Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

Puiku. Kiekvienas laisvas rinktis. Tik kazi kokio reikalingumo tu cia pasigedai? Buvo uzgauta savimeile...? Juk ateinam cia del saves, ne del kitu.
Atsakyti
manau vien dėl smalsumo ji čia dar apsilankys hihihi.gif
Atsakyti
gerbkim jos sprendimą wink.gif

mano galvoj formuojasi mintis atsisakyti interneto namuose
pakaks darbe biggrin.gif

galėsiu daugiau laiko gyventi savo gyvenimą ir siekti savo tikslų

merginos perskaitykite mano parašą ir išgerkite už mus nuostabiąsias bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 24 kovo 2007 - 22:27
aš bandžiau atitrūkti nuo neto, pavyko tik 3 dienom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 03 22, 11:27)
Sutinku su tavimi RVB, štai pacituosiu keletą minčių ax.gif
Nerimavimas dėl pinigų:
"Nerimas turėtų skatinti veikti, o ne stumti į neviltį"
"Pirmiausia suskaičiuok, ar šiandien turi pakankamai pinigų visoms savo reikmėms. Jei turi, tučtuojau liaukis galvojusi apie pinigus.Sudrausk save, kai kitą kartą imisi nerimauti dėl to, ko neturi; verčiau pradėk matyti tą ir dėkoti už tai, ką jau turi. Išsiugdžiusi šį įprotį, pastebėsi, kaip lengvai tvarkaisi su bet kuria pinigų suma ir atsikratei nerimo
Nerimastis - tai būsimuoju laiku susijusi emocija. Tai įsivaizduojamos ateities scenarijus, kuriame nuolat kartojasi žodis "galbūt", o ne "turbūt". Ar jų užteks?Iš kur jų gausiu?Ar ilgam jų užteks?...

čia labai gera mintis apie pinigus, nes jie dažniausiai ir liaudiškai tariant "grūzina". Dėl jų dažniausiai tenka sukti galvą, man vis kažkaip nesiseka paie juos negalvoti ir jų nuolat neskaičiuoti biggrin.gif
Atsakyti
pritariu, šiuos žodžius apie pinigus labai gerai įsiminiau
man irgi kartais užplūsta nuotaikos kad nėr pinigų
bet gi dar niekad nebuvo, kad neturėjau duonai ar tušui ar dar kažkam
ir jau šiandien bandžiau save sudrausminti bigsmile.gif sunku bet žingsnis po žingsnio bigsmile.gif
iš viso gyvenime nepatyriau situacijos, kad piniginėj būtų tik centai, visada turiu pinigų, bet kad poreikiai vis auga ir auga lotuliukas.gif ir mėgstu save grūzinti, nors dažnai nėra realios priežasties!!!
dar patiko mintis (tik nežinau ar šioj temoj paskelbta ar toj "Pasibedavokim..."), kad kai kalbiesi su nemaloniu žmogumi turi įsivaizduoti kad tas žmogus prie krioklio, o tu esi už, ir jus skiria vanduo ir nieko negirdi - vakar bandžiau taikyti darbe per eilinius tuščius susirinkimus, tai po jų nesijaučiau tokia užgrūzinta kaip visada, nes tie susirinkimai varo depresiją doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 24 kovo 2007 - 23:02
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 03 24, 20:29)
Tiesiog aš suvokiau vieną esminį skirtumą tarp realybės ir virtualios realybės: realiame gyvenime aš dar esu kažkam reikalinga, o čia aš nesu niekam reikalinga.

Dujakaukee, suprantu tave. Gyventi virtualioje erdvėje iš tiesų gana nelengva. Ypač kai ji įtraukia, pagrobia didžią dalį laisvalaikio, kai mieliau bendrauji su žmonėmis, kurių nepažįsti, o rečiau su tikraisiais draugais gyvenime... Esu patyrusi nuovargį nuo netikrumo, t.y. nuo jausmo, kad kažin ar žmonės mano nuoširdumą priima taip, kaip aš jį pateikiu ir ar jie atsilygina tuo pačiu? rolleyes.gif Esi dar labai jauna, į šią erdvę dar ne kartą grįši: ieškosi informacijos,pasidomėsi pažinčių skyreliais,susirašinėsi su draugais...TECHNIKOS amžius, niekur nedingsi.
Bet jeigu šiandien nusprendei išeiti, linkiu sėkmės ir gerbiu tavo supratimą, kad dabar tau šito REIKIA smile.gif
Atsakyti
Labas rytas darbstuoles !

Atsakyti
Kas darbstuoles, o kas svajotojos... smile.gif Kai toks oras, tai visia smagu ir nedirbt.
Atsakyti
Labukas rytukas tongue.gif

Na ir prirašėtete per savaitgalį smile.gif

Su nuostabia diena, mergaitės!!! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės !!!!

Graži dienukė!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O aš vis dar savo abejonėse paskendusi, bijau kažko... blink.gif

Ir vis visokios kvailos mintys sukasi mano galvoj, ech...
Ką daryt, kaip čia nustot parintis?Dar nepriėmiau apsisprendimo dėl naujo darbo.. blush2.gif Nors jau reiktų skambinti į tą naują firmą ir juos informuoti, nes laukia mano ats.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš jau senokai skaitau šitą temą, bet nerašau, o dabar 123456, esu tokioje pat situacijoje kaip ir tu. Abejonėse skęstu jau. Tik mano pasirinkimas ar eiti į siūlomą darbą, čia Lietuvoje, ar važiuoti į užsienį bent porai mėnesių. Kaip žinoti ko nori iš tikrųjų? Kaip savęs paklausti ko nori? Nes aš jau nebežinau g.gif blink.gif
Atsakyti