Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

Tai man ji palikti? As nenoriu... Noriu rasti iseiti... ieskoti keliu...
Papildyta:
QUOTE(123456 @ 2007 03 19, 16:57)
Gal Tau, Palomita, dar vertėtų temą ''Ilgesys'' paskaitinėti''?
Tikrai turėtų padėti...

Aciu. paskaitysiu.

Gero vakaro Visoms!
Darbuko laikas pasibaige.
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 03 19, 17:52)
Jus teisios! Nera ko bedomis sio skyrelio tersti...
Gal tikrai nauja tema padetu tokioms kaip as.......
O vyra savo as dievinu... Daug temu aplankiau patarimu ieskodama, kaip ji susidyti... kaip sugrazint isejusius jausmus...

Gal ta tema Jūs ir labiau patyrę, lenkiu žemai galvą. 4u.gif
Papildyta:
Laikykis, Palomita, tikėk, kad viskas bus gerai..
Ir galvok, kad ''nuo šiandien mano norai pildosi'' (čia taip mane Laura_k pamokė), o man ši frazė l.l. patiko..
Atsakyti
O aš noriu pasidžiaugti! Birželį važiuoju į Londoną thumbup.gif
Jau kuris laikas tokių minčių turėjau- kad reikia pakeliauti, kad jau senokai kur išdūmus buvau, o vakar su drauge susitikusios apie kelionių prisiminimus su tokiu užsidegimu pliurpėm.... o vakare dar ivanauskaitės 'kelionių magiją' skaitinėjau...
Ir šiandien paskambina tėtis ir sako:" žinai, mamai, stagimena padarysiu gimtadienio proga- nupirkau jai kelionę į Londoną, ir tau kartu, kad linksmiau jai būtų" Nu sakau-tėti-labai gera tau čia mintis šovė!!!!!

Nu jėga yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 03 19, 17:59)
Aciu. paskaitysiu.

Maloniai kviečiame pas mus. 4u.gif
Atsakyti
busiu bjauri: problemu sprendimui, aiskinimuisi atidariau kita tema...
Islaikykim euforija, kurios kasdiena truksta. Niu, taip fainiai pradzioj skaitinejosi. Tegu kazkas mus nuteikia gerais pavyzdziais, o problemas galima spresti kitur...Neterskim "eterio", ar gerai?
As labai geranoriskai nusiteikus..
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 19, 17:07)
busiu bjauri: problemu sprendimui, aiskinimuisi atidariau kita tema...
Islaikykim euforija, kurios kasdiena truksta. Niu, taip fainiai pradzioj skaitinejosi. Tegu kazkas mus nuteikia gerais pavyzdziais, o problemas galima spresti kitur...Neterskim "eterio", ar gerai?
As labai geranoriskai nusiteikus..

busVakare, pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laura_K, kaip nepritarsi, Tu mano drauge... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 19, 17:19)
Laura_K, kaip nepritarsi, Tu mano drauge... mirksiukas.gif

vis nueinu i sena tema....ten mane labai uzdege kai kurie postai...gal kada reikes juos perkelti cia...
Atsakyti
Tai bet cia ir tema, kuri UZDEGA!!! Tai dek! Copy-enter ir bus...
ne..neimanoma dirbti.. as dar krosa prasibegt noriu... Bet kai taip bendraujama, neissijungsi... tongue.gif
Atsakyti
busVakare ir Laura_k, o jus drauges realiame gyvenime? ax.gif
Atsakyti
buna taip gyvenime, kad kazkaip komentuoji komentuoji forume, kazkas paraso i AZ, paskui pasiskambini, paskui fotkem pasikeiti, kad zinotum su kuo 30 min telefonu kalbi, o paskui dar toliau susirasineji, bet jau zinai kas kaip su kuo... Ko ne drauges??? mirksiukas.gif
Siandien labai gerai mane nuteike *plepute (berods), pasimatyma man paskyre.. Irgi drauge! mirksiukas.gif
123456 prirase komplimentu, sake irgi susitiksim. Dar drauge! mirksiukas.gif
Ka blogai? Gyvenu super! Tik, va, taip kalkuliacijos ir negaliu padaryti...Darbai stovi... Krosa vis tiek zadu begti..

Nori- draugaukim! mirksiukas.gif

bet man dar taip nebuvo, kad taip gyvenime virtualiai bendrauciau. Lyg ir yra ka veikti.. Vadinasi, taip turi but! Paziuresim kas is to iseis.., a ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Patinki tu man busVakare! Nu, velnias- patinki ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti