QUOTE(Bajm @ 2007 03 22, 09:45)
prašom pradėti
Labas rytas! Pradedu nuo to, kad pas mus uz lango apsiniauke, bet mano nuotaika labai gera ir optimistine
Skaitau "Jusus pasamones galia" trecia karta ir kaskart atrandu kazka naujo, ka pries tai galbut praleidau ar nelabai idemiai perskaiciau, na, mokaus kaskart is naujo. Beskaitydama sia knyga "nuskyniau" jau nemazai vaisiu (per du menesius! Manau tai labai trumpas laiko tarpas, ypac naujokei siame dalyke , bet giriu save uz tai, kad siekiu to kasdien ir nepersistengiu). Noriu pasakyti tik tiek, kad mano norai issipilde zymiai greiciau, nei tikejausi, todel turiu daug upo siekti nauju noru, taciau dabar nesistengiu, kad jie kuo greiciau issipildytu (pries tai buvo sunkiau su kantrybe ), o leidziu pasamonei daryti tuos dalykus, kada ji vis tik sumasto, jog dabar butent tinkamiausias laikas. Neturejau anksciau kantrybes, tad meldziau,kad gauciau jos, pasidariau daug ramesne, i viska ziuriu daug labiau atsipalaidavus ( net vyras pradejo stebetis ), paprasciausiai, stengiuos neskubinti dalyku, o paprasyt ir laukti, kada jie ivyks.
Gal kas irgi turi panasiu ispudziu?
Siandien man bus labai gera diena ir man kiekvienam zingsnyj seksis , jums irgi