Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

zizelius, gera konteksta ishlupei lotuliukas.gif
BusVakare tai apie lialius svajoja, nes avataras tik keicias keicias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 28 kovo 2007 - 08:42
Sveikutės. Aš tai nematau nieko blogo, jei kartais ir nuotaikėlės susvyruoja 4u.gif . Juk tam čia ir esame, kad viena kitą palaikytume 4u.gif Na negi iškart vis po naują temą kursime, jei tik emocijops ar nuotaikos pasikeičia? Kitaip tema net negyva atrodys, jei joje alsavimo ir emocijų nebus. Taigi, manau, thumbup.gif viskas..
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 03 28, 08:21)
Ypac tada kai dar tik mokaisi save pozityviai nuteikineti, tai dar ir ta itaiga aplinkiniu labai jauciama... Pasidaviau trupuciuka! Bet esu tikra, kad man ir siuo metu SEKASI!

Mes gyvename pasaulyje, kuriame pilna įvairių emocijų, jos ne tik mūsų, jų daug visokių:teigiamų, neigiamų, neutralių schmoll.gif Anksčiau man nuotaika numušt sugebėdavo net stumtelėjusi mane, ar mano vaiką moteriškė, stovinti eilėje parduotuvėje. Vėliaui ėmiau teisinti tokį elgesį, gal nepastebėjo mūsų, gal ji skubėjo labiau nei aš su vaiku, gal aš per daug jautriai suregavau, nes pastūmė mano vaiką schmoll.gif Kai imi stebėti, tada smulkmenos pasidaro nereikšmingos, kad tave paliestų...
O darbo aplinka mane veikdavo dar labiau, moterų kolektyvas, kiek visokių nuotaikų atsineštų iš namų! Žiūrėk, tai vienos vyras grįžo paryčiui (neaišku kur bastėsi), kitos-vaikas serga, tai ji nemiegojusi visą naktį, trečiai mašina iš ryto neužsivedė,tai ji atlėkė su taxu...Kiekviena su savo nuotaikomis iš pat ankstyvo ryto, su savo labiau neigiamomis emocijomis, o juk tai veikia aplinkinius. Tiesa, buvo mūsų kolektyve viena moteris,kuri šypsodavosi ir kiekvieną rytą visas sveikindavo nuoširdžiais klausimais: kaip išmiegojai, kaip vaikai...? O pati buvo tokia linksma, švytinti, kad jos nuotaika niekada neišduodavo jos tikrųjų namuose vykstančių įvykių, apie save ji labai mažai pasakodavo ir mes tikėjome, kad viskas pas ją gerai...
Taip kad, Palomita, nepasiduok kitų nuotaikai, kurk ją savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 28 kovo 2007 - 08:50
..sakau, jei avitaras su leliais pastoviai po akim maisysis, tai gal greiciau prisikviesim...
Papildyta:
Priminimui...

Vilnius, balandzio 14 d. PASIMATYMAS SU MINTIM
1. busVakare
2. palomita
3. 123456 ?
4. Bajm
5. zizelius
6. Laura_K
7. Kresida

Kvieciam ir kitas!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 27, 18:52)

Linkim greičiau prisikviest 4u.gif 4u.gif Tada visos kartu ir auginti padėsim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
busVakare, o ilgia jau kvieciat?
Atsakyti
lotuliukas.gif ! Kiek butu teigiamu aukliu! Tik siuo klausimu man pozityvus mastymas nepadeda. Reikia ir daugiau. Sekanti menesi mastau apie issityrima...
Papildyta:
Kvieciam nei ilgai nei trumpai: puse metu. Nuo spalio 2006...
Atsakyti
busVakare, ar ne per greitai su tyrimais? Gydytojai rekomenduoja sunerimti, jei per dvejus metus nepastojama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 28, 09:58)
lotuliukas.gif ! Kiek butu teigiamu aukliu! Tik siuo klausimu man pozityvus mastymas nepadeda. Reikia ir daugiau. Sekanti menesi mastau apie issityrima...
Papildyta:
Kvieciam nei ilgai nei trumpai: puse metu. Nuo spalio 2006...

Puse metų nėra daug, bet kai kažko labai lauki, atrodo amžinybė. Šitą jau žinau. Dėl išsityrimo turiu kelias nuomones.. Vakar buvom su palomita susitikusios ir jai pasakojau.. Man gydytojai toooookių prognozių buvo prisakę, tuo metu jokios knygos nebūtų padėjusios, bet turiu patį nuostabiausia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pasaulyje lialių ir klasėje geriausia mokosi lotuliukas.gif esu pati laimingiausia, o gydytojus gun_bandana.gif
Atsakyti
O kas per išsityrimas ? blink.gif (jei nenori nesakyk) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 03 26, 17:55)
Tiesiog negalvok, kad Tave auklėja, galvok, kad tave moko..:

Joks gyvenimas nėra toks sunkus, kad negalėtume jo palengvinti savo požiūriu į jį.
Ellen Glasgow

Žmogus tampa tuo, apie ką ilgesnį laiką galvoja.
Brian Tracy

QUOTE(Vijurka @ 2007 03 26, 22:44)
Gyvenimas - dosnus, tik reikia mokėti paimti tongue.gif

QUOTE(Vijurka @ 2007 03 27, 09:21)
"Kai atrodo, kad tikėjimo metas pasaulyje atlėgsta, dar laukia pasislėpusios svajonės. Jei tik nenuleisime rankų būtinai sulauksime išsipildant ne vieną šalia besisukiojantį troškimą. Kiek daug kibirkščių reikia įpūsti, kad Aistra imtųsi tobuliausio darbo tavyje. Tad įmeskime dar vieną pliauską į ugnį!
Su šia diena dar niekas nesibaigia!" bigsmile.gif

QUOTE(Kresida @ 2007 03 27, 09:38)
Iš mažų ir paprastų galykų ir susideda "dideli " dalykai mirksiukas.gif[b]

QUOTE(123456 @ 2007 03 27, 10:10)
''Nebūkim lašas, norėkim būti jūra''  4u.gif  biggrin.gif

QUOTE(busVakare @ 2007 03 27, 10:57)
"Tik mirusios zuvys plaukia pasroviui"

Cia tik is pastaruju puslapiu... (atsakau i pageidavima irodymu...)

Aciu, kad normaliai sutikot mano posta. kas irodo, kad pozityvas jumyse is tikro yra, ne tik lozungai cool.gif

As pati is negatyvo tik islipineju ir pradejau dziaugtis gyvenimu. Siek tiek neiprasta, net baugu dziaugsma isbaidyti. Gal del to lozungai mane erzina wink.gif Sorrius.

Mano megstamas (nes juokingas) optimisto apibudinimas: Tai toks zmogus, kuris liuto ivarytas i medi, sugeba grozetis peizazu.
Atsakyti
aciuks mirksiukas.gif
Man jusu reikejo ziema, kai su schemom/termometrais vaisciojau. Bet dabar jau blaiviai mastau ir intensyviai gyvenu kaip ir anksciau.
Issitirti manau nepakenks (123456, zinosiu ar vaisinga ar ne, turiu kokiu zarazu ar ne...)
Geriausias metas buvo leliui ziema-pavasari, nes mamyte namuose, dirba prie kompo, laukdama tevelio su vakariene. O nuo geguzes ji tik lagaminus susideda ir iskeliauja. Vilnius-Riga- Talinas-namai.Keiciamas lagaminas, buckis busimam teciui ir i Talina. Arba i Riga. Is viso menesio kurstau namu zidini 4-5 dienas. Zinojo, ka i zmonas gaus! Neburba! Tai va, arba tokiu tempu gyvenant lelius uzkibs, arba nelabai. Arba vel lauksim rudens. Bet jaucia sirdele, kad butent tada ir uzkibs mirksiukas.gif . Ir jei visas i mamyte... doh.gif

Papildyta:
Seppuk, gera darba padarei! Musu "lozungus" surinkai. Reiks man i kokius uzrasus persirasyti..
O Tu, jei esi is Vilniaus, gali prisijungti prie musu susipazinimo-susitikimo...
Atsakyti