Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

Pabelde Lietus i langa ir... saule nusvito! Jega!!

Vijurka, ir Tu- Jega! Pagalvojau: ir ko cia as dabar?! Varau kazka i medi...!
Taip noreciau jus abi dabar kokiam griekui pakviesti: po torto gabala su kava...
Jei mano tokios drauges visos butu, ir dar salia tam paciam mieste- kalnus vartytume!
Atsakyti
busVakare, ačiū už grieko vertą pasiūlymą, bet torto vakare...nea, reikia truputį pilvuką pamažint, o ir kava nakčiai netinka, akis vartysiu kaip pelėda visą naktį, ot negaliu aš vėliau 18.00 val. kavos gert:P Bet vis tiek smagu, kad tau pagerėjo!
Aš tai žaviuosi tavimi, tokia aktyvistė, visur spėjanti, darbuose užsigrūzinusi, dar ir mums ūpą pakeli: naujų darbų ieškotis, vietoje nestovėti...ir t.t.
Parašysiu tau dar vieną gražią mintį, nes tu iš tiesų žmogus, turintis daug gražių svajonių:

"Turintys viltį žmonės sugeba geriausiai gyventi dabartimi "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 29 kovo 2007 - 19:41
QUOTE(busVakare @ 2007 03 29, 19:46)
Pabelde Lietus i langa ir... saule nusvito! Jega!!

[color=red]Vijurka,
ir Tu- Jega! Pagalvojau: ir ko cia as dabar?! Varau kazka i medi...!
Taip noreciau jus abi dabar kokiam griekui pakviesti: po torto gabala su kava...
Jei mano tokios drauges visos butu, ir dar salia tam paciam mieste- kalnus vartytume![/color]

dar spesime thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Apskaičiuoti, kiek mūsų gyvenime mums priklauso laisvių, ir kiek pareigų, neįmanoma. Šioje vietoje patikimas matuoklis yra jausmai. Jei jaučiamės sugniuždyti, susierzinę ar nusikaltę, kažkas negerai g.gif
Aš esu vienintelis, kuris žino, kas iš tikrųjų su manimi vyksta. Ir ką su tuo daryti, leista rinktis man.
Užsukau čia dar kartą šį vakarą, ŠI VIETA ramina, paskaitinėjau temą nuo pat pradžių, daug teigiamų emocijų, gražių minčių tvyrančių ore... wub.gif Keista, kaip virtuali erdvė įtraukia, kaip žmonės bendraudami tik šioje erdvėje pasijaučia artimi. Gaila, kad šią temą radau tik prieš porą savaičių, mieliau dalyvaudavau kitose temose, kur sprendžiasi vyro-moters santykiai, kur maišosi tretieji asmenys...Skaičiau,analizavau,stebėjausi, piktinausi,džiūgavau...Po kurio laiko pajutau,kad tai darosi man svetima, kad problemos,kurias paliečiu tiesiogiai nėra mano išgyventos,kad galbūt neturiu teisės pasakyti net savo nuomonę apie išdavystę,nes pati niekada taip nesielgiau,nežinau kaip iš tiesų jausčiausi,jei išduotų pačios vyras, taip pat nežinau,ką jaučia žmogus,sakydamas, kad jai gera būti turtingo vyro meiluže,ar aš turiu moralinę teisę ją teisti? blush2.gif Supratau, kad nenoriu kitų likimų,nes kiekviena istorija tai arba didelis skausmas,arba didelis džiaugsmas, o norint išlaikyti pusiausvyrą reikia nemažai vidinių jėgų,reikia pastangų atsiriboti nuo viso to emociškai. Visi žmonės yra lygiai tokie patys: su tais pačiais poreikiais ir abejonėmis, su baimėmis, kažkas su netikrumu. Jeigu jauti kitų padrąsinimą tada lengviau išgyventi išbandymus...Kažkaip mane tos istorijos pernelyg veikė,mąstydavau apie kai kuriuos žmones net palikus SM forumą. Atradus šią temą atsimerkiau - štai kur mano vieta bigsmile.gif
Nebenoriu jaustis bejėge kitų žmonių situacijose, renkuosi pozityvų mąstymą, šiandien mano šeimai jo taip pat REIKIA rolleyes.gif
Lieku su Jumis, mergytės bigsmile.gif Jūs visos labai mielos 4u.gif
Kiekviena akimirka yra mano. Ir aš galiu nuspręsti, ar jos metu suteiksiu gėrio ar skausmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 29 kovo 2007 - 20:42
4u.gif 4u.gif Vijurka tau balionas! Bendramint4 mano esi smile.gif na radau bendrų minčių. Aš ir patyriau tokį jausmą, čia forume, tas emocijų , patyrimų, išgyvenimų pasaulis taip įtraukia, bet man tai buvo tik tokiu momentu, kada pačiai tokios situacijos aktualu. Į kai kurias temas, kur rašiau, net nenoriu gryžti pasipasakot , nes per daug skaudulių primena, kuriuos kažkada išgyvenau, viską nukišau giliai, jau išgyvenau. einu per duobes ir pakilimus, šiokius tokius ir semiuosi minčių iš čia. Nes dabar toks laikas, kad jokiai knygai negaliu susikaupt.Nesiskaito man niekas visiškai.
Beje šiuo metu dirbu su savim labai stipriai, sau kartoju jog viskas priklauso nuo požiūrio, nes turiu perlipt per save, jaučiuosi visiškai ne savo rogėse darbe, kurį pasirinkau. Bet galvoju gal reiki išlaukt? Išbandyt save? Gal persilaušiu? todėl ir sakau sau, kad viskas tik nuo požiūrio priklauso, kartoju, kad bet kokioje situacijoje gaunu patirties ir naudos, ir tikiu dabar likimu šiek tiek. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na gal as svelniau nei konstruktyviai pasakysiu, kad: net "ne savo roges" ar nemalonios patirtys yra PATIRTIS, kuri veda, prie pazinimo, ko tu nori... Retas kuris yra netinkamas vyras gyvenime, ar netinkamas darbas, tai tik pamokos, kad galiausiai suprastumem (kristalizuotumem), ko norim.
Atsakyti
Seppuku, pataikei į dešimtuką!! Būtent taip ir yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2007 03 29, 19:26)
Sveikos, optimistes  4u.gif

