Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

O mes cia prie ko??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 03 22, 12:14)
O tai kas čia per kursai? Gal pati juos lankai? g.gif

ne

QUOTE(busVakare @ 2007 03 22, 12:22)
O mes cia prie ko??? g.gif

kaip tai prie ko bigsmile.gif , taigi tie kursai ir yra konstruktyvaus mastymo pasiskaityk antra pastraipa bigsmile.gif

istrauka: Patys turime kurti savo gyvenimą, o ne mums kažkas nurodinėti. Už tai, kas negero atsitinka su mumis, atsakingi tik mes patys. Turime ne kentėti, o džiaugtis gyvenimu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 22 kovo 2007 - 12:48
O tai ka jus negirdejot apie NLP g.gif
Atsakyti
Tundra busiu, bet negirdejau.. Vadinasi, ir be tu kursu protinga esu mirksiukas.gif

"Patys turime kurti savo gyvenimą, o ne mums kažkas nurodinėti" VISOSE KLASIKINES PSICHOLOGIJOS KNYGUOSE?RASTUOSE RASI SITUS SAKINIUS. Net jei ir seansa pas psichologa uzsisakysi, jis pakreips Tave ant situ sakiniu esmes..

Kiekvienam savo. Kiekvienas atranda savo. Man asmeniskai svarbu, kad zmones butu etiski, geresni, saziningi. Ar tai NLP ar LPN kursai, svarbu ar zmogaus sakomi zodziai atitinka veiksmus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ar jis taip elgiasi kaip deklaruoja..
Atsakyti
Aš irgi pritariu BusVakare 4u.gif Kiekvienas atranda savo budus, savo metodus...

o apie NLP kažką lyg ir girdėjau, jei teisingai atsimenu, tai neurolingvistinis progromavimas, ane. ax.gif
Atsakyti
Aš gal irgi tundra, doh.gif bet nieko apie tokius dalykus negirdėjau. blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 22, 12:54)
Tundra busiu, bet negirdejau.. Vadinasi, ir be tu kursu protinga esu mirksiukas.gif

"Patys turime kurti savo gyvenimą, o ne mums kažkas nurodinėti" VISOSE KLASIKINES PSICHOLOGIJOS KNYGUOSE?RASTUOSE RASI SITUS SAKINIUS. Net jei ir seansa pas psichologa uzsisakysi, jis pakreips Tave ant situ sakiniu esmes..

Kiekvienam savo. Kiekvienas atranda savo. Man asmeniskai svarbu, kad zmones butu etiski, geresni, saziningi. Ar tai NLP ar LPN kursai, svarbu ar zmogaus sakomi zodziai atitinka veiksmus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ar jis taip elgiasi kaip deklaruoja..

