Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

QUOTE(Bajm @ 2007 03 22, 09:45)
prašom pradėti mirksiukas.gif

Labas rytas! Pradedu nuo to, kad pas mus uz lango apsiniauke, bet mano nuotaika labai gera ir optimistine biggrin.gif
Skaitau "Jusus pasamones galia" trecia karta ir kaskart atrandu kazka naujo, ka pries tai galbut praleidau ar nelabai idemiai perskaiciau, na, mokaus kaskart is naujo. Beskaitydama sia knyga "nuskyniau" jau nemazai vaisiu (per du menesius! Manau tai labai trumpas laiko tarpas, ypac naujokei siame dalyke biggrin.gif , bet giriu save uz tai, kad siekiu to kasdien ir nepersistengiu). Noriu pasakyti tik tiek, kad mano norai issipilde zymiai greiciau, nei tikejausi, todel turiu daug upo siekti nauju noru, taciau dabar nesistengiu, kad jie kuo greiciau issipildytu (pries tai buvo sunkiau su kantrybe tongue.gif ), o leidziu pasamonei daryti tuos dalykus, kada ji vis tik sumasto, jog dabar butent tinkamiausias laikas. Neturejau anksciau kantrybes, tad meldziau,kad gauciau jos, pasidariau daug ramesne, i viska ziuriu daug labiau atsipalaidavus ( net vyras pradejo stebetis biggrin.gif ), paprasciausiai, stengiuos neskubinti dalyku, o paprasyt ir laukti, kada jie ivyks.
Gal kas irgi turi panasiu ispudziu?
Siandien man bus labai gera diena ir man kiekvienam zingsnyj seksis biggrin.gif , jums irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 03 22, 11:39)
Aš taip pat teiravausi Akropolyje. Tai matyt aš gal maišau su kitu autoriumi?
Koks Jūsų, kur skaitote tą knygą autorius?

J. Murphy jei teisingai parasiau.
Papildyta:
QUOTE(busVakare @ 2007 03 22, 11:32)
sakoma, kad visi dalykai zmogui yra zinomi. Tik jis pamirsta.
Labai savotiskai nuskambejo "propoguojat".. Cia ne "propoganda", o gyvenimo budas mirksiukas.gif Rimtai. Eiline psichologija. Apie tai raso ir sia tema dirba Aiste Dirzyte ("Metu optimiste2006"). Cia nei kokia organizacija, nei fanatizmas, nei kokios dogmos, o "Pasamones galia"- ne Biblija.. bigsmile.gif

As "propoguoju", tiksliau gyvenu optimistiskai ir rysyje su pasamone kokius ... niu, 15 metu bus.

Suprantu. Na man dar yra, kur mokytis... dar daug, daug virsusniu pasiekti....
Atsakyti
Labai teisingai parasei, kad pasamone zino, kada tiems norams issipildyt. Del to ir rasiau, kad zmogus dvasine butybe patalpinta fiziniame kune. Kai zinai savo galia- lengviau atrasti kokybe. Kantrybe siuo budu irgi galima islavinti. As nustojau klausti :"Kada? Kada?". Kai gyveni taikoje su savimi ir uzsimirsta kiekviename zingsnyje kartojami-kalami norai, o atsipalaiduoji ir tiesiog megaujiesi gyvenimu, tada ir prasideda pasamones darbas: lyg netycia skelbima perskaitai del darbo, lyg netycia draugas su pasiulymu paskambina, lyg netycia ne i ta puse nuvaziuoji, kad su busimuoju susitiktum. As su savisku irgi "netycia" susipazinau sporto klube. Lankem ta kluba tik del to, kad susipazintume, nes nei jis nei as paskui ir dabar i ta kluba neinam..
Papildyta:
Trap kitko cia visai, primenant, kad visi prijauciantys gali dalyvauti!

Vilnius, balandzio 14 d. PASIMATYMAS SU MINTIM mirksiukas.gif
1. busVakare
2. palomita
3. 123456 ?
4. Bajm
5. zizelius
6. Laura_K
4. Kresida (reiketu tavo tel.nr.ir normalaus vardo. I AZ)
Atsakyti
Man tai visai patinka pavartyti Sarah ban Breathnach knygą "Paprasta pilnatvė". Tai knyga teikianti nusiraminimą, kai protą puolą daugybė klausimų, baimių, kai esi pasimetusi, arba tiesiog norisi ramybės su savimi...
Kad ir patarimai, kaip išvengti streso:
Dažniau juokis,
Rūpinkis ne tik kūnu, bet ir siela,
Nebijok savo troškimų,
Kasdien po valandą paskirk vienatvei,
Kvėpuok giliai ir tankiai,
Jei neskanu, tai ir nevalgyk,
Brangink draugystę,
Niekuomet nežadėk, ko negalėsi ištesėti,
Užsibrėžk įgyvendinamus tikslus...
Manau, kad tik sukonkretinus savo norus ir sutariant su savimi iš tiesų galima kažką pasiekti ir kažko sulaukti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 22, 12:56)
Labai teisingai parasei, kad pasamone zino, kada tiems norams issipildyt. Del to ir rasiau, kad zmogus dvasine butybe patalpinta fiziniame kune. Kai zinai savo galia- lengviau atrasti kokybe. Kantrybe siuo budu irgi galima islavinti. As nustojau klausti :"Kada? Kada?". Kai gyveni taikoje su savimi ir uzsimirsta kiekviename zingsnyje kartojami-kalami norai, o atsipalaiduoji ir tiesiog megaujiesi gyvenimu, tada ir prasideda pasamones darbas: lyg netycia skelbima perskaitai del darbo, lyg netycia draugas su pasiulymu paskambina, lyg netycia ne i ta puse nuvaziuoji, kad su busimuoju susitiktum. As su savisku irgi "netycia" susipazinau sporto klube. Lankem ta kluba tik del to, kad susipazintume, nes nei jis nei as paskui ir dabar i ta kluba neinam..