Sveikute, Laura! Kaip laikaisi? Is paskutiniu tavo zinuciu matosi, kad viskas tvarkoje  smile.gif

bye1.gif

viskas thumbup.gif

kaip Tu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_k: 30 kovo 2007 - 07:47
o as saindein su vaiko auklyte susigincyjau ir beda ta, kad nemoku nutylet. Mane pjauna vyresniu moteru poziuris, kad moteris turi laikyti 3 namu kampus. Nu negaliu....... As uz tai kad perpuse laikom kartu ir nedalinam, o ne tai kad visa atsakomybe uz namus ir buity uzverst moteriai, juolabiau jei ji yra dirbanti. Tipo vyras uzdirba daugiua... bet tai vyras ir moteris juk dirba tiek pat valandu, o kad ju vlandos ikainiai skirias, tai cia manau beda visuomenes poziuryje. o ji man sako" moteris gime ,kad vargtu....." Nu negaliu kaip susibiesinau Sako va augini mergyte - tai jau vargeliui... AAAAAAAAAAAAA As pikta ir mano pozityvumo nei laso. Ar tikrai blogai galvoju?
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 03 30, 09:56)
o as saindein su vaiko auklyte susigincyjau ir beda ta, kad nemoku nutylet. Mane pjauna vyresniu moteru poziuris, kad moteris turi laikyti 3 namu kampus. Nu negaliu....... As uz tai kad perpuse laikom kartu ir nedalinam, o ne tai kad visa atsakomybe uz namus ir buity uzverst  moteriai, juolabiau jei ji yra dirbanti. Tipo vyras uzdirba daugiua... bet tai vyras ir moteris juk dirba tiek pat valandu, o kad ju vlandos ikainiai skirias, tai cia manau beda visuomenes poziuryje. o ji man sako" moteris gime ,kad vargtu....." Nu negaliu kaip susibiesinau  Sako va augini mergyte - tai jau vargeliui... AAAAAAAAAAAAA    As pikta ir mano pozityvumo nei laso. Ar tikrai blogai galvoju?

tai tegu tavo auklytė vargsta wink.gif
o tu gimei gyventi ir džiaugtis gyvenimu wink.gif
Atsakyti
Sveikos optimistes!!!

Noriu as siandien irgi pozityviom mintim pasidalinti: As turiu idealu vyra.musu santykiai idealus(jau 3metai ir jokiu pyksciu)...o visa kita....ai susitvarkys...Svarbiausia MEILE wub.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 03 30, 09:56)
o as saindein su vaiko auklyte susigincyjau ir beda ta, kad nemoku nutylet. Mane pjauna vyresniu moteru poziuris, kad moteris turi laikyti 3 namu kampus. Nu negaliu....... As uz tai kad perpuse laikom kartu ir nedalinam, o ne tai kad visa atsakomybe uz namus ir buity uzverst  moteriai, juolabiau jei ji yra dirbanti. Tipo vyras uzdirba daugiua... bet tai vyras ir moteris juk dirba tiek pat valandu, o kad ju vlandos ikainiai skirias, tai cia manau beda visuomenes poziuryje. o ji man sako" moteris gime ,kad vargtu....." Nu negaliu kaip susibiesinau  Sako va augini mergyte - tai jau vargeliui... AAAAAAAAAAAAA    As pikta ir mano pozityvumo nei laso. Ar tikrai blogai galvoju?

teisingai galvoji:)man irgi aukle aiskino kaip gyventi, paskui pakeiciau ja i jauna studete mergyte ir problemos nebeliko:)ir dukrytei taip labiau patiko, nes ta studente zaisdavo su ja, o ne tik priziuredavo
Atsakyti