Lekiu namuko, gero vakariuko visoms
As irgi stebiu sia tema kuri laika. Idomu. Taciau kazkaip uzkliuvo, kad cia pozityvumo lozungu ir demonstraciju daugiau nei pacio pozityvumo... Su visom teorijom ir patarimais sutinku. Tik niekad nesutikciau saukti nuo stogu, kokia as pozityvi... Kai zodine israiska tokia garsi, zmones daznai suabejoja nuosirdumu. Tik nepykit, as uz konstruktyva
Nematau jokiu lozungu. Ir kas rekauja nuo stogu apie pozityvuma??Daugiau lozungu nei pacio pozityvumo? Nemanau, kad taip yra. Duok pavyzdziu, tokiu atveju...
Visi turime siokiu tokiu baimiu, nuotaiku kaitos. Svarbu, kuria linkme einama ir ar randamos priemones iskilusiems sunkumas spresti.
Visi turime siokiu tokiu baimiu, nuotaiku kaitos. Svarbu, kuria linkme einama ir ar randamos priemones iskilusiems sunkumas spresti.
QUOTE(Seppuku @ 2007 03 27, 17:26)
Taciau kazkaip uzkliuvo, kad cia pozityvumo lozungu ir demonstraciju daugiau nei pacio pozityvumo... Su visom teorijom ir patarimais sutinku. Tik niekad nesutikciau saukti nuo stogu, kokia as pozityvi...
Priimame visokias nuomones
Nuo stogų iš tiesų nešaukiame, tiesiog, susibūrė bendraminčių būrelis, palaikome viena kitą, nieko negatyvaus tame nematau, tik pozityvą
Labas rytelis!
VIJURKA Tavo paveiksliukas- liuxovas!!!
"JEIGU NE DABAR, TAI KADA?" (Talmudas )
Man labai smalsu, kas ka pasakys del vakarykscio pasisakymo...Metom sukius nuo stogu, o taip negyvenam...
"JEIGU NE DABAR, TAI KADA?" (Talmudas )
Man labai smalsu, kas ka pasakys del vakarykscio pasisakymo...Metom sukius nuo stogu, o taip negyvenam...
QUOTE(busVakare @ 2007 03 28, 08:48)
color=fuchsia]
Man labai smalsu, kas ka pasakys del vakarykscio pasisakymo...Metom sukius nuo stogu, o taip negyvenam...[/color]
Man labai smalsu, kas ka pasakys del vakarykscio pasisakymo...Metom sukius nuo stogu, o taip negyvenam...[/color]
labas rytas
nekreipiu demesio, ka nori ta lai sako , mes zinom kaip yra istikruju
o as manau, ad kiekvienas gali ishreiksht savo nuomone, Seppuku irgi ishreishke, o musu reikalas kaip toliau y ja sureaguot. Perskaityt ir gyvent toliau pagal savo principus ir nusistatymus, ar bent stengtis taip daryt, arba eikvot energija kazkokiam irodinejimui, ar ji teisi ar nea. Bent as energija galiu ishnaudot ir kitkam.
Beja shiandien y rankas pasiimiau Norbekovo knyga "Kvailio patirtis, arba kelias į praregėjimą". ji irgi mokanti gyvent pozityviai. Siaip tikrai idomus poziuris, siulyciau paerziuret.
Ir dar.... Kas per daug tas nesveika Manau ir pazityvumas ir visa kitka turi buti su saiku, todel visai nenustembu kai kazkas paraso, kad jaucia jog tas pozityvumas priblesta, manau taip ir turi but. Paksui vel pakils. Jei visada jau butume 100 proc pzityvios, tai..... Nu uzmetykit jus mane, bet mano nuomone, atsidurtume su psishiniais ligoniais.
Beja shiandien y rankas pasiimiau Norbekovo knyga "Kvailio patirtis, arba kelias į praregėjimą". ji irgi mokanti gyvent pozityviai. Siaip tikrai idomus poziuris, siulyciau paerziuret.
Ir dar.... Kas per daug tas nesveika Manau ir pazityvumas ir visa kitka turi buti su saiku, todel visai nenustembu kai kazkas paraso, kad jaucia jog tas pozityvumas priblesta, manau taip ir turi but. Paksui vel pakils. Jei visada jau butume 100 proc pzityvios, tai..... Nu uzmetykit jus mane, bet mano nuomone, atsidurtume su psishiniais ligoniais.
QUOTE(Manta @ 2007 03 28, 09:05)
ir as ta pastebejau...priblesta jis,na tiesiog uzeina kazkoks liudnumas ar kazkas...praeina kiek laiko ir vel viskas
[FONT=Arial]Sveikos mergytės
Gražus rytas. Sėdžiu darbe ir pro langą matau ''besikeliančios'' saulės spinduliukus. Kaip gera, kad jau pavasaris.
