Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

blink.gif

kažkaip nesupratau. blink.gif
Atsakyti
Labuka!
siandien ir vakar kazko labai tapo pasyvus mastymas ir lankymas tongue.gif Kur dingo pirmadienio ugnele????
...as tai dirbu...ir LAura_K matau dirba..Gerai! Negalima juk tik plepeti, o paskui i pasamone kalti: "As turtinga, as sekminga, dirbu megstama darba".. lotuliukas.gif

Nepaisant to, nepamirskit, kad 04.14 susisbegam Vilniuje. KAs nori dar??? Bus gerai! Programele galvoje jau gimdau..
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 23, 11:45)

...as tai dirbu...ir LAura_K matau dirba..Gerai! Negalima juk tik plepeti, o paskui i pasamone kalti: "As turtinga, as sekminga, dirbu megstama darba"..  lotuliukas.gif

dirbam dirbam 000164.gif
Atsakyti
Sveikutės, linksmutės....
paskaitinėjau jus, smagu, kad su tokiomis pozityviomis mintymis kitus uždegat. O jei kam reikia "gero spyrio į užpakalį" tai visai nebloga knyga yra "Sekmės principai", gal kada iš jos ką nors pacituosiu. Uždeganti veikimui. tobulėjimui, džiaugsmui gyvent. Bėja NLP tikrai galima susiet su pozytiviu mastymu, ir tikrai tai įdomus dalykas.
O jūs susitikimą gal kada Kaune organizuosit, nes man šiuo metu Vilnius atrodo taip toli.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manta: 23 kovo 2007 - 11:14
2-as susigeimas bus Kaune, jei ka...
As pati is KAuno. Galima ir dviese susbegt...
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 03 21, 16:15)
...ar nerašo kokioj nors knygoj, kaip pozityviomis mintimis numesti svorio? g.gif Per metus 10 kilų priaugau blink.gif

Čia vis iš tos pačios "Paprasta pilnatvė":
"Meilė sau-vienintelė priemonė svoriui numesti, rezultatai ilgainiui pasidaro akivaizdūs"...
"Iš pradžių valgymas turėjo būti vienas didžiausių kasdieninių džiaugsmų žmogaus gyvenime. Betgi Ieva atsikando obuolio (tai patvirtina mažai kaloringos, neriebios,gausios ląstelienos mitybos svarbą bigsmile.gif ), ir tą pačią akimirką įsiliepsnojo karas tarp moters ir maisto. blink.gif
Vis dėlto maistas nėra mūsų priešas. Jei esame gyvi, vadinasi, mumyse gyva ir meilė maistui. Nekovok su alkiu. Verčiau atsiliepk į šį jausmą, valgyk gardų maistą, patenkinantį visus pojūčius ne tik skoniu, bet ir kvapu nei išvaizda.Daugelis moterų baiminasi, kad išmetusios lauk visas dietas ir pradėjusios valgyti iš alkio, kimš nesustodamos... blush2.gif
Reikia nustoti badauti: valgyk, kad numalšintum alkį, gerk pajutusi troškulį, nuvargusi eik gulti, reguliariai mankštinkis, kad tarp tavęs ir kūno įsivyrautų darna, ir maitink savo sielą maldomis bei apmąstymais.
Kiekvienos moters svoris idealiai tinka jai, o prieštarauja idealaus svorio sampratai. g.gif Nešiodama savo svorį jautiesi patogiai, esi kupina energijos,sveika ir patenkinta savo išvaizda. Išmesk iš galvos visus dydžius, pamiršk svarstykles...
Šiandien laikas patikėti, kad meilė sau yra VIENINTELĖ būtina sąlyga svoriui numesti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 23 kovo 2007 - 11:58
QUOTE(busVakare @ 2007 03 23, 11:42)
2-as susigeimas bus Kaune, jei ka...
As pati is KAuno. Galima ir dviese susbegt...

Galime, aš visada už, nes su pyple užsisedėjau, tik susibėgimas tryse (mano mažoji kolkas visur su manim) tiks? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manta @ 2007 03 23, 11:13)
Bėja NLP tikrai galima susiet su pozytiviu mastymu, ir tikrai tai įdomus dalykas.

drinks_cheers.gif

idejus nuoroda ir istrauka norejau parodyti, kad NLP, DEIR, J. Murphio konstruktyvus mastymas, psichologija ir pan. vienas kita papildo, o gal net ir vienas ir tas pats, o ne doh.gif , tai, kad kazkuri tundra, o kuri ne tongue.gif . Turbut as viena kazka izvelgiau g.gif . Tiek to irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 23 kovo 2007 - 12:20
QUOTE(Aristokratė @ 2007 03 23, 12:00)
drinks_cheers.gif

idejus nuoroda ir istrauka norejau parodyti, kad NLP, DEIR, J. Murphio konstruktyvus mastymas, psichologija ir pan. vienas kita papildo, o gal net ir vienas ir tas pats, o ne  doh.gif , tai, kad kazkuri tundra, o kuri ne  tongue.gif . Turbut as viena kazka izvelgiau  g.gif . Tiek to irnesakyk.gif

nu ne tu viena, as irgi izvelgiu, ir net neizvelgiu o tvirtinu, kad tai tirkai glaima susiet. Shiaip man butu idomu ir apie NLp ka nors daugiau suzinot, nei zinau.
Atsakyti
O aš šiandien sužinojau, kad gavau naują darbą!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tik dabar turiu pati nuspręsti ir pasirinkti ar man viskas tinka IR PATINKA.

Turiu laiko iki pirmad. Tai va, ir ''iškilo'' toks klausimėlis: ''Kaip žinoti, ar neklystu''? g.gif

O gal jeigu jau yra abejonė - tai ženklas, kad kažkas ne taip?O gal tai tiesiog baimė, dėl to, ko nežinau ir tiek? doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 03 23, 14:38)
O aš šiandien sužinojau, kad gavau naują darbą!!!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tik dabar turiu pati nuspręsti ir pasirinkti ar man viskas tinka IR PATINKA.

Turiu laiko iki pirmad. Tai va, ir ''iškilo'' toks klausimėlis: ''Kaip žinoti, ar neklystu''? g.gif

O gal jeigu jau yra abejonė - tai ženklas, kad kažkas ne taip?O gal tai tiesiog baimė, dėl to, ko nežinau ir tiek? doh.gif  g.gif

manau turi įsiklausyti į širdį, į savo intuiciją - ji turi duoti atsakymą wub.gif
sveikinu wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Bajm 4u.gif biggrin.gif

Čia tas pats darbas, apie kurį rašiau *Pleputės* temose...
Supranti, jis yra būtent toks, apie kokį galvojau, bet kodėl yra ir abejonė g.gif
Kuri man laaaabai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti