Aš tai žinau, ko noriu, bet bijau, kad nenuvilčiau savo naujųjų šefų ir, kad nepritrūktų man kompetencijos.
p.hoganas yra pasakes, "mano sekmes paslaptis ta, kad as atsikandu daugiau nei galiu sukramtyt, o kramtyt stengiuosi kuo greiciau" ir dar kazkieno pasakyti zodziai "tai ko jus norite - buti saugus ar geri, ar rizikuoti ir buti puikus?" gal tai jums pades kazkiek apsisprest?
Papildyta:
bet juk pasitikejimas savimi yra uzkreciamas, nepsaitikejimas - irgi. Taip, kad gal baig abejot, o pasiraitok rankoves ir daryk viska ka tik gali. Pamatysi - padarysi.
Papildyta:
QUOTE(123456 @ 2007 03 26, 10:40)
Aš tai žinau, ko noriu, bet bijau, kad nenuvilčiau savo naujųjų šefų ir, kad nepritrūktų man kompetencijos.
bet juk pasitikejimas savimi yra uzkreciamas, nepsaitikejimas - irgi. Taip, kad gal baig abejot, o pasiraitok rankoves ir daryk viska ka tik gali. Pamatysi - padarysi.
QUOTE(123456 @ 2007 03 26, 11:40)
patikėk darbdavys dar labiau bijo už tave, nes jis irgi rizikuoja tave priimdamas, nes vdrug greit išeisi, tau nepatiks darbas, pradėsi išsidirbinėti, o gal klaidų privelsi
tad pirmyn įrodyk visam pasauliui, kad sugebi daugiau negu pati manai
OOooo baimės jausmas ir man pažystamas. Ypač tokioje situacijoje. kai siunti cv , galvoji , kad nugalėsi viską, esi kupina pasiryžimo, o kai susiduri akitstatoje- nežinai ką pasirinkt, arba pradedi bijoti, kad nesugebėsi. Aš taip norėčiau būti žmogumi, kuris visada tvirtai žino ko nori. Mano pozityvumui tai ir trukdo
patarimus davinet viena, o shiaip tai.... As pati baile kaip nezinau kas... Vis abejojimai , abejojimai ir abejoimai.... jau kelinti metai noriu darba keist, o per ta va baime, nepakeiciu....
Bet cia forumas juk ne apie tai....
Bet cia forumas juk ne apie tai....
QUOTE(Manta @ 2007 03 26, 12:19)
patarimus davinet viena, o shiaip tai.... As pati baile kaip nezinau kas... Vis abejojimai , abejojimai ir abejoimai.... jau kelinti metai noriu darba keist, o per ta va baime, nepakeiciu....
tai geriausiai vietoj stovet ir nieko nedaryt darbas pats pasikeis
Aš žinau, kad jis bijo...
Tiriausiai, kad jam pasakysiu TAIP ir nuo tada JOKIŲ BLOGŲ MINČIŲ, tik geros ir pačios geriausios...Turiu laiko iki šešių...O šiandien jis taip greitai bėga...
Taip visada... kai reikia tai laikas neskuba, o kai nereikia, tai lekia kaip pasiutęs.
Hoganas yra pasakes, "mano sekmes paslaptis ta, kad as atsikandu daugiau nei galiu sukramtyt, o kramtyt stengiuosi kuo greiciau" ir dar kazkieno pasakyti zodziai "tai ko jus norite - buti saugus ar geri, ar rizikuoti ir buti puikus?"
Va, šita citata tai nereali...Ačiū, Manta.
O aš jau BusVakare pasiilgau. Ei, mūsų gerų minčių skleidėja, kur Tu pradingai?Trūksta Tavęs
Tiriausiai, kad jam pasakysiu TAIP ir nuo tada JOKIŲ BLOGŲ MINČIŲ, tik geros ir pačios geriausios...Turiu laiko iki šešių...O šiandien jis taip greitai bėga...
Taip visada... kai reikia tai laikas neskuba, o kai nereikia, tai lekia kaip pasiutęs.
