Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

QUOTE(Palomita @ 2007 03 21, 11:52)
O as noreciau isgirsti, kaip jus isivaizduojat musu pasimatyma? blush2.gif

as cia labai draugiskai 4u.gif :
jei mes apie tai cia kalbesim, sita tema iskels i bendramincius ar kaip ten tas skyrelis, nes temos pavadinimas jau nebesutampa su tuo apie ka mes cia snekam...
o as visai nenoreciau, kad iskeltu mus ten. doh.gif
Atsakyti
Aš taip pat lotuliukas.gif
Atsakyti
daros nebeįdomu..... net dar kartelį pažiūrėjau kaip čia ta tema vadinasi.....
Atsakyti
Gal susitikimu reikalams derinti sukurkim nauja temute? O sita lai lieka tokia kokia buvo, jei jums neidomu.
Nors mano manymu, cia nieko blogo, jei aptarinejam susirinkima. Aisku - svarbiausia, kad tai temos Esmes neuzgostu.
Gal seniune, grizus, ka nors patars.
Atsakyti
Patiko viena vakar perskaityta mintis. 4u.gif

Pasidalinsiu su JUMIS:

Žmogus gali norėti lipti į kalną arba ne. Tas žmogus, kuris įlipa į kalną DŽIAUGIASI. Tik tas džiaugsmas laikinas, nes užlipęs ten, jis pamato, kad tų viršūnių yra be galo daug. Vienos aukštos, kitos žemesnės, bet visos be išimties yra aukštesnės už tą, ant kurios jis dabar stovi. Ir..žmogus užsinori kopti dar aukščiau. Ir kopia..O lipdamas klumpa ir vėl keliasi, tačiau tvirtai žino, kad vieną dieną JIS pasieks jau kitas aukštumas ir erdves. Viskas yra laikina ir tik mes galim rinktis, kaip gyventi šiandien ir rytoj.

Na, kažkas panašaus, nelabai atsiminiau šiandien, bet laaabai patiko. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
gili mintis good.gif
Atsakyti
Mane tai ji taip uždega ir veda į priekį, neleidžia nuleisti rankų.
Atsakyti
O pas mane 100% geros nuotaikos thumbup.gif Šiaip aš esu labai nekalbi blush2.gif , tačiau per anglų kalbą kai pradėjau garsiai kalbėti, tai net klasiokams teko mane tildyti lotuliukas.gifdoh.gif O ir išdrįsau pereiti į kitą suolą pas klasiokę atsisėsti, kad netektų abiems vienišoms sėdėti 4u.gif Šiandien aš geras ir pozityvus vaikasuser posted image

P.S. ar nerašo kokioj nors knygoj, kaip pozityviomis mintimis numesti svorio? g.gif Per metus 10 kilų priaugau blink.gif Ai, einu geriau pavalgysiu lotuliukas.giflotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien pasyvios mes kažkokios,aš irgi kažkaip labai užsiėmus buvau, bet viskas gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Lekiu namučio aš.
Gero vakariuko
uogytės.
Atsakyti
Sveikos, nebuvau cia keleta dienu ir radau visai kitokia tema, nei anksciau buvo. Siek tiek nuvyle, nes kalba labai krypsta i susitikimo organizavima, o ne apie konstruktyvu mastyma. Gal skiriam sias temas? g.gif Bent jau man norejosi cia vis uzsukt ir pasiskaityt bei parasyt, kaip sekasi su teigiamu minciu pakreipimu ir t.t. Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2007 03 22, 00:48)
Sveikos, nebuvau cia keleta dienu ir radau visai kitokia tema, nei anksciau buvo. Siek tiek nuvyle, nes kalba labai krypsta i susitikimo organizavima, o ne apie konstruktyvu mastyma. Gal skiriam sias temas?  g.gif Bent jau man norejosi cia vis uzsukt ir pasiskaityt bei parasyt, kaip sekasi su teigiamu minciu pakreipimu ir t.t. Ka manot?

pritariu tavo minčiai. Aš tai kažkaip galvoju, gal galėtume kokiomis perskaitytomis mintimis, citatomis pasidalinti. Sakiau vėl reikės perskaityti "Pasąmonės galią", jau pasimiršo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2007 03 22, 00:48)
Bent jau man norejosi cia vis uzsukt ir pasiskaityt bei parasyt, kaip sekasi su teigiamu minciu pakreipimu ir t.t.

prašom pradėti mirksiukas.gif
Atsakyti