Vakar su MB prisivažinėjom su dviračiais, labai gera buvo, galva išsivėdino nuo dienos neigiamų emocijų, o ir miegojau kaip kūdikis
Į tai, kad kažkas kažką komentuoja apie mūsų pozityvumą siūlau reaguoti paprastai, juk kiekvienas laisvas reikšti savo mintis ir pastebėjimus. Manęs tai tas visai neliūdina... [/FONT]
Gražus rytas. Sėdžiu darbe ir pro langą matau ''besikeliančios'' saulės spinduliukus. Kaip gera, kad jau pavasaris.
Vakar su MB prisivažinėjom su dviračiais, labai gera buvo, galva išsivėdino nuo dienos neigiamų emocijų, o ir miegojau kaip kūdikis
Į tai, kad kažkas kažką komentuoja apie mūsų pozityvumą siūlau reaguoti paprastai, juk kiekvienas laisvas reikšti savo mintis ir pastebėjimus. Manęs tai tas visai neliūdina... [/FONT]
QUOTE(Laura_k @ 2007 03 28, 09:08)
ir as ta pastebejau...priblesta jis,na tiesiog uzeina kazkoks liudnumas ar kazkas...praeina kiek laiko ir vel viskas
Sutinku... buna dienu, kai priblesta optimizmas... Kaip siandien man - pvz...
Ypac tada kai dar tik mokaisi save pozityviai nuteikineti, tai dar ir ta itaiga aplinkiniu labai jauciama... Pasidaviau trupuciuka! Bet esu tikra, kad man ir siuo metu SEKASI!
Geros dienos!
"Mūsų troškimai - tai mūsų galimybės"/Samuel Johnson/
Sutinku:rolleyes: Jei kažkas pareiškė savo nuomonę temoje, kurioje susibūrė bendraminčiai, tai nereiškia, kad mes dabar pulsim įrodinėti, kad mūsų pozityvumas ne dirbtinis. Juk mes irgi dar mokinukės , bet savo kailiu patyrusios, kad "darbas su savimi" duoda rezultatus, tai kodėl šituo nepasidalinti su kitais? Žiūrėk, gal kažkam padės, gal bent tuo momentu nuotaiką praskaidrins skraidanti ore graži mintis, suteiks ryžto, pasitikėjimo, privers nusišypsoti šalia esančiam
Beje, Manta, jei jau rankose vartai Norbekovo knygą, galėtum mums ką gražaus pacituoti, kad pozityvumas neišblėstų
QUOTE(busVakare @ 2007 03 28, 07:48)
Ačiū, čia man 123456 pagelbėjo , ačiū jai dar kartą!!!
Ačiū, čia man 123456 pagelbėjo , ačiū jai dar kartą!!!
QUOTE(Manta @ 2007 03 28, 08:05)
Perskaityt ir gyvent toliau pagal savo principus ir nusistatymus, ar bent stengtis taip daryt, arba eikvot energija kazkokiam irodinejimui, ar ji teisi ar nea.
Sutinku:rolleyes: Jei kažkas pareiškė savo nuomonę temoje, kurioje susibūrė bendraminčiai, tai nereiškia, kad mes dabar pulsim įrodinėti, kad mūsų pozityvumas ne dirbtinis. Juk mes irgi dar mokinukės , bet savo kailiu patyrusios, kad "darbas su savimi" duoda rezultatus, tai kodėl šituo nepasidalinti su kitais? Žiūrėk, gal kažkam padės, gal bent tuo momentu nuotaiką praskaidrins skraidanti ore graži mintis, suteiks ryžto, pasitikėjimo, privers nusišypsoti šalia esančiam
Beje, Manta, jei jau rankose vartai Norbekovo knygą, galėtum mums ką gražaus pacituoti, kad pozityvumas neišblėstų
QUOTE(Manta @ 2007 03 28, 09:05)
...Paksui vel pakils...
Sveikutės!
Gal čia man jau visai stogas važiuoja, bet va išlupau iš konteksto sakinuką ir kaip kokia kvailiukė juokiuosi Na prajuokino...
Išties- ir šiandien graži dienelė, vėl!!! jau net neįsivaizduoju kaip lietus ir apsiniaukęs dangus atrodo
Vakar ir aš galvelę vėdinau- viena nužingsniavau prie gedimino pilies ir stovėjau atrėmus alkūnes ir žiūrėjau į vilnių... Su gerom mintim...
Beje aš irgi turiu tą Narbekovo knygą, kažkada skaičiau- patiko, bet taip ir nedabaigiau Smagi knygutė- gal kaikuriuos gali šokiruoti ar bent jau supykdyti, bet man tai patinka jo tas stiliukas- "spiriu į užpakalį"