Va o pas mane darbe dvi nestukes aplink sukasi, tai veikia tai kazkaip- as tai biski bijau uzsikrest...
Esminiai dalykai mūsų gyvenime įvyksta mums apie tai nė nežinant./C.S.Lewis/
Kai mums nutikusius dalykus įvertiname po kiek laiko, viskas atrodo kitaip. Visi įvykiai susidėsto į tam tikrą struktūrą ir net tai, kas iš pradžių gali atrodyti labiausiai nelaukta, vėliau darniai įsikomponuoja į didesnį paveikslą. Nėra abejonių - kiekvienas įvykis palieka pėdsaką. Laikas atskleis, kokia buvo vienos ar kitos situacijos prasmė.
Kai suklumpame ir pradedame blaškytis, privalome patikėti. Mūsų gyvenimas - ne atsitiktinumas. Tai realiame laike statomas spektaklis, o mes - ant tos pačios pakylos vaidinantys aktoriai. Visi vaidiname tam tikrus vaidmenis ir laikas nuo laiko patenkame į scenas, kurios paaiškina ansktesniuose veiksmuose buvusius neaiškumus.
Tai, kas man nutiko šiandien, turi prasmę. Nežinia kada ir kur, bet ji išaiškės. Visos akimirkos ir visi įvykiai yra man skirto kelio dalys.
Šiandien nusipirkau naują knygą "Ką žada ateinanti diena", čia vieną jos skyrelį pacitavau , gal kokia mintis nuramins busVakarę, jei paguosiu bent kiek būsiu patenkinta
busVakare, tikėk, tavo leliukėlis jau supasi ant debesėlio ir stebi savo tėvelius, tik jam dar ne laikas dabar, gal mūsų laikas žymiai greitesnis už tą laiką, kur jis dabar Jis jau pasirinko Jus, bet laukia žinios, kada galės nulipti nuo savo debesėlio į tavo kūną Patikėk, ir pykins, ir galvą skaudės, ir nugarą lauš...Bet visą tai tokia smulkmė prieš tokį mažą, kvepiantį pienuku stebuklą Linkiu nurimti dabar ir gyvent toje situacijoje, kurią dabar turi "suvaidinti" ją kaip aktorė (jei kam neaišku, skaitykit iš naujo nuo pradžių)
Kai mums nutikusius dalykus įvertiname po kiek laiko, viskas atrodo kitaip. Visi įvykiai susidėsto į tam tikrą struktūrą ir net tai, kas iš pradžių gali atrodyti labiausiai nelaukta, vėliau darniai įsikomponuoja į didesnį paveikslą. Nėra abejonių - kiekvienas įvykis palieka pėdsaką. Laikas atskleis, kokia buvo vienos ar kitos situacijos prasmė.
Kai suklumpame ir pradedame blaškytis, privalome patikėti. Mūsų gyvenimas - ne atsitiktinumas. Tai realiame laike statomas spektaklis, o mes - ant tos pačios pakylos vaidinantys aktoriai. Visi vaidiname tam tikrus vaidmenis ir laikas nuo laiko patenkame į scenas, kurios paaiškina ansktesniuose veiksmuose buvusius neaiškumus.
Tai, kas man nutiko šiandien, turi prasmę. Nežinia kada ir kur, bet ji išaiškės. Visos akimirkos ir visi įvykiai yra man skirto kelio dalys.
Šiandien nusipirkau naują knygą "Ką žada ateinanti diena", čia vieną jos skyrelį pacitavau , gal kokia mintis nuramins busVakarę, jei paguosiu bent kiek būsiu patenkinta
busVakare, tikėk, tavo leliukėlis jau supasi ant debesėlio ir stebi savo tėvelius, tik jam dar ne laikas dabar, gal mūsų laikas žymiai greitesnis už tą laiką, kur jis dabar Jis jau pasirinko Jus, bet laukia žinios, kada galės nulipti nuo savo debesėlio į tavo kūną Patikėk, ir pykins, ir galvą skaudės, ir nugarą lauš...Bet visą tai tokia smulkmė prieš tokį mažą, kvepiantį pienuku stebuklą Linkiu nurimti dabar ir gyvent toje situacijoje, kurią dabar turi "suvaidinti" ją kaip aktorė (jei kam neaišku, skaitykit iš naujo nuo pradžių)
QUOTE(Manta @ 2007 03 29, 08:44)
...3 metai svajoju, apie tai , kaip noriu dirbti mano namo pirmame aukste esancioje audito kompanijoje. Svajoju tai svajoju, bet gi reikia man ten nueit ir pasisiulyt, ir as tiek metu to nepadarau. Nu nepasiryztu ir nors tu ka..
Moralas Mantai
"Drąsa - tai pasimeldusi baimė"
Ne visi esame visada drąsūs. Nerimaudami leidžiamės į keliones. Baimę jaučiame kiekvieną kartą, kai reikia pasikliauti savo jėgomis ar patikėti, kad mūsų gyvenimas yra gerose rankose.
Pokalbis su savimi paruošia sutikti tai, kas šiandieną mūsų laukia. Pokalbis su savimi - tai lyg malda, nuraminanti baimę. Jis leidžia mums nukreipti visą savo dėmesį į iškylančius įvykius. Dialogas su savimi, žinoma, jeigu jis pozityvus, ugdo sveiką savęs įvaizdį, tokį, kuris suteikia saugumo jausmą, netgi tada,kai susiduriame su nelaime.
