o ka veiktumet, jei parejus is darbo nieko nereiketu daryti, nes vyras ir valgyt paruosia, ir namus sutvarko?
Praeities neįmanoma pakeisti, o ateities negalime žinoti. Visa, ką turime, - tai dabartis, todėl mums SVARBIAUSIA šiandienos požiūriai ir elgesys
Mergaitės, gyvenkime taip, kad mūsų nežeistų kitų žodžiai, nuotaikos, NUSTEBINKIME juos savo spindinčiomis akimis ir parodykime, kokios mes STIPRIOS!
Nepasiduokite!
Mergaitės, gyvenkime taip, kad mūsų nežeistų kitų žodžiai, nuotaikos, NUSTEBINKIME juos savo spindinčiomis akimis ir parodykime, kokios mes STIPRIOS!
Nepasiduokite!
QUOTE(Heidėja @ 2007 03 30, 11:41)
Taip norisi bent vieną užvestą temą matyti be buitinių rūpesčių
ar tai imanoma?:)cia gi mamu puslapis:D
QUOTE(Naoko @ 2007 03 30, 12:44)
ar tai imanoma?:)cia gi mamu puslapis:D
Galvoju, įmanoma.Jei kažkas čia užsukęs, pozityvių minčių dėka nusprendė patobulinti savo kasdienybę, tai skaityti apie prislėgtas žmonas, nesitvarkančius buityje vyrus, nesupratusias žmogystas-neįdomu. Yra begalė temų, galima išsipasakoti ten.
QUOTE(Heidėja @ 2007 03 30, 10:56)
Galvoju, įmanoma.Jei kažkas čia užsukęs, pozityvių minčių dėka nusprendė patobulinti savo kasdienybę, tai skaityti apie prislėgtas žmonas, nesitvarkančius buityje vyrus, nesupratusias žmogystas-neįdomu. Yra begalė temų, galima išsipasakoti ten.
Atsiprasome, mes jau baigeme. Beja cia nera tokiu kuriu buitis butu nemaloni, (bent as nepastebejau)ten buvo tik diskusija apie tai ka zmones masto....
Tos diskusijos deka, mane vel aplanke nuostabi pavasarishka nuotaika. Ir as dar karta galiu apdekot, kad yra tokia va temele.
Sveikos!
Labai idomu skaityt jusu mintis:)
nors atvirai pasakius as ju jau ir be sio forumo daug prisiskaicius,(kadangi domiuos psichologija,filosofija,tai teko nemazai knygu perskaityt panasiom temom).Lygtai teorija visa aiski,bet problema kad visa tai praktikoj pritaikyt??
nes as pvz jau kuri laika bandau zengt dvasinio tobulejimo keliu,uzsiiminejau savianalize,kazkiek tai ir psichoterapijos lankiau.Ir nors visa tai supa link vienos kripties-mastymo bei savo elgesio keitimosi,bet visgi niekaip nesiseka ivykdyt tu teigiamu pokyciu savyje,nors tu ka!!:(ir dar varzausi del to nepilnavertiskumo jausmo.Suprast tai teoriskai ir logiskai suprantu,kad cia neigiamo apie save galvojimo pasekme,t.y.nuvertinimas.Bet kaip pradet teigiamai apie save galvot,jei toks jausmas kad visas tas saves nuvertinimas yra pagristas ir teisingas?!Kazkodel visa laika atrodo,kad kiti uz mane yra kazkuo pranasesni,geresni ir t.t.Ir todel jauties kaip ne visi.
Na vienu zodziu issiliejau as cia truputi,bet tikiuos nuotaikos niekam nesugadinsiu Gal kaip tik priesingai,kas nors man padet susivok ir susiorientuot visame kame,kur as teisingai mastau o kur ne
juk tam ir esam cia,kad padet vieni kitiems keist ta minciu kripti,arne?
nors atvirai pasakius as ju jau ir be sio forumo daug prisiskaicius,(kadangi domiuos psichologija,filosofija,tai teko nemazai knygu perskaityt panasiom temom).Lygtai teorija visa aiski,bet problema kad visa tai praktikoj pritaikyt??
