Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

norim ir laukiam susitikimo
o šiuo metu gyvenam ir džiaugiamės
Atsakyti
Tai nuraminot...Bus gerai.

Bet, zinot... darau spintoj reformas. Zieminiu keliu aukstai. Nu ir ka.. i pernai metu sijonelius itelpu braskedama Garuoja pozityvumas... g.gif
Atsakyti
AHA, aš irgi džiaugiuosi, o ypač, kad taip gerai viskas iįžšėjo dėl naujo darbo 4u.gif
Mano dabartinis šefų elgesys tik dar labiau parodo, kad aš teisingam kely... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 27, 14:22)
[itelpu braskedama[/size][/color] Garuoja pozityvumas... g.gif [/color]

Tai nieko tokio, čia po žiemos rūbai susitraukė. Tokios medžiagos šiais laikais tongue.gif
Bent jau aš vakar matuodama rūbus taip nusprendžiau lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif 4u.gif
Nesiparink, BusVakare, galvok, kad tie kilogramai nereikalingi taip ir išnyks, kaip atsirado - nė nepajutus lotuliukas.gif
Atsakyti
Jums nebuna taip, kad pradeda garuoti atrodo tas pozityvumas? g.gif
galvoji: ai b,emba atsibodo jau cia doh.gif
Atsakyti
kai pradeda garuot tada reikai pagalvot, kad nereikai vien pozityviai galvot, bet reikia ir veikt.. smile.gif
Vien nuo galvojimo kilogramai neishnyks, bet jei galvosi ir susiimsi, tada ishnyks....
Atsakyti
Man asmeniškai tai nea schmoll.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 03 27, 15:32)
Jums nebuna taip, kad pradeda garuoti atrodo tas pozityvumas?  g.gif
galvoji: ai b,emba atsibodo jau cia doh.gif

Būna, žinoma, būna blink.gif Va, aš niekaip gražių gėlyčių negaliu įsidėt į avaratą bigsmile.gif Gerą valandą po inetą landžiojau, nėr doh.gif Kokį torto gabalą įmest, ar ką? tongue.gif
Vat atrodo smulkmena, bet nuotaika gadina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 03 27, 16:36)
Man asmeniškai tai nea  schmoll.gif  4u.gif  biggrin.gif

Tu super pozityvi matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 03 27, 17:47)
Tu super pozityvi matyt  biggrin.gif

LABAI stengiuosi dėl nieko, dėl ko neverta nesiparinti, man taip pačiai lengviau. bigsmile.gif Bloga nuotaika LENGVA ''užsikrėsti'', o įsileisti gerą daug SUNKIAU.
Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2007 03 27, 17:45)
Būna, žinoma, būna blink.gif Va, aš niekaip gražių gėlyčių negaliu įsidėt į avaratą bigsmile.gif Gerą valandą po inetą landžiojau, nėr doh.gif Kokį torto gabalą įmest, ar ką? tongue.gif
Vat atrodo smulkmena, bet nuotaika gadina rolleyes.gif

Vijurka, aš Tau atsiūsčiau keletą, bet, kad nemoku piešinėlio persiūsti per AŽ. blush2.gif
Atsakyti
"Harmonija-toks vidinio pasitenkinimo etapas, kai jaučiame, jog gyvenimo melodija tinkamai suderinta. Kai mums pavyksta paliesti tinkamą stygą - rasti pusiausvyrą tarp mūsų šeimų lūkesčių bei mūsų pareigų pasaulyje ir mūsų vidinio poreikio dvasiškai augti bei reikšti save. Tai sunkiausia prieštara, su kuria susiduria kiekviena, nes turi pasirinkti kasdien.O štai daugelis iš mūsų paprastai jaučiasi tokios nuvargusios,kad gali pagalvoti tik apie vakarienę,kuri bus ruošiama šeimai.Paprastai, kai kasdienio gyvenimo šurmulys išssiurbia energiją, pirmiausia atsisakome to,ko labiausiai reikia,-ramybės,laiko apmąstymams.Laiko svajoti,galvoti,svarstyti, ką reikia ir ko nereikia daryti, kad galėtume pasirinkti geriausią variantą..."
Tai pacitavau, norėdama priminti:
Skirkite laiko ir sau!
Papildyta:
QUOTE(123456 @ 2007 03 27, 16:03)
Vijurka, aš Tau atsiūsčiau keletą, bet, kad nemoku piešinėlio persiūsti per AŽ.  blush2.gif

O gal gali atsiųst elektroniniu? Aš tau parašyčiau savo adresiuką į AŽ 4u.gif
Atsakyti