Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

Labas Rytas!

Ir SYPSOMES!

Nuodeme tokiu oru liudeti!

Musu Pasaulyje - Viskas Gerai! (citata is L.L Hay knygu)
Atsakyti
Labryt!

atsirado protingu zmoniu, kurie vercia grizti i tema. As ir norejau, kad mes cia cituotume, diskutuotume, asikintumemes...o gavosi "pilstymas" g.gif
RVB grieztai, bet tiksliai "dure i aki".SUSIJAMAM!!!

thumbup.gif Mes tampame tuo, ka jauciame, ka patiriame. Jei supykstame, tampame pykciu. Jei mylime, esame meile. Jei stebimu snieguota virsukalne, tampamr visrukalnr. Galime tapti kuo tik norime.
thumbup.gif kiekviena gyvenimo minute ar net sekunde- stebuklinga. Stebuklas yra ir pacios lekstes, ir tai, kas esu cia ir jas plaunu.
thumbup.gif paklausk saves: ka noriu kurti dabar?
thumbup.gif nieko nekeisdami savyje, gyvensite taip, kaip pries penkerius metus.

Is anskciau, kas liko be atgarsio...
thumbup.gif Mes esame i kuna patalpinta dvasine energija...
thumbup.gif Kai ka nors iskelsite savo tiklsu, suvoksite, jog jis atsirado tik todel, kad tai jau gludejo jumyse.
thumbup.gif Visi gyvenimo ivykiai yra pakvieciami

LABAI grazios ir teigiamos dienos! Sypsomes!!!!
Atsakyti
Aš tai mėgstu kartoti :

Nuo šiandien mano svajonės pildosi! Nuo šiandien man kiekviena dieną viskas tik geryn ir geryn!!

Mano sužadėtinis taip pat kaip ir aš nori keisti darbą, ir va, vakar jau buvo pokalby..MUMS turi pasisekti. Tik bėda ta, kad abu labai norim jau dirbti sau, tik nėra kol kas pinigėlių idėjom įgyvendinti, bet nieko, ką nors sumąstysim!!!
lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif

o as bigsmile.gif vakar nusipirkau "Jusu pasamones galia", vakare lovoj skaitau ir man akis vis krypsta i mano megztini ant kedes, ir prisiminiau bigsmile.gif , kaip jis pas mane atsidure doh.gif .

Vienu zodziu rudeni, kai dar konstruktyvaus mastymo nepropogavau tongue.gif , nusipirkau rudus batus, o kaip M. Petruskevicius sake batai ir virsutine dalis turi buti tos pacios spalvos, nu ir ka pradejau ieskoti rudo megztinio su aukstu kaklu, aisku irnesakyk.gif as jo per visa ziema nesuradau, bet labai norejau bigsmile.gif , pries men. man mama sako eik i PC maciau graziu svarku ir kelniu papigiai, gerai nuejau, issirinkau svarka, vaikstau toliau po parde, o gi ziuriu bigsmile.gif toks pats megztinis guli kokia as norejau blink.gif wub.gif .

beja vakar dar nusipirkau Mocarto CD, labai ilgai svajoto wub.gif . Nezinau, bet vakar taip galva skaudejo, vaistineje nusipirkau vaistu, galvoju namo grisiu isgersiu. Grizus namo pasileidau Mocarta, po kiek laiko prisiminiau, kad zadejau vaistu isgert, bet galvos jau nebeskaudejo blink.gif . Tai va Mocartas muzika isgelbejo mano skrandi, kepenis nuo chemijos tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 22 kovo 2007 - 09:49
Labas rytelis ax.gif

"...kiekviena diena yra didziausia dovana, kokia tik imanoma gauti; nuo buvimo pasaulyje reikia nulupti daugybe nereiksmingu smulkmenu, kvailu isitikinimu ir beprasmiu isipareigojimu..." (is J.Ivanauskaitės minciu)

Šiandien renkuosi nuostabią dieną! thumbup.gif
Atsakyti
Aristokrate, o kur pirkai tą knygutę?
Aš užvakar visur ieškojau, bet neradau.
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 03 22, 11:00)

As pirkau ja - Europos knygyne "Musu knyga"
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 03 22, 10:00)

o as Akropoli bigsmile.gif "Baltu lanku knygyne", kiek nori yra irnesakyk.gif
Atsakyti
ir as viena pvz duosiu: kai buvau Berlyne, labai nesinorejo susitikti su vienu asmeniu-moteriska, kuri mano profesiniam kelyje man pradzia viso ko dave. (Bet ateina laikas, kai tu subrendi, ir supranti, kad gali dirbti sau, o ne kitiems. Vis tiek, jauciu savotiska grauzati...)Galvoju, jei susitiksiu- likimas ir spyris "nesislepti", o reklamuoti savo veikla. Taip isejo, kad as jos nesutikau. Vakar is josios lupu isgirstu: "Dar taip nebuvo, kad nuvaziuoji dirbti, o susergi. Visa laika pragulejau su temperatura!". O as tuo tarpu rinkau koordinates, dalyvavau vakarelyje ir turejau sekminga laika! Isvada: kai esi savo kelyje, kazkaip atsitinka, kad kiti zmones suserga- pasitraukia tam, kad tu igyvendintum savo vizijas!
Atsakyti
O jus ilgai sita pozityvu mastyma propaguojat?
Nes man sunkiai sekasi..... per greit noriu turbut...
Atsakyti
sakoma, kad visi dalykai zmogui yra zinomi. Tik jis pamirsta.
Labai savotiskai nuskambejo "propoguojat".. Cia ne "propoganda", o gyvenimo budas mirksiukas.gif Rimtai. Eiline psichologija. Apie tai raso ir sia tema dirba Aiste Dirzyte ("Metu optimiste2006"). Cia nei kokia organizacija, nei fanatizmas, nei kokios dogmos, o "Pasamones galia"- ne Biblija.. bigsmile.gif

As "propoguoju", tiksliau gyvenu optimistiskai ir rysyje su pasamone kokius ... niu, 15 metu bus.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 03 22, 12:04)
o as Akropoli  bigsmile.gif "Baltu lanku knygyne", kiek nori yra irnesakyk.gif

Aš taip pat teiravausi Akropolyje. Tai matyt aš gal maišau su kitu autoriumi?
Koks Jūsų, kur skaitote tą knygą autorius?
Atsakyti