na siaip as ne apie tai, bet ne esme irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 22 kovo 2007 - 18:45
O kaip kitoms sekasi realizuoti savo norus ir troskimus?
Atsakyti
Sveikutes merginutes,
as irgi prie jusu noreciau prisijungti smile.gif siaip esu pozityviai mastanti asmenybe, isskyrus PMS ax.gif Kadangi mano PMS tesiasi beveik 3 savaites per menesi, tai nzn ar galiu save vadinti pozityvia asmenybe doh.gif
Na o jei rimtai, tai jusu susitikime noreciau sudalyvauti, bet nesu LT.
Na ir gal vienas patarimas, i tema kaip sakant: yra tokiu situaciju, kuriose tu turi isklausyti zmogu (ar tai butu virsininkas, ar tai drauge,ar tai dar kas), ir kartasi musu kelyje pasitaiko, kad tas zmogus yra energijos atemejas, jis tiesiog isciulpia is jusu energija, o jus negalite to pokalbio nutraukti. Tai va patarimas, kaip neprarasti energijos: isivaizduoti, kad esi prie didziulio didziulio krioklio, ir tas asmuo (energijos ciulpejas) stovi pries kriokli, o tu (jei nenori savo energijos atiduoti blogam zmogui) stovi uz krioklio ( na tikiuosi isivaizduojat, kai vanduo krenta, tarp uolos ir vandens yra tarpas, tai va ten butent jus ir turit sotveti), o kadangi garsas didelis nuo krioklio sklinda, jus nebegirdit ka anas zmogus jums kalba, kaip sakant blokuojat ji. Is pradziu gal ir neiseis, pasiteniruokit ta issivaizdavima , kad esat prie krioklio, kur nors kai busit gamtoje prie vandens. O paskui, kai jau turesit, kaip sakant ta vandens kvapa mintyse, bet kada galesit ji panaudoti. Man ir mano draugem, ir mano vyrui tai padeda ( ypac darbe). sekmes, gal kam tokie pamokymai ir nieko gero,o gal kam pades. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(INFINITI @ 2007 03 23, 04:39)
Sveikutes merginutes,
as irgi prie jusu noreciau prisijungti smile.gif siaip esu pozityviai mastanti asmenybe, isskyrus PMS ax.gif Kadangi mano PMS tesiasi beveik 3 savaites per menesi, tai nzn ar galiu save vadinti pozityvia asmenybe  doh.gif 
Na o jei rimtai, tai jusu susitikime noreciau sudalyvauti, bet nesu LT.
Na ir gal vienas patarimas, i tema kaip sakant: yra tokiu situaciju, kuriose tu turi isklausyti zmogu (ar tai butu virsininkas, ar tai drauge,ar tai dar kas), ir kartasi musu kelyje pasitaiko, kad tas zmogus yra energijos atemejas, jis tiesiog isciulpia is jusu energija, o jus negalite to pokalbio nutraukti. Tai va patarimas, kaip neprarasti energijos: isivaizduoti, kad esi prie didziulio didziulio krioklio, ir tas asmuo (energijos ciulpejas) stovi pries kriokli, o tu (jei nenori savo energijos atiduoti blogam zmogui) stovi uz krioklio ( na tikiuosi isivaizduojat, kai vanduo krenta, tarp uolos ir vandens yra tarpas,  tai va ten butent jus ir turit sotveti), o kadangi garsas didelis nuo krioklio sklinda, jus nebegirdit ka anas zmogus jums kalba, kaip sakant blokuojat ji. Is pradziu gal ir neiseis, pasiteniruokit ta issivaizdavima , kad esat prie krioklio, kur nors kai busit gamtoje prie vandens. O paskui, kai jau turesit, kaip sakant ta vandens kvapa mintyse, bet kada galesit ji panaudoti. Man ir mano draugem, ir mano vyrui tai padeda ( ypac darbe). sekmes, gal kam tokie pamokymai ir nieko gero,o gal kam pades. Sekmes  4u.gif

fainas patarimas, panaudosiu dabartiniame darbe per kasdienius tuščius susirinkimus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 23 kovo 2007 - 07:58
QUOTE(RVB @ 2007 03 23, 02:06)
O kaip kitoms sekasi realizuoti savo norus ir troskimus?

Siuo metu esu tobulejimo kelyje... Skaitau knyga "Jusu samones galia".
Apie konstruktyvaus mastymo poveiki esu jau girdejusi ir seniau. Bet esu "sunki" mokine. Greit pasiduodu kitu itakai. Uz tai atversdama knyga pradedu nauja mokymosi programa. Zinau, kad MAN Pasiseks! Siunciu savo Nora, ismokti teigiamai mastyti i savo pasamone ir Ji butinai ispildys mano norus!
Atsakyti
Sveikos! blink.gif
Čia šiaip, idomumo dėlei paskaityti- iš vieno straipsniuko:

Skaičiavimai rodo, kad nesąmoningu psichologiniu lygiu (intuityviai) per laiko vienetą apdorojama maždaug 10 000 000 kartų daugiau informacijos negu sąmoningai. Be to, sutaupoma labai daug energijos. Pastebėta, jog intuityvus aktas atliekamas greitai ir lengvai.
Atsakyti