Hoganas yra pasakes, "mano sekmes paslaptis ta, kad as atsikandu daugiau nei galiu sukramtyt, o kramtyt stengiuosi kuo greiciau" ir dar kazkieno pasakyti zodziai "tai ko jus norite - buti saugus ar geri, ar rizikuoti ir buti puikus?"
Va, šita citata tai nereali...Ačiū, Manta.
O aš jau BusVakare pasiilgau. Ei, mūsų gerų minčių skleidėja, kur Tu pradingai?Trūksta Tavęs
Tikekit savo pasamones galia! Ji zino, siuo metu tiek kiek jums reikia! Bet jos ismintis ir galia - beribiai!
As, taip pat patikejau... Ir vienas is mano noru issipilde! Su dziaugsmu ruosiuosi pildyti ir kitus! Zygiuojam toliau!!!
As, taip pat patikejau... Ir vienas is mano noru issipilde! Su dziaugsmu ruosiuosi pildyti ir kitus! Zygiuojam toliau!!!
Palomita, o jei ne paslaptis, koks noras buvo?
Mano norai taip pat pildosi...
Mano norai taip pat pildosi...
QUOTE(123456 @ 2007 03 26, 14:07)
Sugundziau savo vyra (PO ILGO LAIKO, JAU GALVOJAU APIE SKYRYBAS), nieko nedarydama, tiesiog nusiuntusi savo nora pasamonei, kad ji ji ispildytu!
Ir ispilde! As nieko nedariau! Nors anksciau, labai stengiausi, netgi i si forumu puslapi atejau, patarimo klausdama, apie sita dvieju zmoniu beda.
Papildyta:
QUOTE(Palomita @ 2007 03 26, 14:10)
Sugundziau savo vyra (PO ILGO LAIKO, JAU GALVOJAU APIE SKYRYBAS), nieko nedarydama, tiesiog nusiuntusi savo nora pasamonei, kad ji ji ispildytu!
Ir ispilde! As nieko nedariau! Nors anksciau, labai stengiausi, netgi i si forumu puslapi atejau, patarimo klausdama, apie sita dvieju zmoniu beda.
Kresida!!! Girdejai? Man pavyko... Ir tikiuosi Ilgam. Noriu, kad ilgam... man pavyksta, man jau sekasi!!! VISKAS GERAI!
QUOTE(Manta @ 2007 03 26, 11:26)
bet juk pasitikejimas savimi yra uzkreciamas, nepsaitikejimas - irgi.
plato ir 123456, specialiai del jūsų radau šias mintis
"Kai buvau jaunesnė, pasitikėjimas savimi rėmėsi nuomone apie optimizmą. Patirtis, žinios ir išmintis atsirado gerokai vėliau. Tačiau net šiandien kiekviena nauja, palanki proga ar naujas gyvenimo iššūkis reikalauja, kad pasiruoščiau specialią žolių vonią. Ruošiuosi labai kruopščiai, teikdama reikšmės netgi detalėms-pavyzdžiui, rengiuosi tais drabužiais, kurie net kabodami spintoje spinduliuoja pasitikėjimą savimi.Paskui meldžiuosi ir prašau, kad padėtų Didžioji galia. Galiausiai prasideda "spektaklis".Elgiuosi taip, tarsi būčiau savimi pasitikinti, pasaulis mane tokią ir priima.
Jei esate nepasitikinti savimi, bet gyvenimas reikalauja, kad būtumėte kitokia, prisiminkite, jog visada galite pasiskolinti pasitikėjimo iš savojo"AŠ". Jis žino, kokia siaubinga esate, gali truputį pastūmėti, ko kaip tik ir reikia".Mūsų pasąmonė neatskiria to, kas tikra, nuo to, kas įsivaizduojama (tai kūrybinės vaizduotės padarinys).Kai elgiamės kaip pasitikinčios savimi, tokios ir tampame.Bent trumpam."Turime daryti tai, ko manote nepajėgsiančios padaryti!"
Galiu pasakyti iš savo patirties, pasiryžti kažkam atrodo neįmanomam yra LABAI sunku, bet "lipti per save"- VERTA, tada pasijauti labai stipri ir net pati nustembi, kad tu tai gali
Labai už Tave džiaugiuosi, tikrai, kaip FAINA girdėti geras naujienas
TU šaunuolė
TU šaunuolė