Na, as pavyzdziui turiu noru, daug, bet pradedu nuo tu, kurie man tuo metu aktualus ir labai svarbus. Kalu sau juos i galva,kol pradedu jausti, jod jie kartojasi kaip mintinai ikalti ir nejauciu tiek daug uzsidegimo, kaip pradzioj, nustoju tuos norus kartot, nes man tai zenklas, kad jau pradedu persistengt ( pradzioj nesupratau, kodel po kiek laiko nekartoju ju taip uzsideanciai, kaip praadzioj blink.gif , manau, kiekviena turi skirtingu zenklu, kurie pasako sustok arba eik toliau). Po to stengiuos pamirsti, ko norejau ir einu prie sekancio noro po trumpos pauzes, nes noriu, kad mano pasamone gerai uzfiksuotu pries tai buvusi nora ir nesupainiotu su nauju biggrin.gif ar kazkas panasaus mirksiukas.gif . Vnz, kiekviena ras savo budu tongue.gif
Siuo metu matau, kad labai uzdegiau savo vyra savo energija ir optimizmu, jis vis entuziaskiau imasi kokio darbo, nebijo leist pinigu savo (ir mano) malonumui,nes kartoju jam, kad mastytu, jog isleidziami pinigai gris jam desimteriopai, manau, jis pradeda tuo tiketi, nes vis dazniau manes klausia, ko noriu, vis maziau susimasto, ar uzteks pinigu. Matau, kad dar truputi dvejoja, bet tos dvejones ji aplanko vis reciau. Manau, su laiku perprogramuosiu ji is naujo lotuliukas.gif , nes ir taip pradedam nauja gyvenima, kadangi buvom issiskyre (dvejojo del musu abieju ateities, dabar tvirtai isitikines, kad viskas nuo dabar tik i gera).
Man taip gera tu noru turet ir matyt, kaip jie savaime pildosi, jums ne?
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2007 03 22, 11:13)
Siuo metu matau, kad labai uzdegiau savo vyra savo energija ir optimizmu, jis vis entuziaskiau imasi kokio darbo, nebijo leist pinigu savo (ir mano) malonumui,nes kartoju jam, kad mastytu, jog isleidziami pinigai gris jam desimteriopai, manau, jis pradeda tuo tiketi, nes vis dazniau manes klausia, ko  noriu, vis maziau susimasto, ar uzteks pinigu.

Sutinku su tavimi RVB, štai pacituosiu keletą minčių ax.gif
Nerimavimas dėl pinigų:
"Nerimas turėtų skatinti veikti, o ne stumti į neviltį"
"Pirmiausia suskaičiuok, ar šiandien turi pakankamai pinigų visoms savo reikmėms. Jei turi, tučtuojau liaukis galvojusi apie pinigus.Sudrausk save, kai kitą kartą imisi nerimauti dėl to, ko neturi; verčiau pradėk matyti tą ir dėkoti už tai, ką jau turi. Išsiugdžiusi šį įprotį, pastebėsi, kaip lengvai tvarkaisi su bet kuria pinigų suma ir atsikratei nerimo
Nerimastis - tai būsimuoju laiku susijusi emocija. Tai įsivaizduojamos ateities scenarijus, kuriame nuolat kartojasi žodis "galbūt", o ne "turbūt". Ar jų užteks?Iš kur jų gausiu?Ar ilgam jų užteks?...
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 03 22, 10:48)
J. Murphy jei teisingai parasiau.

aha as irgi apie ta pati bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 03 22, 13:27)
"Nerimas turėtų skatinti veikti, o ne stumti į neviltį"

Kodėl pas mane viskas atvirkščiai doh.gif

Bala nematė. Pora minčių iš mano užrašiukų:
"Ateitis neturi prasmės, jeigu neišgyvensiu šiandien"
"Žmogui, kuris žino kur eina, gyveniams duoda kelią"

user posted image
Atsakyti
o jus skaitet l.rytas.lt apie Alaniuka Chosnou, jis lanko NLP kursus bigsmile.gif

http://www.lrytas.lt...74065174&view=4
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 03 22, 13:51)
o jus skaitet l.rytas.lt apie Alaniuka Chosnou, jis lanko NLP kursus bigsmile.gif

http://www.lrytas.lt...74065174&view=4

Kad kažkaip iš blogosios pusės apie tuos kursus atsiliepiama schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 03 22, 11:53)
Kad kažkaip iš blogosios pusės apie tuos kursus atsiliepiama schmoll.gif

ai irnesakyk.gif tie zurnalistai, ne kiek kursus sudirbt nori, bet pati Alaniuka bigsmile.gif matai jis agresyvus patapo, aisku, kad nuo kvailu klausimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 22 kovo 2007 - 12:12
O tai kas čia per kursai? Gal pati juos lankai? g.gif
Atsakyti