Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

QUOTE(Kresida @ 2007 03 29, 09:59)
Aga, žinau blush2.gif Kartais nemiga pakamuoja ir juos laikau extra atvejui, bet išgeriu puodelį arbatos tik retais atvejais prieš miega, o šiandien pamaniau, kad ir žolelių pagalba nepamaišytų mirksiukas.gif Tik kažko juokas iš visko ima, matyt daugiau ryte negersiu lotuliukas.gif

parasyk kokios ten turi, gal kitoms prireiks kada lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu zinau as ta anegdota, bet ....... gal dar nelaikas, kad as tiap guma tempiu.
o as tai ka tik pasportavau, tai dabar tokia pilna jegu, kad uffffff.... Galeciau klanus nuversti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 29 kovo 2007 - 09:58
QUOTE(Manta @ 2007 03 29, 08:44)
labas rytas, o man reikia y uzpakaly paspardyt. Jau  3 metai savajoju, apie tai , kaip noriu dirbti mano namo pirmame aukste esancioje audito kompanijoje. Nu dalinai dirbt, prisiduriant prie pagrindinio darbo. Svajoju tai svajoju, bet gi reikia man ten nueit ir pasisiulyt, ir as tiek metu to nepadarau. Nu nepasiryztu ir nors tu ka.. net nebijau neigiamo atsakymo, nes kazkaip abejoju ,kad kas pasirasytu tokiai vat ish gatves, bet pabandyt gi nu.... Baile...... ir pozityvumas cia jau ni prie ko.

Manta, na iš tiesų, reikia tau gero spyrio į sėdynę mirksiukas.gif Nueik, būtinai nueik pasiteirausi, tavo svajonės išsipildymas - papildomas darbas ŠALIA, o tu tik svajoji. Ženk paskutinį žingsnį, kuriam tu JAU pribrendai bigsmile.gif Eik ir išsiaiškink visą situaciją, žiūrėk, gal labai nustebsi, juk pasąmonė net tris metus apie tai galvoja, ta kryptimi dirba:blink: Įdomu, kaip kojos ten savaime tavęs dar nenuvedė? ax.gif
Atsakyti
bet jei tris metus ten nenueini, tai gal zenklas, kad visai kitur tavo vieta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 03 29, 10:09)
bet jei tris metus ten nenueini, tai gal zenklas, kad visai kitur tavo vieta rolleyes.gif

Gali būti ir taip, bet nuėjusi bent jau širdį nuraminsi, kai viskas išaiškės, arba..., arba...irnesakyk.gif , dairysis tada kito darbo ir svajos apie jį ax.gif
"Laikas klausti, laikas atsakyti" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 29 kovo 2007 - 10:17
Sveikutės,
atsivertusi šią temą supratau, kaip man jos reikėjo! Ačiū,kad dalinatės savo pozityvumu 4u.gif
Tiesiog šiuo metu išgyvenu sudėtingą emocinį laikotarpį ir iki švytinčių akių man dar toli... .
Bet suprantu, kad pirmiausia turiu atsikratyti neigiamų minčių ir emocijų... O tada galėsiu visai kitaip pažvelgti į gyvenimą... rolleyes.gif
Atsakyti
Manta, aš taip pat manau, kad jeigu TU pabandysi, tai nieko blogo nenutiks, o kaip tik išaiškės viskas ir išsklaidysi savo abejones 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Manta, JEI NE DABAR, TAI KADA????
Atsakyti
..o man siandien visai ne pavasaris.. Vakare nuasarojau, kad labai noriu leliuko, kuris ir darbuose sudeliotu taskus ir tempa sumazintu, ir kitas spalvas inestu.. Pradedu praskysti vel..Cia tik tarp musu. Pasirasysiu-paleisiu-gal pades.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 29, 12:55)
..o man siandien visai ne pavasaris.. Vakare nuasarojau, kad labai noriu leliuko, kuris ir darbuose sudeliotu taskus ir tempa sumazintu, ir kitas spalvas inestu.. Pradedu praskysti vel..Cia tik tarp musu. Pasirasysiu-paleisiu-gal pades.. verysad.gif

aš su tavim paliūdesiu, kad noriu kito darbo ir leliuko po to sad.gif sad.gif sad.gif
laikas greitai bėga sad.gif
Atsakyti
Ei, mergaitės- nusiraminkit rolleyes.gif
Leliukai ateis kai bus laikas jiems ateiti! nestuke.gif
Atsakyti
Pati suprantu, kad kai laikas bus, tada ir lelius ateis. Daznai prisitaikau viena isminti:tai ko mes labai labai trokstame, dar nereiskia, kad mums to labai reikia...Bet as jau tam pribrendau ir labai jo ilgiuosi. Atrodo, va, kokia as dabar protinga, subrendus, sekminga, nurimus ir nesiblaskau.. Tai kaip tik ir laikas.
Atsakyti