gal čia iš dalies kaltas perfekcionizmas?
aš irgi noriu tobulai gyventi, o tobulai juk nereiškia laimingai
Izvelgi perfekcionizma ?
BusVakare, ar nesove kada i galva mintis paimt leliu is vaiku namu?maziuka visai. jei niekaip nesiseka pastoti, o labai norisi vaikucio, tai gal Dievas toki zenkla siuncia?mano bendradarbis taip padare ir myli ta mergyte be proto
QUOTE(busVakare @ 2007 03 29, 13:24)
Bet as jau tam pribrendau ir labai jo ilgiuosi.
Suprantu tave. Man irgi teko ne vieną mėnesį naktim vonioj paverkti, kad ir šį mėnesį nepavyko.. Ir kas keisčiausia, kai aš jau nusiraminau, nustojau laukti ir pradėjau susitaikyti su tuo, kad visą gyvenimą tik katinus auginsiu tada ir pajutau, kad kažkas su manim darosi.. O tada atrodė, kad visiem, kurie tik pradės klausinėti "na kada gi pagaliau" ką nors kakton paleisiu Ramybė matyt svarbiausia..
QUOTE(busVakare @ 2007 03 29, 13:41)
viskas bus gerai turi būti gerai
..apie vaikus is vaiku namu dar nemastau. Turesiu savo. Tik kantrybes reikia islaukt.
Aciu jums..
Aciu jums..
BusVakare, viskas bus gerai, TU tokia stipri
TIK NELIŪDĖK labai ok?
TIK NELIŪDĖK labai ok?
ai, ir stiprieji paluzta...Man labai nepatinka, kai mano akys nespindi..
QUOTE(busVakare @ 2007 03 29, 14:13)
Svarbiausia tikėk, kad viskas bus gerai. Tikiu, kad neužilgo būsi , tik tada nesiskųsk, kad pykina ar nugarą skauda
QUOTE(Kresida @ 2007 03 29, 15:25)
Svarbiausia tikėk, kad viskas bus gerai. Tikiu, kad neužilgo būsi , tik tada nesiskųsk, kad pykina ar nugarą skauda
Čia tai gerai, nesiskųsk, kad pykina...
Laukiu nesulaukiu, kai eidama pro mesos skyriu supykins!!! Ir dabar ten ne per maloniausi kvapai, bet tai dar ne TAS pykinimas. Dabar tai zirziu, kai skauda krutine ir visokie bjaurus dalykai darosi pries PMS, bet kai bus TIE TIKRIEJI blogumai, GARBES ZODIS NEBUS ISLEISTAS JOKS GARSAS!
reikia, kad ateitu kokia nestuke cia prisijungti prie musu ir uzkrestu visas norincias, butu nestumo epidemija