Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

QUOTE(123456 @ 2007 03 26, 14:43)
Kažkaip patinka man ši temelė, pakelia nuotaiką. lotuliukas.gif

Bet kaip bijau pasakyti šefui, kad išeinu, brrrr.... doh.gif  schmoll.gif  blink.gif

Kai paskutinei savo sefei turejau pasakyti, kad iseinu, galvojau, vietoj numirsiu ta pacia akimirka, arba ji mane uzmus!

O sureagavo visiskai priesingai! Verke dvi savaites, kad palieku ja!
Taigi!
Pasakyk, kad tu nusipelnei Garbingos reakcijos i savo apsisprendima... Taip ir YRA!
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 03 26, 13:43)
Bet kaip bijau pasakyti šefui, kad išeinu, brrrr.... doh.gif  schmoll.gif  blink.gif [/color]

O tu dar nesakyk, juk turbūt dar dvi savaites turėsi padirbėti sename darbe? Na, bent jau šiandien nesakyk, pasakyk tik tam naujajam šefui, kad priimi pasiūlymą bigsmile.gif Arba sakau, duok man tą pasiūlymą tongue.gif
Atsakyti
Šaunuolės, mergaitės. Mes visos šaunuolės !!
Kaip gera rasti bendraminčių. biggrin.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2007 03 26, 15:51)
O tu dar nesakyk, juk turbūt dar dvi savaites turėsi padirbėti sename darbe? Na, bent jau šiandien nesakyk, pasakyk tik tam naujajam šefui, kad priimi pasiūlymą bigsmile.gif Arba sakau, duok man tą pasiūlymą tongue.gif

Turiu pasakyti, nes reikia perspėti prieš 2 sav. ir jas atidirbti blink.gif schmoll.gif
O taip nesinori.
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 03 26, 13:46)
...visada maciau laiptus, t.y. buta per du aukstus... Po to tos svajones uzsimirso, sutikus gyvenimo realybe!
Zinai ka? Siandien gyvenu Dvieju Aukstu bute! Visai buvau apie tai pamirsus!

Eik tu, kaip faina tongue.gif Aš taip pat "matau" laiptus ir net savo žolytės kvapą užuodžiu bigsmile.gif Gal aš praėjusiame gyvenime buvau kokia karvė, o dabar patapau žmogus, nusipelnęs gyvent geriau, t.y. savo namuke lotuliukas.gif

QUOTE(Kresida @ 2007 03 26, 13:47)
O dabar turime du butus, vieną ir dukrai ateičiai.. blush2.gif

Džiugu, kai svajos taip gražiai pildosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 26 kovo 2007 - 14:00
Kresida, ka tik skaiciau musu susirasinejima i AZ.
O kaip tu reaguotum, jei pakviesciau tave i kina?
ax.gif blush2.gif
Papildyta:
O kas nors bandet daryti teigiama minciu itaka savo artimiesiems? Ar geriau nesikisti? g.gif
Atsakyti
Vijurka ačiū 4u.gif Skaitau skaitau bet vis negirdžiu savo balso. man labai reikia darbo, bet mano dvejonės pasirinkime, kad siūlo darbą brolis. Dėl to stipriai abejoju. Kai galvoju, kad viskas bus gerai, toks jausmas,kad save nuteikinėju, manyje šiuo metu grumiasi du sprendimai, ir jau nebesuprantu kur protas ir logika , o kur intuicija...
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 03 26, 15:01)
Kresida, ka tik skaiciau musu susirasinejima i AZ.
O kaip tu reaguotum, jei pakviesciau tave i kina?
ax.gif  blush2.gif

Būtų šaunu 4u.gif. Pas mus daug bendro.. Tikrai smagu būtų pabendrauti... manau ir man keletą patarimų duoti galėtum lotuliukas.gif Manau, nereikia apsiriboti vien "virtualiu" bendravimu. esu ir kitose temukėse skaitinėjusi, kad kai kurios geromis draugėmis tapo 4u.gif Čia daug šiltų žmogučių ir teigiamos nuotaikos
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2007 03 26, 14:07)
...man labai reikia darbo, bet mano dvejonės pasirinkime, kad siūlo darbą brolis.

plato, gal gali papasakoti apie tai, turi pagrindo abejoti broliu?
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2007 03 26, 15:12)
Būtų šaunu 4u.gif. Pas mus daug bendro.. Tikrai smagu būtų pabendrauti... manau ir man keletą patarimų duoti galėtum lotuliukas.gif Manau, nereikia apsiriboti vien "virtualiu" bendravimu. esu ir kitose temukėse skaitinėjusi, kad kai kurios geromis draugėmis tapo 4u.gif Čia daug šiltų žmogučių ir teigiamos nuotaikos

Pripazystu, kad jaudinsiuos! Bet lekiam! Kaip tau rytdiena? Filma issirink, as kvieciu!
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 03 26, 15:15)
Pripazystu, kad jaudinsiuos! Bet lekiam! Kaip tau rytdiena? Filma issirink, as kvieciu!

Tinka 4u.gif. Maždaug apie septynias. Į AZ galėsim susirašyti ir suderinti viską.. Net negalvojau, kad forume galima tiek palaikymo rasti ir bendraminčių..
Atsakyti
Puiki, jau mergaitės į pasimatymus vaikščiot pradės, pavasaris friends.gif yahoo.gif
Atsakyti
Palomita ir Kresida 4u.gif sveikinu suradus viena kitą 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti