Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

QUOTE(plato @ 2007 03 26, 15:15)
Čia ir iškyla problema,tame blaškymesi, žinau, taip tikslo nepasieksiu.Ir šventa tiesa, kuo labiau abejoji, tuo labiau užvaldo nepasitikėjimas. Net stebiuosi iš kurt tai? Ilgą laiką buvau labai stipri, pasitikinti savo jėgomis ir atrodo tvirtai žinojau ko noriu.

Būtų keista, jei lengvai nuspręstum apsistoti ties vienu, tuo labiau,kad ir studijos trukdo.Bet pasitikėjimo neturi prarasti, reikia darbo, tai šiuo momentu rinkis darbą pas brolį, į užsienį išvažiuosi ir vėliau, tuo labiau, kad kiekvieną dieną galimybių daugėja blink.gif
Atsakyti
Aš tai asmeniškai norėčiau dirbti su šeimos nariais, kaip faina, gali sau eiti į darbą be jokių baimių, juk vis tiek artimas lieka artimu..O ir pasitikėjimas visada kitoks savais žmonėmis 4u.gif
Kažkaip man sunku suprasti, kodėl Tu,Plato, nerimauji?
Atsakyti
pas mus imonej dirba sesuo ir brolis.. taip jiems pavydziu thumbup.gif

o vat su vyru ta nenoreciau kartu, truputi per daug man jo turbut butu ax.gif

p.s.: jus nuostabios!!! 4u.gif
Atsakyti
TU taip pat 4u.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 03 26, 16:27)
Aš tai asmeniškai norėčiau dirbti su šeimos nariais, kaip faina, gali sau eiti į darbą be jokių baimių, juk vis tiek artimas lieka artimu..O ir pasitikėjimas visada kitoks savais žmonėmis  4u.gif
Kažkaip man sunku suprasti, kodėl Tu,Plato, nerimauji?

Tikriausiai dėl to, kad jaučiuosi, jog nuolat gaučiau velnių ax.gif Nes jis labai pozityviai mąstantis žmogus, kad reikia žinoti ko nori , siekti ir pasiekti, nesimėtyti, eiti tikslo link, ir kai mato mane, besiblaškančią, tai ne patarimus duoda greičiau, o "auklėja" smile.gif Tai kažin kaip ten būtų darbiniuose santykiuose?
Atsakyti
Plato, bet tai juk šaunu, Tu gautum gerų patarimų už dyką. Tiesiog negalvok, kad Tave auklėja, galvok, kad tave moko..

Va čia specialiai Tau citata :

Joks gyvenimas nėra toks sunkus, kad negalėtume jo palengvinti savo požiūriu į jį.
Ellen Glasgow

Žmogus tampa tuo, apie ką ilgesnį laiką galvoja.
Brian Tracy

Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Čia Jums visoms balionai! Tai man brolis ir yra autoritetas, guru taip sakant. Turiu pripažnt daugelio jūsų žodžiai užvedė mane ant kelio. Sprendimas pats atėjo, kaip supratau lengviausiai spręst akistatoje tiesioginėje. grupiokės skambutis priminė mokslus, kiek daug darbų nepadarytų, o brolio skambutis stumtelėjo apsisprendimo link! Ačiū toms, kas padėti stengėsi!
Beje dėl tapimo tuo ką ilgesnį laiką galvoji.Ilgą laiką galvojau, kad noriu dirbti vadybininke kol žinosiu kuo noriu tapti iš tikrųjų biggrin.gif ir ką? Dirbu jau pusmetis, ir toliau tai tęsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 26 kovo 2007 - 17:27
plato, tegul darbas pas brolį tau būna sėkmingas tramplynas į "tolesnius vandenis", tobulėk, mokykis, turi gerą autoritetą-brolį mirksiukas.gif

O kaip ten sekasi 123456?

Giedrių Jums minčių, mergaitės! Ir jokios baimės, jokio nepasitikėjimo, jokių dvejonių ir abejonių schmoll.gif 4u.gif Gyvenimas - dosnus, tik reikia mokėti paimti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 26 kovo 2007 - 21:46
Su Nauja Diena! Visoms!

Jus nepatikesit! Vakar uzsiminiau, kad ir as noreciau keisti darba! Ir ka jus manot? Vakare sulaukiu skambucio!
Aciu, mano pasamonei, kuri Sekmingai vykdo mano norus!
Atsakyti
Sveikos. Man rytas tiesiog nuostabus lotuliukas.gif Ryte dar nespėjau prabusti ir jaučiu kaip kažkas man galvą glosto. Pramerkiu akį ir žiūriu, kad mano dukriukas atėjo į kambarį, žiūri į mane ir glosto plaukus biggrin.gif. Ir sako: -"pamiegok dar biškį, aš tavo žadintuvą 5min perstačiau, kad galėtum dar pamiegot".. Tai taip malonu ir gera pasidarė biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2007 03 27, 09:02)
Sveikos. Man rytas tiesiog nuostabus lotuliukas.gif Ryte dar nespėjau prabusti ir jaučiu kaip kažkas man galvą glosto. Pramerkiu akį ir žiūriu, kad mano dukriukas atėjo į kambarį, žiūri į mane ir glosto plaukus biggrin.gif. Ir sako: -"pamiegok dar biškį, aš tavo žadintuvą 5min perstačiau, kad galėtum dar pamiegot".. Tai taip malonu ir gera pasidarė biggrin.gif.

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, visoms mirksiukas.gif
"Kai atrodo, kad tikėjimo metas pasaulyje atlėgsta, dar laukia pasislėpusios svajonės. Jei tik nenuleisime rankų būtinai sulauksime išsipildant ne vieną šalia besisukiojantį troškimą. Kiek daug kibirkščių reikia įpūsti, kad Aistra imtųsi tobuliausio darbo tavyje. Tad įmeskime dar vieną pliauską į ugnį!
Su šia diena dar niekas nesibaigia!" bigsmile.gif

P.S. Palomita, džiugu, kad vis labiau gali pasidžiaugti išsipildančiais troškimais 4u.gif
Atsakyti