Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

Aha ... nebesuprantu... apie ka snekam........

Patarkit?
As labai stengiuosi buti optimiste. Tokia ir esu. Nu, bet gyvenu su zmogum, kuriam pastoviai - Blogai! Pradedu ir as paluzti... Tik pragiedreja mintys ir vel kazkas. Kaip pvz: visa diena stengiausi vyti blogas mintis, galvoti ir bendrauti ssu jumis teigiamai, bet ka tik susiskambinau su juo - ir upas dingo! Vel jam blogai.
Kaip atsilaikyti?
Papildyta:
Reikia suzinoti is kur dauguma musu.
As dalyvauju, be abejo!
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 03 20, 17:05)
Gal grįžtam prie senų uždegančių minčių?

hah.gif
Užsiplepėjot ir pamiršot, a? bigsmile.gif

Iš tiesų, esu skaičiusi porą knygų konstruktyvaus mąstymo tema, bet kažkodėl anei vienos taip ir neužbaigiau skaityti. Veikiausiai dėl to, jog dar per maža buvau tam suprasti. blush2.gif Galbūt dabar, jei skaityčiau, viskas būtų kitaip. Gal reiktų bibliotekoj apsilankyti? g.gif Iš skaitytų knygų patiko Karnegis, apie tai, kaip susirasti draugų ir daryti įtaką kitiems. Liuksova knyga thumbup.gif Galima sakyti, jog labai padėjo, kai pradėjau naudotis teikiamais joje patarimais. mirksiukas.gif
Atsakyti
kas cia dabar, Palomita!! ??
Kiekvienam savo vargai! Ka tik kurei planus, paskambinai ir uzsidejai NE SAVO NUOTAIKA? Palik ji su savo pesimizmu! Cia musu moteriskiu problema (aisku, ir man taip kartasi labai buna), kad kai JAM blogai ir mums blogai.. Kam nesti ne savo problemas?
Mars organizuoti susitikimo!!
Atsakyti
O Tu pabandyk nusipirkti tą knygą ''Pasamonės jėga (ar galia)'' ir ją jam padovanoti.
Dar gali pavyzdžiui galvoti, kad jis išmoks būti optimistu ir išsivaizduoti, kad taip jau yra...
Jei nepavyks, na, tada gal Jums tiesiog ne pakeliui?
Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 03 20, 17:13)
Patarkit?
As labai stengiuosi buti optimiste. Tokia ir esu. Nu, bet gyvenu su zmogum, kuriam pastoviai - Blogai! Pradedu ir as paluzti... Tik pragiedreja mintys ir vel kazkas. Kaip pvz: visa diena stengiausi vyti blogas mintis, galvoti ir bendrauti ssu jumis teigiamai, bet ka tik susiskambinau su juo - ir upas dingo! Vel jam blogai.
Kaip atsilaikyti?

Vaje doh.gif Gyventi su tokiu žmogum... uch, neduokdie. Aš tai išmokau atsilaikyti prieš tokiu "vaikščiojančius minusus" statydama savyje sieną. Jei jau pajuntu, jog koksai žmogus savo neigiamas mintis bei emocijas bando man primesti, tai yra, jomis ir mane apkrėsti, mintyse sakau "siena!". Ir taip atsiriboju nuo nepageidaujamų emocijų. Man tas tai tikrai padėjo thumbup.gif
Atsakyti
SUPER! MAMOS!
ACIU!

1. Ne mano vargai, ne mano problemos. As gyvenu savo gyvenima, jis savo!
TAIP! TAIP! TAIP!

2. Taip! As jau isivaizduoju, koks jis bus/yra optimistas! ir kai viskas mums/jam YRA gerai!

Buciuoju abi!
Papildyta:
Knyga, siandien nusipirkau.
Jis kai pamato mane jas skaitancias tik juokiasi, jis jos neskaitys.
Uz tai, as, nesulaukiu, kada leksiu namo, ir kibsiu ja skaityt!
+ nusipirkau knyga "kaip vienuolis pardave Ferari" - girdejau, nereali! Tik komentuoti negaliu, papasakosiu kai paskaitysiu.
Atsakyti
Apie tą vienuolį ir aš noriu paskaityti.
Atsakyti
kas del supermamu, prasyciau buti atsargesnei.. Kai kam cia pojautre tema...
Kaip susidare vaizdelis, mes tik busimos mamos, bet vistiek superines!

Griztam prie saraso! Nes as planuoju savo terminus 2-3 sav. is anksto... ir zinau netgi ka veiksiu 6 men i prieki....
Ar jau perdegem?
Atsakyti
Aš tai tikrai nea lotuliukas.gif
Atsakyti
As tikrai neperdegiau!

Ir dalyvauju.
Ankstesni mano siulymai liko nepakomentuoti:
"O gal kokiam parke, ant zolytes? Gal jau oras leis.
Padarom pirma susitikima kaip pazintini. Po prisistatyma visos. Ir bendra tema - kas tas per dalykas - pozityvus mastymas ir jo poveikis.
O pavadinimas........ vis dar suku galvele....
BusVakare, sutinki buti seniune-kuratore? "

Atsakyti
aš nuliūdau kad plepute negalės dalyvauti sad.gif
Atsakyti
[quote=busVakare,2007 03 20, 16:29]
[color=deeppink]kas del supermamu, prasyciau buti atsargesnei.. Kai kam cia pojautre tema...

Atsiprasau... labai.
Bet nieko nezinojau, ir blogo nenorejau. Cia tik pavadinimas.

Papildyta:
QUOTE(Bajm @ 2007 03 20, 16:35)
aš nuliūdau kad plepute negalės dalyvauti sad.gif

Dar nera kur dalyvauti... Juk dar nieko nepadarem... Taigi neliudeti, o mastyti reikia,,,, ania?
Atsakyti