nes as pvz jau kuri laika bandau zengt dvasinio tobulejimo keliu,uzsiiminejau savianalize,kazkiek tai ir psichoterapijos lankiau.Ir nors visa tai supa link vienos kripties-mastymo bei savo elgesio keitimosi,bet visgi niekaip nesiseka ivykdyt tu teigiamu pokyciu savyje,nors tu ka!!:(ir dar varzausi del to nepilnavertiskumo jausmo.Suprast tai teoriskai ir logiskai suprantu,kad cia neigiamo apie save galvojimo pasekme,t.y.nuvertinimas.Bet kaip pradet teigiamai apie save galvot,jei toks jausmas kad visas tas saves nuvertinimas yra pagristas ir teisingas?!Kazkodel visa laika atrodo,kad kiti uz mane yra kazkuo pranasesni,geresni ir t.t.Ir todel jauties kaip ne visi.
Na vienu zodziu issiliejau as cia truputi,bet tikiuos nuotaikos niekam nesugadinsiu Gal kaip tik priesingai,kas nors man padet susivok ir susiorientuot visame kame,kur as teisingai mastau o kur ne
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2007 03 30, 11:01)
Kazkodel visa laika atrodo,kad kiti uz mane yra kazkuo pranasesni,geresni ir t.t.Ir todel jauties kaip ne visi.
Tu esi ne VISI, tu esi TU
dėkingumas+paprastumas+tvarka+darna+grožis+džiaugsmas= YRA tikrasis "Aš"
Tikrosios paieškos savojo "aš" panašios į grandininę reakciją. Būna ir kritinių taškų, tada tu lyg pasiduodi ir imi lyginti save su geresniais, pranašesniais. Bet tai ir yra gerai, reiškia, dar turi ko siekti O nepasitikėjimą ar minutinį savęs nuvertinimą reikia kuo greičiau ginti nuo savęs, mes galingi savo požiūriuose ir kaip jie suformuluojami, taip į mus ir atsisuka. Reikia visam pasauliui demonstruoti pasitikėjimo pozą, pačiam tuo tikėti ir tada jausiesi GERAI
"Dirbu, laukdamas tos dienos, kai galėsiu su pasitikėjimu pasakyti: man patinka viskas, ką darau, nes viską darau taip gerai, kaip tik sugebu."
P.S.pasigedau jau šiandien puikiųjų mergičkų: busVakarės, 123456, Bajm, Lauros_k, plato, Seppuku...
Manta, Naoko,belisime,A.U.G.U.S.T.A., zizielius... - kalbėkimės, pasidalinkite šiandiene savo nuotaika
Laura_k, tavo avarate išlendanti žirafa šiandien visą rytą linksmino mano mažiukę, mudvi net valgėm prie kompo, ji tokia ne visada gerai valganti, tai aš ją linksminai, rodžiau tavo žirafą ir sakiau, kad ji nori jos pusryčius atimti, tai mažė aip gražiai sakė neeeeee ir pati valgė, o kai tavo žvėrelis pasislepia, tai mažoji šaukia tiu-tiū Tai šitiek prisijuokiau iš pat ryto Ta štai, net avaratai padeda gyventi linksmiau
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2007 03 30, 12:01)
Sveikos!
saves nuvertinimas nera pagristas ir teisingas. tai tik poziuris is vienos puses. tarkim, as visiskai nemoku isiulyti zmogui prekes ir esu nuo gimimo nekomunikabili, del to mane po bandomojo ismete is parduotuves ir pasake kad esu niekam tikus, jokiam darbui - taip ir pasake. bet prieme i kita darba, kur reikia susikaupimo ir kruopstumo. reiskia nesu visai jau niekam tikus, kaip man sake parduotuves direktorius, ar ne?o jis tikrai taip sake. turi savu pliusu, juos surasyti gali ant lapelio ir paskaityt karts nuo karto prirasydama dar;)
QUOTE(Naoko @ 2007 03 30, 11:52)
...bet prieme i kita darba, kur reikia susikaupimo ir kruopstumo.
