip myleti medzius, gamat, seklas, daigus. mirksiukas.gif O ka? Vaikasm labai geras pavyzdys! thumbup.gif
Papildyta:
...ko tai ant savaitgalio raides maisyt pradejau...
Atsakyti