Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

gal čia iš dalies kaltas perfekcionizmas? g.gif
aš irgi noriu tobulai gyventi, o tobulai juk nereiškia laimingai g.gif
Atsakyti
Izvelgi perfekcionizma g.gif ?
Atsakyti
BusVakare, ar nesove kada i galva mintis paimt leliu is vaiku namu?maziuka visai. jei niekaip nesiseka pastoti, o labai norisi vaikucio, tai gal Dievas toki zenkla siuncia?mano bendradarbis taip padare ir myli ta mergyte be proto
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 29, 13:24)
Bet as jau tam pribrendau ir labai jo ilgiuosi.

Suprantu tave. Man irgi teko ne vieną mėnesį naktim vonioj paverkti, kad ir šį mėnesį nepavyko.. Ir kas keisčiausia, kai aš jau nusiraminau, nustojau laukti ir pradėjau susitaikyti su tuo, kad visą gyvenimą tik katinus auginsiu biggrin.gif tada ir pajutau, kad kažkas su manim darosi.. O tada atrodė, kad visiem, kurie tik pradės klausinėti "na kada gi pagaliau" ką nors kakton paleisiu mad.gif Ramybė matyt svarbiausia..
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 29, 13:41)
Izvelgi perfekcionizma g.gif ?

viskas bus gerai smile.gif turi būti gerai smile.gif
Atsakyti
..apie vaikus is vaiku namu dar nemastau. Turesiu savo. Tik kantrybes reikia islaukt. mirksiukas.gif
Aciu jums..
Atsakyti
BusVakare, viskas bus gerai, TU tokia stipri 4u.gif
TIK NELIŪDĖK labai ok? 4u.gif wub.gif
Atsakyti
ai, ir stiprieji paluzta...Man labai nepatinka, kai mano akys nespindi..
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 29, 14:13)
ai, ir stiprieji paluzta...Man labai nepatinka, kai mano akys nespindi..

Svarbiausia tikėk, kad viskas bus gerai. Tikiu, kad neužilgo būsi nestuke.gif, tik tada nesiskųsk, kad pykina ar nugarą skauda mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2007 03 29, 15:25)
Svarbiausia tikėk, kad viskas bus gerai. Tikiu, kad neužilgo būsi nestuke.gif, tik tada nesiskųsk, kad pykina ar nugarą skauda mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Čia tai gerai, nesiskųsk, kad pykina... lotuliukas.gif
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu, kai eidama pro mesos skyriu supykins!!! Ir dabar ten ne per maloniausi kvapai, bet tai dar ne TAS pykinimas. Dabar tai zirziu, kai skauda krutine ir visokie bjaurus dalykai darosi pries PMS, bet kai bus TIE TIKRIEJI blogumai, GARBES ZODIS NEBUS ISLEISTAS JOKS GARSAS!
Atsakyti
reikia, kad ateitu kokia nestuke cia prisijungti prie musu ir uzkrestu biggrin.gif visas norincias, butu nestumo epidemija lotuliukas.gif
Atsakyti