Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

QUOTE(Kresida @ 2007 03 27, 09:02)
Sveikos. Man rytas tiesiog nuostabus lotuliukas.gif Ryte dar nespėjau prabusti ir jaučiu kaip kažkas man galvą glosto. Pramerkiu akį ir žiūriu, kad mano dukriukas atėjo į kambarį, žiūri į mane ir glosto plaukus biggrin.gif. Ir sako: -"pamiegok dar biškį, aš tavo žadintuvą 5min perstačiau, kad galėtum dar pamiegot".. Tai taip malonu ir gera pasidarė biggrin.gif.

Koks Angelelis tavo Dukryte! Dziaugiuosi uz tave! Tu to nusipelnei.
Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2007 03 27, 09:21)
Labas rytas, visoms mirksiukas.gif
"Kai atrodo, kad tikėjimo metas pasaulyje atlėgsta, dar laukia pasislėpusios svajonės. Jei tik nenuleisime rankų būtinai sulauksime išsipildant ne vieną šalia besisukiojantį troškimą. Kiek daug kibirkščių reikia įpūsti, kad Aistra imtųsi tobuliausio darbo tavyje. Tad įmeskime dar vieną pliauską į ugnį!
Su šia diena dar niekas nesibaigia!" bigsmile.gif

P.S. Palomita, džiugu, kad vis labiau gali pasidžiaugti išsipildančiais troškimais 4u.gif

Aciu uz palaikyma!

Tebunie, mums pagal musu Tikejima! wub.gif
Atsakyti
Sveikutės! Gražios dienos visoms ir jaukių minčių 4u.gif ax.gif mirksiukas.gif

Labai mielą rytinį nutikimą papasakojai Kresida thumbup.gif
Juk kartais nepastebime kiek daug laimės galime rasti mažuose ir paprastuose dalykuose... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!!!!

Puiki diena. 4u.gif biggrin.gif Aš Jus visas labai myliu!!!!Ir gera, kad esat.

Šiandien pasakiau savo darbdaviui, kad išeinu iš darbo. Ir ką Jūs manot, labai nusivyliau ir pagalvojau, ką aš čia dariau tiek laiko?Išsivaizduojat, jis tesugebėjo pasakyti, kad už popierių kilojimą ir meilų siuntinėjimą niekas pinigų nemoka blink.gif blink.gif Tai man taip skaudu buvo, atseit aš nieko gero šitoj įmonėj nedarau. O kur visa buhalterio atsakomybė???????? g.gif
Jaučiausi labai nuvertinta, bet pagalvojau, ko čia parintis?Juk gyvenimas-gražus, o jis nevertas, kad aš dėl to nervuočiausi. lotuliukas.gif Ir vėl šypsausi smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 03 27, 09:26)
Sveikutės! Gražios dienos visoms ir jaukių minčių  4u.gif  ax.gif  mirksiukas.gif

Labai mielą rytinį nutikimą papasakojai Kresida  thumbup.gif
Juk kartais nepastebime kiek daug laimės galime rasti mažuose ir paprastuose dalykuose...  biggrin.gif

Iš mažų ir paprastų galykų ir susideda "dideli " dalykai mirksiukas.gif Aš stengiuosi džiaugtis viskuo ir vertinti kiekvieną mielą akimirką 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(123456 @ 2007 03 27, 09:33)
Sveikos!!!!

Puiki diena.  4u.gif  biggrin.gif Aš Jus visas labai myliu!!!!Ir gera, kad esat.

Šiandien pasakiau savo darbdaviui, kad išeinu iš darbo. Ir ką Jūs manot, labai nusivyliau ir pagalvojau, ką aš čia dariau tiek laiko?Išsivaizduojat, jis tesugebėjo pasakyti, kad už popierių kilojimą ir meilų siuntinėjimą niekas pinigų nemoka  blink.gif  blink.gif  Tai man taip skaudu buvo, atseit aš nieko gero šitoj įmonėj nedarau. O kur visa buhalterio atsakomybė???????? g.gif
Jaučiausi labai nuvertinta, bet pagalvojau, ko čia parintis?Juk gyvenimas-gražus, o jis nevertas, kad aš dėl to nervuočiausi.  lotuliukas.gif Ir vėl šypsausi  smile.gif  rolleyes.gif

