Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

QUOTE(123456 @ 2007 03 26, 14:13)
Labai už Tave džiaugiuosi, tikrai, kaip FAINA girdėti geras naujienas  4u.gif  biggrin.gif
TU šaunuolė  wub.gif  blink.gif

Aciu Dievui, radau Jus ir sita knyga...
Buvau depresijoj, del savo namu, seimos, laimes!

Dabar jau atsirado tikejimas! Tikejimas savo GALIA!
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 03 26, 15:13)
plato ir 123456, specialiai del jūsų radau šias mintis mirksiukas.gif
"Kai buvau jaunesnė, pasitikėjimas savimi rėmėsi nuomone apie optimizmą. Patirtis, žinios ir išmintis atsirado gerokai vėliau. Tačiau net šiandien kiekviena nauja, palanki proga ar naujas gyvenimo iššūkis reikalauja, kad pasiruoščiau specialią žolių vonią. Ruošiuosi labai kruopščiai, teikdama reikšmės netgi detalėms-pavyzdžiui, rengiuosi tais drabužiais, kurie net kabodami spintoje spinduliuoja pasitikėjimą savimi.Paskui meldžiuosi ir prašau, kad padėtų Didžioji galia. Galiausiai prasideda "spektaklis".Elgiuosi taip, tarsi būčiau savimi pasitikinti, pasaulis mane tokią ir priima.
Jei esate nepasitikinti savimi, bet gyvenimas reikalauja, kad būtumėte kitokia, prisiminkite, jog visada galite pasiskolinti pasitikėjimo iš savojo"AŠ". Jis žino, kokia siaubinga esate, gali truputį pastūmėti, ko kaip tik ir reikia".Mūsų pasąmonė neatskiria to, kas tikra, nuo to, kas įsivaizduojama (tai kūrybinės vaizduotės padarinys).Kai elgiamės kaip pasitikinčios savimi, tokios ir tampame.Bent trumpam."Turime daryti tai, ko manote nepajėgsiančios padaryti!"
  Galiu pasakyti iš savo patirties, pasiryžti kažkam atrodo neįmanomam yra LABAI sunku, bet "lipti per save"- VERTA, tada pasijauti labai stipri ir net pati nustembi,  kad tu tai gali bigsmile.gif

Ačiū, Vijurka, nuostabios mintys ir būtent tokios, kokių man dabar laaabai reikia 4u.gif
Papildyta:
Palomita, tikėk, viskas jau GERAI 4u.gif biggrin.gif lotuliukas.gif

O toliau bus dar geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123456: 26 kovo 2007 - 13:18

O toliau bus dar geriau lotuliukas.gif
[/quote]

O tu patikek... kad turi tiek ziniu, kiek siuo metu tau ju reikia! Naujas darbas - nauja mokykla!

Juk giliai sirdeleje zinai tai! Ar ne? Giliai sirdeleje supranti, kad tuoj paskambinsi ir pasakysi TAIP! AS VERTA SITO DARBO!
Tik del uzmokescio nepamirsk susitarti is anksto....Mes juo rupinames patys!

Beje, sekantis mano noras - naujas darbas!
JEGELE!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 03 26, 13:12)
Sugundziau savo vyra (PO ILGO LAIKO, JAU GALVOJAU APIE SKYRYBAS), nieko nedarydama, tiesiog nusiuntusi savo nora pasamonei, kad ji ji ispildytu!
Ir ispilde! As nieko nedariau!