Nėra situacijų, kurių negalėtume įveikti. Kokios bereiktų drąsos ir stiprybės, jų rasime visai šalia. Ar įgysime drąsos, priklausys nuo mūsų noro įžengti į sunkias situacijas , nuo mūsų noro bendrauti su savimi.
Turiu pajusti baimę, kad galėčiau ja atsikratyti.Visada šalia baimės eina drąsa, skiriasi tik jų pėdsakai.
Manta, pakeisk batus, pakeisi pėdsakus, įgauk drąsos ir nueik pasiteirauti apie ilgai svajotą darbą
Papildyta:
O čia dalelė pasitikėjimo 123456, kuri keičia darbą į geresnį
Ką gali įsivaizduoti, tą gali ir pasiekti. Apie ką svajoji, tuo gali ir tapti.
Svajonės ir siekiai kviečia mus užsibrėžti naujus tikslus, įgyvendinti naujas užduotis, išdrįsti leistis kelionėn nežinomais takais.
Tik retkarčiais pabundame rytais jausdami nenugalimą norą įsilieti į visa, kas mūsų laukia. Deja, dažniausiai turime iš anksto paruošti savo protus, subalansuoti emocijas ir apsaugoti savo sielas, nes bijosime išgyvenimų, laukiančių mūsų.
Visiškai normalu ir žmogiška suprasti savo trūkumus ir kartu nepažinti savo galimybių, kurioms mes skiriame per mažai dėmesio, neįsiklausydami į pagyrimus, gaunamus už tuos sugebėjimus.
Šiandienos pasiekimai-tai praeities svajonių ženklas. Šiandien viltys nukreipia mane į ateities perspektyvas. Nesėkmių - tik keletas, jos padeda man nenuklysti nuo kelio.
123456, didelės tau sėkmės naujame darbe, tegul jis būna su svajonių ženklu
Vijurka , TU nuostabi!!!!
QUOTE(123456 @ 2007 03 29, 15:51)
Ačiū Visada mėgau rašyt laiškus , štai ir parašiau kai kurioms, o tuo pačiu VISOMS.
Nu merginos, ir nepavyko man nueit iki tos kontoreles. Taigi nusprendziau - nelemtis. Tikriausia reikai dar palaukt. Ryte aukle atejo ishleist tik labai trumpam, nes jai reikejo y baseina, o paskui vaiksciojau lauke ir galvojau, tai kam gi duot maze pasaugot... Pamaciau kaimyne, taciau ji man pasake, kad net 2 minutem paziuret maziukes prie vezimelio neturi laiko, taip ir likau nenuejus. Tik pagalvojau, kad jau tiap deliojas faktai, kad kai apsisprendi tai kas nors koja pakisha - vadinas ne laikas..
QUOTE(Bajm @ 2007 03 29, 17:35)
Stiprinti savo trūkumus tol, kol jie netaps jūsų stiprybe.
A-cha, liux frazė O mano trūkumas - tai palygint silpnas užsienio kalbos žinojimas, ta,kurią norėčiau išmokt (anglų) mokinausi kurį laiką kursuose, o tos kurios neturiu kur panaudot, niekam šiandien nereikalinga, t.y. man nereikalinga-prancūzų k., ją taip pat jau nuo m-klos pamiršusi. Tai va, išeina taip, kad laisvai kalbu rusų, esu iš tos kartos, kai savaitinių pamokų buvo net trys Tai kaip ir beveik buvo gimtoji tapusi
Norint pakeist darbą anglų juodai reikia , bet nei laiko, nei didelio noro kol kas mokytis toliau NĖR, taigi, man tai mano TRŪKUMAS ir gyvenimo stabdis šiuo momentu
QUOTE(Vijurka @ 2007 03 29, 19:19)
taigi, man tai mano TRŪKUMAS ir gyvenimo stabdis šiuo momentu
pradėk nuo šiandien
skirk dabar pusvalandį anglų kalbai
pvz. bbc.co.uk paskaityk naujienas, ten galima jas ir pasiklausyti
Sveikos, optimistes
Jau priraset, tai reikejo man sportbacius uzsidet, kad suspeciau viska perskaityti
Sveika, Pepilota ! Kazkur prapuolusi, gal savo biznio plana sudarineji?
Sveikute, Laura! Kaip laikaisi? Is paskutiniu tavo zinuciu matosi, kad viskas tvarkoje
BusVakare, moteriske, tamstai ne prie veido paskutines nuotaikos, tikrai ne prie veido. As jau ruosiausi tavo postus uzsirasyti i uzrasu knygute apie tas svytincias akis, o tu cia matai jas ir uzgesinai Nagi, issisiepiam ir i prieki ! Viskas susitvarkys savu laiku.Svarbiausiai tiketi tuo!!!
Hug.
Jau priraset, tai reikejo man sportbacius uzsidet, kad suspeciau viska perskaityti
Sveika, Pepilota ! Kazkur prapuolusi, gal savo biznio plana sudarineji?
Sveikute, Laura! Kaip laikaisi? Is paskutiniu tavo zinuciu matosi, kad viskas tvarkoje
BusVakare, moteriske, tamstai ne prie veido paskutines nuotaikos, tikrai ne prie veido. As jau ruosiausi tavo postus uzsirasyti i uzrasu knygute apie tas svytincias akis, o tu cia matai jas ir uzgesinai Nagi, issisiepiam ir i prieki ! Viskas susitvarkys savu laiku.Svarbiausiai tiketi tuo!!!
Hug.