Yra tokių žmonių, kurie stengiasi įžeisti, kai kas nors pasielgia ne taip kaip jie norėtų.. Ir teisingai padarei, kad išeini mirksiukas.gif tokiam darbe neverta gaišti savo laiko. Šaunuolė, kad išdrįsai thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas!!!!
Vakar vaiksciojau po Vilniu ir masciau apie musu susitikimo vieta.. Kaip gera, kai turi laiko atsijungti, kai zmones bega i darbus, o tu tiesiog vaikstai, stebi fasadus, saule, geri kava. Turejau be galo relasksuojanti savaitgali Vilniuje... Pasidovanojau ir siam sezonui Giedriaus rubeliu (sita zmogu irgi labai myliu uz jo kuryba), nudirbau darbelius, aplankiau drauges... spejau pasiilgti savo namu.. Dar vakar grizus galvoju, kaip gi cia JUMS VISOMS SEKASI...Bet suvokiau viena dalyka: visi modernus mechanizmai issiurbia energija. Neberandama laiko sau, vaikui, vyrui, auganciai ant palanges gelei. Sedi, stebi, rasai, ziuri.. TAip praeina labai daug brangaus laiko. Kiek kartu pasiziurejom tuo tarpu pro langa ir pagalvojom: "Aciu Dievui, laiminga... gera..." Su vyru susitarem, kad viena diena per savaite nejungsim nei teliko nei kompo... (nors is kitos puse: butent cia, kazkaip atsiskleidzia noras tapti geresnei, kazkaim patarti, paziureti i situacija is sono..)

PAZIUREKIM I GYVENIMA paprasciau... mirksiukas.gif Nebijokim rizikuoti, pasisakyti apie pokycius sefems, isvykti i uzsieni pas broli darbui, dziaugtis beglostancia dukrtyte.. mirksiukas.gif
Nera jokiu dalyku, del ko verta parintis. Gyvenimas vienas tam ir duotas, kad su sypsena, su dziaugsmu priimtume siulomus dalyku.
Kadangi, dirbu su uzsienieciais, peremiau ir ju kai kurias savybes: nebijokm rizikuoti! Negalvokim, ka pasakys-pagalvos kiti! Imkim ir darykim! Galimybes nesikartoja!

As labai noriu su jumis visomis susitikti!!
Atsakyti
Kresida, aš ir pati stebiuosi ir didžiuojuosi savimi biggrin.gif 4u.gif

Ir stengiuosi jau nesukti dėl to galvos lotuliukas.gif Nors širdy taip sunku ir ji tokia ''suteršta'' schmoll.gif unsure.gif Bet niekas neverti mano ašarų, o to labiau mano darbdavys!!!!!
Atsakyti
[quote=Palomita,2007 03 27,
[/quote]
Palomita, jei šiand tarsimės dėl pasiplepėjimo, tai parašyk į az(apie pirmą val perskaitysiu) ar į mob. Dabar turiu atsijungti.. Tik po pietų vėl prisijungsiu..Šaunios dienos visom. Daug balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 03 27, 08:33)
Šiandien pasakiau savo darbdaviui, kad išeinu iš darbo. Ir ką Jūs manot, labai nusivyliau...

Neimk į galvą viršininko siauraprotiškumo blink.gif Žmonės, kurie nevertina kitų darbo, nemato, kiek jėgų darbuotojas atiduoda...neverti netgi mūsų pykčio, paniekos, liūdesio. Man jų gaila, jie tokie "skurdžiai" doh.gif
O mes dabar jau tiksliai žinome, kad tavo pasirinkimas KEISTI DARBĄ ir rinktis didesnes perspektyvas ir tavęs didesnį vertinimą - YRA TEISINGAS drinks_cheers.gif
Man labai patinka žodžiai iš Biblijos: "Juk nieko nėra uždengta, kas nebus atidengta, ir nieko paslėpta, kas nepasidarys žinoma..." Tikrieji veidai anksčiau, ar vėliau pasimato, bet tu neliūdėk, laiku apsisprendei smile.gif
Atsakyti
[size=1]O aš vakar su savo sužadėtiniu nusipirkom dviračius ir jau šiandien lėksim kur akys mato...Taip laukiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip gera dabar lauke, šviečia saulytė, tad namie tūnoti tikrai neverta!!!!!! 4u.gif biggrin.gif
[/SIZE]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123456: 27 kovo 2007 - 08:50
Vakar perskaičiau dar vieną man labai patikusią frazę:

''Nebūkim lašas, norėkim būti jūra'' 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 03 27, 09:33)
Sveikos!!!!

Puiki diena.  4u.gif  biggrin.gif Aš Jus visas labai myliu!!!!Ir gera, kad esat.

Šiandien pasakiau savo darbdaviui, kad išeinu iš darbo. Ir ką Jūs manot, labai nusivyliau ir pagalvojau, ką aš čia dariau tiek laiko?Išsivaizduojat, jis tesugebėjo pasakyti, kad už popierių kilojimą ir meilų siuntinėjimą niekas pinigų nemoka  blink.gif  blink.gif  Tai man taip skaudu buvo, atseit aš nieko gero šitoj įmonėj nedarau. O kur visa buhalterio atsakomybė???????? g.gif
Jaučiausi labai nuvertinta, bet pagalvojau, ko čia parintis?Juk gyvenimas-gražus, o jis nevertas, kad aš dėl to nervuočiausi.  lotuliukas.gif Ir vėl šypsausi  smile.gif  rolleyes.gif

Na ir zemas zmogus.. g.gif
Kaip gerai, kad tau nebereikes pas ji dirbti!!! thumbup.gif
Atsakyti
Būtent, Mantuška, aš dėl to irgi labai laiminga 4u.gif
Atsakyti