Palomita, tikiu bigsmile.gif
Prieš keletą metų,kai dar buvau netekėjusi,man labai patiko vienas vyras (draugas),bet mus siejo tik draugystė, šalia manęs, šalia jo buvo vis kitos antros pusės...Mūsų keliai artimesniems santykiams kažkaip prasilenkdavo schmoll.gif Mintyse aš pasvarstydavau, kad tas žmogus,būdamas mano antra puse, mane tikrai suprastų, mylėtų, gerbtų, aš jį taip pat...Pagalvodavau ir tiek, nieko nedariau ir specialiaI jo nesiekiau.Bet dabar jau esu tvirta žinojime, kad situacijas,kurios mus suartino SUKŪRĖ mano pasąmonė, nes sąmonė žino daugiau už mus. Mudu dar ir dabar nesuprantame,kaip tapome šeima tongue.gif Bet mus LABAI GERA.
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 03 26, 14:23)
Palomita, tikiu bigsmile.gif
Prieš keletą metų,kai dar buvau netekėjusi,man labai patiko vienas vyras (draugas),bet mus siejo tik draugystė, šalia manęs, šalia jo buvo vis kitos antros pusės...Mūsų keliai artimesniems santykiams kažkaip prasilenkdavo schmoll.gif Mintyse aš pasvarstydavau, kad tas žmogus,būdamas mano antra puse, mane tikrai suprastų, mylėtų, gerbtų, aš jį taip pat...Pagalvodavau ir tiek, nieko nedariau ir specialiaI jo nesiekiau.Bet dabar jau esu tvirta žinojime, kad situacijas,kurios mus suartino SUKŪRĖ mano pasąmonė, nes sąmonė žino daugiau už mus. Mudu dar ir dabar nesuprantame,kaip tapome šeima tongue.gif Bet mus LABAI GERA.

NEREALU! Ir KUO labiau tiki! Tuo sviesiau akyse darosi! Noriu namo - SKAITYTI!
Nes as tik dar mokausi pozityviai mastyti! Bet skinti pirmuosius vaisius yra KAZKAS NEAPSAKOMA! Ypac kai tai susije su Ypac tau svarbiais ivykiai ir zmonemis!
Atsakyti
Dar viena nutaiką kelianti mintis:
"Ženk į priekį, o ne į tobulybę!"
123456, šiandienis tavo žingsnis į priekį - paskambinti darbdaviui ir pasakyti:-aš sutinku pas jus dirbti tongue.gif
Beje, dar neskambinai? blink.gif
Duok telefoną aš paskambinsiu, noriu tavo darbo mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 03 26, 14:12)

Kresida!!! Girdejai? Man pavyko... Ir tikiuosi Ilgam. Noriu, kad ilgam... man pavyksta, man jau sekasi!!! VISKAS GERAI!

Labukas, na tu šaunuolė 4u.gif.Svarbiausia,kad jautiesi laiminga. Aš prisipažinsiu literatūros apie pasąmonės galias ir kitas jūsų minėtas neskaičius, bet esu tarytum savamokslė.. Tai daugiau širdies balsas, tiesiog vidumi jaučiu, kaip ir kada save reikia tinkamai nuteikti. Bet planuoju įsigyti ir keletą jūsų aptartų knygelių. Gal jos man pašnibždės kai kuriuos atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 03 26, 13:27)
Noriu namo

Palomita, šiandien tu tiesiog kalbi už mane tongue.gif Labai džiugu, kad yra tikinčių savimi smile.gif
Išryškinau NORIU NAMO!
Būtent ir ne mažiau bigsmile.gif Nors dabar dar neturime galimybės įsigyti net nuosavo buto, bet aš manau ir nuteikinėju savo pasąmonę, kad mums reikia: savo žolės, čiulbančių paukštelių, savo katino blink.gif , šuns voljere...Noriu kuklaus, bet labai jaukaus,kokių 100 kv.m namuko. Bet juk daug ir nenoriu, ar ne? ax.gif Žinau, kad visą tai mes tikrai turėsime rolleyes.gif Kol kas svajonėse matau židinį, svetainės terasą, medinius laiptus...Net baldus jau matau ir žinau, kokių spalvų jie turėtų būti...Matau save ryte geriančią kavą savo balkone, kuris ties mūsų miegamuoju... smile.gif
Gal kažkas pasakys, nesveikai mąstau, tegul...O man šito reikia, kad siekčiau DAUGIAU nei turime šiandien, jei sustosime ties šiandiena, tada niekada neturėsime savo erdvės, savo pačių gyvenimo, savo kiemo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 26 kovo 2007 - 13:40
QUOTE(Kresida @ 2007 03 26, 14:36)
Labukas, na tu šaunuolė 4u.gif.Svarbiausia,kad jautiesi laiminga. Aš prisipažinsiu literatūros apie pasąmonės galias ir kitas jūsų minėtas neskaičius, bet esu tarytum savamokslė.. Tai daugiau širdies balsas, tiesiog vidumi jaučiu, kaip ir kada save reikia tinkamai nuteikti. Bet planuoju įsigyti ir keletą jūsų aptartų knygelių. Gal jos man pašnibždės kai kuriuos atsakymus 4u.gif

Tu IRGI Saunuole!
Taip, as laiminga, nes manau radau buda, kaip iveikti "slenkscius"!
Tuo paciu mane lydi ir abejones... kiek ilgam... jei santykiai truputuka paslije... Bet esu ryztingai nusteikusi zengti vis pirmyn, mokytis, sviestis - kaip islaikyti pusiausvyra, kad norams butu lengviau ateiti! Ir kad pagaliau visos abejones, liktu uznagaryje!
Atsakyti
Kažkaip patinka man ši temelė, pakelia nuotaiką. lotuliukas.gif

Bet kaip bijau pasakyti šefui, kad išeinu, brrrr.... doh.gif schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 03 26, 14:37)
Palomita, šiandien tu tiesiog kalbi už mane tongue.gif Labai džiugu, kad yra tikinčių savimi smile.gif
Išryškinau NORIU NAMO!
Būtent ir ne mažiau bigsmile.gif Nors dabar dar neturime galimybės įsigyti net nuosavo buto, bet aš manau ir nuteikinėju savo pasąmonę, kad mums reikia: savo žolės, čiulbančių paukštelių, savo katino blink.gif , šuns voljere...Noriu kuklaus, bet labai jaukaus,kokių 100 kv.m namuko. Bet juk daug ir nenoriu, ar ne? ax.gif Žinau, kad visą tai mes tikrai turėsime rolleyes.gif Kol kas svajonėse matau židinį, svetainės terasą, medinius laiptus...Net baldus jau matau ir žinau, kokių spalvų jie turėtų būti...Matau save ryte geriančią kavą savo balkone, kuris ties mūsų miegamuoju... smile.gif
Gal kažkas pasakys, nesveikai mąstau, tegul...O man šito reikia, kad siekčiau DAUGIAU nei turime šiandien, jei sustosime ties šiandiena, tada niekada neturėsime savo erdvės, savo pačių gyvenimo, savo kiemo...

Dar budama paaugle... Na, tuomet kai jau pradedi svajoti apie antraja puse ir savo namus, tomis rozinemis-mergicku svajonemis! As matydama savo nuosavus namus, kazkodel visada maciau laiptus, t.y. buta per du aukstus... Po to tos svajones uzsimirso, sutikus gyvenimo realybe!

Zinai ka? Siandien gyvenu Dvieju Aukstu bute! Visai buvau apie tai pamirsus!
Vadinasi dar vienas mano noras issipilde! Noriu Svesti! 4u.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 03 26, 14:37)
Nors dabar dar neturime galimybės įsigyti net nuosavo buto, bet aš manau ir nuteikinėju savo pasąmonę, kad mums reikia: savo žolės, čiulbančių paukštelių, savo katino blink.gif , šuns voljere...Noriu kuklaus, bet labai jaukaus,kokių 100 kv.m namuko. Bet juk daug ir nenoriu, ar ne? ax.gif Žinau, kad visą tai mes tikrai turėsime rolleyes.gif Kol kas svajonėse matau židinį, svetainės terasą, medinius laiptus...Net baldus jau matau ir žinau, kokių spalvų jie turėtų būti...Matau save ryte geriančią kavą savo balkone, kuris ties mūsų miegamuoju... smile.gif

Tu puikiai ir labai sveikai mąstai thumbup.gif. Aš irgi prieš keturiolika metų atvažiavau iš mažo miestuko ir negalėjau net pasvajoti jog kažkada turėsiu savo kamputį. turėjau tik maišelį su savo rūbais.Nuomojausi, bet visada svajojau ir tikėjau, kad ir kaip tai nerealu atrodė biggrin.gif. O dabar turime du butus, vieną ir dukrai ateičiai.. blush2.gif
Atsakyti