Naoko, matai - tu ŠAUNUOLĖ Žmonės vertinami ne tik už plepumą ir prekių grūdimą, aš tai nemėgstu kai man ne padeda apsipirkinėti, bet trukdo, kartais į parduotuves einu tik pavaikštinėti, nepulsi juk kiekvieną kartą ką nors pirkti sau, jei nieko nereikia:P Taip ir norisi nuo tokio žmogaus kuo toliau paėjėti...Bet kiekvienam savo, smulkmeniški, mėgstantys tvarką, susikaupę žmonės taip pat randa savo VIETĄ. Tau pasisekė ir tu ją radai, nes žmonės "nemetantys" neapgalvotas frazes gali suluošinti ilgam, labai svarbu nuo jų replikų atsitiesti ir TIKĖTI savimi
yep:) bet permainos istaigoj vyksta, po kuriu mano etato nebus ir reiks kito darbo iekot. bijau vel papult i kokia pelno siekiancia organizacija, kur kalbama tik apie perlna ir naudojamas psichologinis smurtas pries visus, kurie to pelno nemoka daryti. ech...
labiausiai tai noreciau kokiam Carite dirbti administracijoj:)
labiausiai tai noreciau kokiam Carite dirbti administracijoj:)
Kaip fainai, kai Taves pasiilgsta!!!! (Buvau pas savo kosmetologe isbegus pasilepinti, kad grezesne buciau. O ka jus del savo kuno darot??? Siela tai cia maitinat, o fizini kuna su pavasariu pasveikinot???? Kad ne tik is vidaus spindetumet, bet ir is isores trauktumet!!!!As dar pvz. rytoj planuoju daryt sulciu dieta, vat! )
MyTute, labai geri ir prasmingi zodziai apie tuos du seriamus vilkus. Kai as busiu bobute, pasisodinsiu savo anukelius ir pasakysiu, kad buvo tokia SM, kuri uzrase, o as persirasiau ir jums pasakoju.. Ne, geriau savo vaikams. Bus greiciau..
123456, Laura_K, su paskutine darbo diena!!! Su naujo pradzia!Uz nauja patirti! Tostas!Aplodismentai!!!
Tai ka, truputeli susinervinom, Manta?! As tokia artiste-aukle spirciau jau pro duris! Nes mano zvilgsnis ne visada buna draugiskas. O kai jis nera draugiskas, kiti jo neatlaiko. Kiekvienam puodui savas dangtis, sako lietuviu senoliai. Vargses tos, kurios laiko 3 namu kamous. Yra skirtumas, kai tuos 3 kampus laiko, bet jaucia nuo to kaifa!Naoko pvz. Zaviuosi absoliuciai kiekviena gyva butybe, kuri savo funkcija sitoje zemeje atlieka su meile! Ir nesvarbu kokia tai veikla!Manyje gyvena pvz. du vilkai: karjeriste ir zidinio kureja ar kaip ten . Vasaros metu- esu demesio centre, reikli, reksne, negalinti sustoti ir pavargti, kalu eurus ir laukiu ziemos, kad su toooooooookia meile virciau sriuba, sluostyciau dulkes ir kaifuociau prie teliko. Todel suprantu ivairaus plauko moteris ir palaikau visas, kuriose dar salia ju veiklos dega nuosirdumas, siluma ir eilinis zmogiskumas.
Moters funkcija sitoje zemeje (hm hm su metais vis giliau suvokiu!) yra ypatinga! Jei moteris bus laiminga- visa aplinka bus laiminga. Uzteks nustot jai sypsotis, visiems bus liudna ir nelabai zinos kodel. O todel, kad Moteriai blogai.. Moteris viso ko variklis! Todel, neuztenka jai tik isores. Reikia ir proto. Protinga moteris is teslos issiminkys pyrageli su varske (cia as apie vyrus!). Jei ji megsta gauti geles, protinga Moteris pakreips reikala taip, kad ji gaus geliu. Jei ji tvarko viena buta, o kai kas sedi prie teliko, protinga Moteris pakreips reikala taip, kad darbai bus padalinti...As cia niekam netaikau!! Cia tik mano mintys apskritai!!
Kai as pamaciau gimusia dukterecia, pasakiau: "Grazia mes Tave galim padaryti, bet pirmiausia padirbesim, kad butum protinga!"
