Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

QUOTE(busVakare @ 2007 03 21, 10:09)

Vilnius, balandzio 14 d.PASIMATYMAS
1. busVakare
2. palomita
3. 123456 ?
4. Bajm
5. zizelius

ir as ir as bigsmile.gif
Atsakyti
1. busVakare
2. palomita
3. 123456 ?
4. Bajm
5. zizelius
6. Laura_K (prasom smelio nuo pajurio dovanu atvezt tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 21, 10:14)
1. busVakare
2. palomita
3. 123456 ?
4. Bajm
5. zizelius
6. Laura_K (prasom smelio nuo pajurio dovanu atvezt tongue.gif )

visa bulvini maisa lotuliukas.gif kad visoms uztektu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jungiuosi ir aš prie jūsų.. Man tokios optimistiškai nusiteikusios draugijos labai reikėtų biggrin.gif Dažniausia būnu tokioje aplinkoje, kurioje daug paniurusių žmogučių. Aš visaip stengiuosi nepasiduoti blogom nuotaikom.. na vienu žodžiu..man jūsų reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Laaabas Rytas! Visoms sio forumo Saulutems!

Isauso dar vienas, nuostabus rytas! Prasideda nauja diena, kurioje galesim Myleti save, dziaugtis savimi. pasitiketi ir versti aplinkinius is "koto"...!
Geros dienos!
Atsakyti
Kuo daugiau, tuo šauniau!!!!!

Aš vakar nusipirkau knygą to autoriaus, kuris parašė ''Vienuolis, kuris pardavė savo Ferrarį'', tik nepamnu pavadinimo..Spėjau perskaityti 4 psl., na l.l. patiko..

O šiandien - dar viena gera diena, esu išsišiepus nuo pat ryto.
Ir matyt tuo traukiu aplinkinius, nes visi tik šypsosi ir kalbina aplinkui. Kaip GERA!!!

lotuliukas.gif tongue.gif smile.gif

Papildyta:
Palomita, TU jau spalvingesnė, kaip ŠAUNU. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123456: 21 kovo 2007 - 09:29
QUOTE(Kresida @ 2007 03 21, 10:18)
Sveikos 4u.gif Jungiuosi ir aš prie jūsų.. Man tokios optimistiškai nusiteikusios draugijos labai reikėtų biggrin.gif Dažniausia būnu tokioje aplinkoje, kurioje daug paniurusių žmogučių. Aš visaip stengiuosi nepasiduoti blogom nuotaikom.. na vienu žodžiu..man jūsų reikia mirksiukas.gif

Aciu, kad paklausei patarimo, ir uzejai pas mus! Tikiuosi padesim! Kaip ir tu mums!
Papildyta:

Papildyta:
Palomita, TU jau spalvingesnė, kaip ŠAUNU. lotuliukas.gif
[/quote]

Turejau bjauru vakara. Ir ryte vaziuodama dar jauciausi "surugusi"....... Bet atsigaunu... Mokausi... blush2.gif
Atsakyti
Šią temukę kartais paskaitydavau, bet nedalyvavau, matyt dar žiemos nuotaikom gyvenau biggrin.gif. Pireš porą dienų pažiūrėjau į save veidrodyje ir nusprendžiau, kad reiktų sau padėti mirksiukas.gif. Gerokai išbalęs ir pavargęs veidelis atrodė. Tai vakar prisipirkau įvairių malonių dalykėlių sau nuotaikai pakelti.. gerą kaukę plaukam, druską su raminančiom žolelėm į vonią, kvepaliukus.. Tai šiandien kaip naujai gimusi jaučiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2007 03 21, 10:42)
Šią temukę kartais paskaitydavau, bet nedalyvavau, matyt dar žiemos nuotaikom gyvenau biggrin.gif. Pireš porą dienų pažiūrėjau į save veidrodyje ir nusprendžiau, kad reiktų sau padėti mirksiukas.gif. Gerokai išbalęs ir pavargęs veidelis atrodė. Tai vakar prisipirkau įvairių malonių dalykėlių sau nuotaikai pakelti.. gerą kaukę plaukam, druską su raminančiom žolelėm į vonią, kvepaliukus.. Tai šiandien kaip naujai gimusi jaučiuosi lotuliukas.gif

O vyras tavo, pastebi pokycius tavyje?
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 03 21, 09:29)
Aš vakar nusipirkau knygą to autoriaus, kuris parašė ''Vienuolis, kuris pardavė savo Ferrarį'', tik nepamnu pavadinimo..Spėjau perskaityti 4 psl., na l.l. patiko..

drinks_cheers.gif

skaiciau ir as, labai gera biggrin.gif

Robert Sharm autorius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 21 kovo 2007 - 09:45
As pradejau skaityti "Jusu samones galia" . Tinka ji man.... tik labai mazai teperskaiciau...

O ar atsirado daugiau norinciu dalyvauti pasimatyme?
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 03 21, 10:44)
O vyras tavo, pastebi pokycius tavyje?

Aš kažkaip nepagalvojau apie tai lotuliukas.gif Na pirmiausia viską noriu daryti dėl savęs, va kokia aš egoistė blush2.gif Bet kai aš būnu gerai nusiteikusi, manau, ir jam maloniau bendrauti lotuliukas.gif
Atsakyti