Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

gal galite trumpai papasakoti, ka reiskia konstruktuvus mastymas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 03 28, 23:36)
gal galite trumpai papasakoti, ka reiskia konstruktuvus mastymas? g.gif

jeigu trumpai tai tik teigiamos mintys, jokių piktų ir neigiamų. Negalima pavyzdžiui sėdėti ir gavoti oi kaip man nesiseka, niekas manęs nemyli, koks pasaulis bjaurus ir t. t nes taip ir atsitiks. O reikia savo mintis valdyti taip, kad galvotum, jog esi graži, viską sugebi, gyvenimas yra nuostabus ...
Na jei ką nors ne taip pasakiau tai kitos pozityvistės pataisykite mane biggrin.gif
Atsakyti
[FONT=Arial]Sveikos, bendramintės 4u.gif biggrin.gif [/FONT

Gražus rytas biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas, o man reikia y uzpakaly paspardyt. Jau 3 metai savajoju, apie tai , kaip noriu dirbti mano namo pirmame aukste esancioje audito kompanijoje. Nu dalinai dirbt, prisiduriant prie pagrindinio darbo. Svajoju tai svajoju, bet gi reikia man ten nueit ir pasisiulyt, ir as tiek metu to nepadarau. Nu nepasiryztu ir nors tu ka.. net nebijau neigiamo atsakymo, nes kazkaip abejoju ,kad kas pasirasytu tokiai vat ish gatves, bet pabandyt gi nu.... Baile...... ir pozityvumas cia jau ni prie ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 29 kovo 2007 - 08:44
"Kad dirbdami žmonės būtų laimingi, reikia trijų dalykų: kad būtų pasiruošę darbui, nepersidirbtų ir jaustų, jog dirbti sekasi"/Jonh Ruskin/ Su gražia diena, su sėkminga diena! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 29 kovo 2007 - 08:47
Sveikos. Pas mane tai vakar tooks įtemptas vakaras buvo. Vaikas dėl kiekvieno nieko atsikalbinėjo, vyras kažką bambėti pradėjo, tai nesusilaikiau blush2.gif blush2.gif , visus į savas vietas sustačiau ir į atskirus kambarius išsilakstė blush2.gif. Tai širyt maniau būsiu bjaurios nuotaikos ir visi žiūrės į mane kaip į kokią raganą. Bet atsibudus pažiūrėjau per langą, taip gražiai saulutė kilo, išgėriau puodelį valerijonų arbatosir gerai viskas. biggrin.gif . Visi visą rytą klausinėja ko aš čia tokia šiandien linksma ir laiminga
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2007 03 29, 08:45)
Bet atsibudus pažiūrėjau per langą, taip gražiai saulutė kilo, išgėriau puodelį valerijonų arbatos ir gerai viskas. biggrin.gif . Visi visą rytą klausinėja ko aš čia tokia šiandien linksma ir laiminga

Gerai, Kresida, kad laiminga šiandien, linksma, manau, kad ir valerijonai čia ne paskutinėje vietoje tongue.gif , apramino tave, o saulės šviesa dar pridėjo teigiamų emocijų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2007 03 29, 09:45)
Visi visą rytą klausinėja ko aš čia tokia šiandien linksma ir laiminga

Kresida, pramuse valerijonai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 03 29, 09:52)
Kresida, pramuse valerijonai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aga, žinau blush2.gif Kartais nemiga pakamuoja ir juos laikau extra atvejui, bet išgeriu puodelį arbatos tik retais atvejais prieš miega, o šiandien pamaniau, kad ir žolelių pagalba nepamaišytų mirksiukas.gif Tik kažko juokas iš visko ima, matyt daugiau ryte negersiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar kelias mintis parašysiu, gal kam patiks 4u.gif
Turėk didelių sumanymų, bet džiaukis mažais malonumais 4u.gif

Išmok įsiklausyti, kad išgirstum gerą žinią 4u.gif

Neatimk žmonėms vilties. Tai galbūt yra viskas, ką jie turi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kresida: 29 kovo 2007 - 09:17
Sveikutės! Su eiline, bet kaip visada nepaprasta (ir dar saulėta) dienele!

čia SM yra temikė apie joga - galima info rasti ax.gif
http://www.supermama...?...164&t=24319
Šiaip aš irgi mastau apie 'ananda'. Beje jei kam idomu- ten Balandžio 4 d pradedantiesiems pirma pamoka (tik aš šįkart negalėsiu doh.gif )

Kaip faina, kad čia vis daugiau ir daugiau prisijungia clap.gif
Sveikos Qwertama ir A.U.G.U.S.T.A. 4u.gif

Čia šiaip:

- Juk kiekvieną rytą galime pradėti viską iš naujo...

- Ramybė glūdi čia ir dabar. jos nėra niekur kitur. gyvenimas tai ši akimirka...

- Pamirškime klaidas, pamirškime pralaimėjimus, pamirškime visa, išskyrus tai, ką rengiamės daryti ir darykime! Šian laimingoji mūsų diena! (W.Durantas) yahoo.gif

Vidinės ramybės ir harmonijos jausmuose, mintyse ir veiksmuose - palinkėsiu jums mergaitės - šiandien ir visados!!!
Atsakyti
Manta! Tavo situacija panasi i anekdota:
Zmogelis vis meldesi Dievui, kad sis duotu jam pinigu, kad butu turtingesnis. Meldesi, meldesi, kol pasimire. Nukeliavo i dangu ir klausia Dievulio:" Taip stengiaus dorai gyventi, vis meldziausi, o Tu mano maldu del turtu taip ir neisgirdai..." Dievas jam atsako: "O tu bent loterijos bilieta pirkai?"

Reikia, brangioji, moralo?????
mirksiukas.gif
Atsakyti