QUOTE(Kresida @ 2007 03 27, 09:02)
Sveikos. Man rytas tiesiog nuostabus Ryte dar nespėjau prabusti ir jaučiu kaip kažkas man galvą glosto. Pramerkiu akį ir žiūriu, kad mano dukriukas atėjo į kambarį, žiūri į mane ir glosto plaukus . Ir sako: -"pamiegok dar biškį, aš tavo žadintuvą 5min perstačiau, kad galėtum dar pamiegot".. Tai taip malonu ir gera pasidarė .
Koks Angelelis tavo Dukryte! Dziaugiuosi uz tave! Tu to nusipelnei.
Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2007 03 27, 09:21)
Labas rytas, visoms
"Kai atrodo, kad tikėjimo metas pasaulyje atlėgsta, dar laukia pasislėpusios svajonės. Jei tik nenuleisime rankų būtinai sulauksime išsipildant ne vieną šalia besisukiojantį troškimą. Kiek daug kibirkščių reikia įpūsti, kad Aistra imtųsi tobuliausio darbo tavyje. Tad įmeskime dar vieną pliauską į ugnį!
Su šia diena dar niekas nesibaigia!"
P.S. Palomita, džiugu, kad vis labiau gali pasidžiaugti išsipildančiais troškimais
"Kai atrodo, kad tikėjimo metas pasaulyje atlėgsta, dar laukia pasislėpusios svajonės. Jei tik nenuleisime rankų būtinai sulauksime išsipildant ne vieną šalia besisukiojantį troškimą. Kiek daug kibirkščių reikia įpūsti, kad Aistra imtųsi tobuliausio darbo tavyje. Tad įmeskime dar vieną pliauską į ugnį!
Su šia diena dar niekas nesibaigia!"
P.S. Palomita, džiugu, kad vis labiau gali pasidžiaugti išsipildančiais troškimais
Aciu uz palaikyma!
Tebunie, mums pagal musu Tikejima!