O pagal visus ten IN ir JAN, tai Moteris energijos daveja. Ar pastebejot besimyledamos, koks buna poveikis vyrui po to? Jei Moteris atsiduoda su meile, noru, graziom mintims, jos vidus svarus, na dar romantiskai kokia zvake dega ir taure vyno - vyras po to kaifuoja, spindi, darbai jam sekasi. Uztenka buti viduje meilej nenusiteikus ("ai, sikart del jo"), rezultatas vyriskiui bus kitoks. Atsikeles eis i darba kaip eilini karta..
Ir ko as cia apie tai???
Zodziu, uz PROTINGAS, ZAVIAS, SEKMINGAS, MYLINCIAS IR MYLIMAS MOTERIS!
Pardon...issipleciau..
MyTute, labai geri ir prasmingi zodziai apie tuos du seriamus vilkus. Kai as busiu bobute, pasisodinsiu savo anukelius ir pasakysiu, kad buvo tokia SM, kuri uzrase, o as persirasiau ir jums pasakoju.. Ne, geriau savo vaikams. Bus greiciau..
123456, Laura_K, su paskutine darbo diena!!! Su naujo pradzia!Uz nauja patirti! Tostas!Aplodismentai!!!
Tai ka, truputeli susinervinom, Manta?! As tokia artiste-aukle spirciau jau pro duris! Nes mano zvilgsnis ne visada buna draugiskas. O kai jis nera draugiskas, kiti jo neatlaiko. Kiekvienam puodui savas dangtis, sako lietuviu senoliai. Vargses tos, kurios laiko 3 namu kamous. Yra skirtumas, kai tuos 3 kampus laiko, bet jaucia nuo to kaifa!Naoko pvz. Zaviuosi absoliuciai kiekviena gyva butybe, kuri savo funkcija sitoje zemeje atlieka su meile! Ir nesvarbu kokia tai veikla!Manyje gyvena pvz. du vilkai: karjeriste ir zidinio kureja ar kaip ten . Vasaros metu- esu demesio centre, reikli, reksne, negalinti sustoti ir pavargti, kalu eurus ir laukiu ziemos, kad su toooooooookia meile virciau sriuba, sluostyciau dulkes ir kaifuociau prie teliko. Todel suprantu ivairaus plauko moteris ir palaikau visas, kuriose dar salia ju veiklos dega nuosirdumas, siluma ir eilinis zmogiskumas.
Moters funkcija sitoje zemeje (hm hm su metais vis giliau suvokiu!) yra ypatinga! Jei moteris bus laiminga- visa aplinka bus laiminga. Uzteks nustot jai sypsotis, visiems bus liudna ir nelabai zinos kodel. O todel, kad Moteriai blogai.. Moteris viso ko variklis! Todel, neuztenka jai tik isores. Reikia ir proto. Protinga moteris is teslos issiminkys pyrageli su varske (cia as apie vyrus!). Jei ji megsta gauti geles, protinga Moteris pakreips reikala taip, kad ji gaus geliu. Jei ji tvarko viena buta, o kai kas sedi prie teliko, protinga Moteris pakreips reikala taip, kad darbai bus padalinti...As cia niekam netaikau!! Cia tik mano mintys apskritai!!
Kai as pamaciau gimusia dukterecia, pasakiau: "Grazia mes Tave galim padaryti, bet pirmiausia padirbesim, kad butum protinga!"
O pagal visus ten IN ir JAN, tai Moteris energijos daveja. Ar pastebejot besimyledamos, koks buna poveikis vyrui po to? Jei Moteris atsiduoda su meile, noru, graziom mintims, jos vidus svarus, na dar romantiskai kokia zvake dega ir taure vyno - vyras po to kaifuoja, spindi, darbai jam sekasi. Uztenka buti viduje meilej nenusiteikus ("ai, sikart del jo"), rezultatas vyriskiui bus kitoks. Atsikeles eis i darba kaip eilini karta..
Ir ko as cia apie tai???
Zodziu, uz PROTINGAS, ZAVIAS, SEKMINGAS, MYLINCIAS IR MYLIMAS MOTERIS!
Pardon...issipleciau..