Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

QUOTE(123456 @ 2007 03 20, 19:15)
Dujokaukee, ta knyga senoka, na bet man įdomi ir verta dėmesio.

Ryt parašysiu kelintų metų, man kažkaip šviečiasi, kad kokių 1995m. Gal dabar kažkokių originalesnių yra, bes esmė juk vis tiek ta pati..? biggrin.gif

Tokios temos knygos aktualios visada cool.gif
Atsakyti
Labai noriu, jungiuosi, tuoj parašysiu į až.
Bet jei nepavyktų, nepyksit labai, ok blush2.gif
Atsakyti
Vilnius, balandzio 14 d.PASIMATYMAS
1. busVakare
2. palomita
3. 123456 ?

...dingo jusu polekis... Ryte buvo kitaip... nieko...
Atsakyti
Mergytės, pupytės, aš jau lekiu namučio...
Ikiux.

Užmikit šiandien tik su gražiomis mintimis ir spalvotomis svajonėmis, kurios vieną dieną virs realybe.
O kol kas gero vakariuko visoms šaunioms optimistėms. biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gero vakaro ir tau, 123456 user posted image

O aš dar čia pasėdėsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 03 20, 17:53)
Gero vakaro ir tau, 123456 user posted image

O aš dar čia pasėdėsiu tongue.gif

koks šuniukas fainuolis bigsmile.gif
aš parašiau až BusVakare (tau reikia pasikeisti niką į busVakarė) tuomet visos taisyklingai kirčiuos biggrin.gif
Atsakyti
Kazko merginos nurimo.......
Atsakyti
Vakar vakare pasiskaiciau jusu plepesiu, pries miega isivaizdavau kokia nuostabia diena turesiu kai prabusiu ir jau nuo 6val ryto akys pacios atsimerke ir energija per krastus liejosi ir stai vakaras...sedziu, dziaugiuosi, kad jus atradau. Iki kitos dienos,kuri net ir lietuj lijant bus be galo pozityvi ir pilna tik geru ispudziu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas

user posted image
Atsakyti
Labas rytas visoms pozityviai šį rytą nusiteikusioms.user posted image Aš, po teisybei, vis dar snaudžiu, bet va, išsidžiovinsiu kudlas ir drošiu mokyklon. Šiandien bus ilga diena... bet sėkminga user posted image
Atsakyti
Labas rytelis mergaites!
As tai pastoviai nespeju parasyt, kol perskaitau viska ka jus cia spejat prikalbeti ax.gif
Jungsiuos ir as prie pasimatymo- bent jau bandysiu blink.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS!! Siandien termometras turi rodyti +12!!!
Metau i jus visas vysniu ziedus!!

Vakar eidama miegoti dar paskaitinejau, aprekiau pries tai vyra- kai pradejo mane erzinti, kad ir vel as su SM- bet susitaikem, siandien apsireiske dar vienas klientas sekantiems metams (berasinedama cia jums del pasimatymo, vis pasiuntinedavau uzklausimus su programom, nieko per daug nesitikedama, nes visos mintys budavo su jumis. O eme ir apsireiske!!!)

Pradekim sia diena graziais pamastymais:
Mes esame i kuna patalpinta dvasine energija...
Kai ka nors iskelsite savo tiklsu, suvoksite, jog jis atsirado tik todel, kad tai jau gludejo jumyse.
Visi gyvenimo ivykiai yra pakvieciami

******************************************[B]
Rekomenduoju paskaityti "Tolteku kelias"
Nusipirkau pagal rekomendacija "Kalba senoles.Galios pazinimas"
[/B]

Vilnius, balandzio 14 d.PASIMATYMAS
1. busVakare
2. palomita
3. 123456 ?
4. Bajm
5. zizelius
Atsakyti