Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

Mano kaktusų platacija sudygo!!!! bigsmile.gif

Na gerai jau gerai, gražiai rašysiu (jūsų visų pageidavimu). Ir beje, jei kas pamanė, jog aš liūdnas žmogus - ne. Mano žodžiuose daugiau ironijos, nei liūdesio. Nes liūdėti man nepatinka. sokiai.gif I want to be happyyyyyyyyyy... assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dujokaukee: 20 kovo 2007 - 14:41
QUOTE(*plepute* @ 2007 03 20, 14:39)
Beje, apie zvaigzdes ant ledo. Uzsimaniau, kad noriu susipazinti su pora-laimetojais. Taigi, jie atvaziuoja i Vilniu ir dar nezino koks siurprizas (t.y. as) ju laukia  biggrin.gif

vajezau o kaip čia suprasti? bigsmile.gif

P.S. o dėl programos reikia galvoti, manau kelių dienų bėgyje sugalvosim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(123456 @ 2007 03 20, 14:33)
Tikrai  blink.gif
  4u.gif  biggrin.gif

Tai einam mirksiukas.gif Liko smulkmena - suzinoti ar yra bilietu smile.gif

QUOTE(Bajm @ 2007 03 20, 14:35)
diedą kaulijau kaulijau ir nupirko bilietus biggrin.gif
thumbup.gif Saunuolis. Ir tu saunuole! Kai pamatysi saleje isiziojusia ir labai laiminga blondine (su angelo sargo sparnais), zinok, kad tai as biggrin.gif

P.S. sorry uz offtopica blush2.gif bet taip gera sirdy dabar rolleyes.gif
Atsakyti
Plepute:....be to as pati vesiu mokymus ta diena...
Kokius mokymus? Mums tokiu zmoniu REIKIA!
Manau, mes, ten, visos busim tiek mokines, tiek mokytojos...
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 03 20, 14:41)
vajezau o kaip čia suprasti? bigsmile.gif
Ta prasme sugalvojau, kad noriu labai susipazinti su Navka ir Maratu. Tai va. O kaip - cia jau ne mano reikalas, cia tegul gyvenimas pats galvoja, kaip mano nora ivykdyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2007 03 20, 14:47)
Ta prasme sugalvojau, kad noriu labai susipazinti su Navka ir Maratu. Tai va. O kaip - cia jau ne mano reikalas, cia tegul gyvenimas pats galvoja, kaip mano nora ivykdyti ax.gif

iš manęs tai diedas žvengia, nes aš kasdien žūriu Navkos ir Kastamaravo Karmen wub.gif

jiems ta pergalė kainavo daug darbo ir tas šokis mane taip įkvepia bigsmile.gif
tie žvilgsniai tokie kieti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 20 kovo 2007 - 14:53
QUOTE(Palomita @ 2007 03 20, 14:44)
Plepute:....be to as pati vesiu mokymus ta diena...
Kokius mokymus? Mums tokiu zmoniu REIKIA!
Manau, mes, ten, visos busim tiek mokines, tiek mokytojos...
Mokymai bus apie streso valdyma. Pasakosiu chebrai kaip nestresuoti, o jei ir stresuoti, tai su maziausiom pasekmem biggrin.gif
Matai, mano darbas toks - kazkur 20% darbo laiko vedu mokymus apie visokius psichologinius fintus. Vienas is tokiu fintu - streso iveikimas. Visi gi Lietuvoj stresuoja labai 4u.gif
Atsakyti
*Plepute*, mano viena draugė dirba kartu su Maratu, sakė, kad jis labai šiltas žmogus. wub.gif

Ups?..O gal čia ne tas Maratas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123456: 20 kovo 2007 - 14:54
QUOTE(*plepute* @ 2007 03 20, 15:52)
Mokymai bus apie streso valdyma. Pasakosiu chebrai kaip nestresuoti, o jei ir stresuoti, tai su maziausiom pasekmem biggrin.gif
Matai, mano darbas toks - kazkur 20% darbo laiko vedu mokymus apie visokius psichologinius fintus. Vienas is tokiu fintu - streso iveikimas. Visi gi Lietuvoj stresuoja labai 4u.gif

Bus saunu, tokia dalyve, savo Ratelyje tureti!
O tavo profesija kokia? jei nepaslaptis.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 03 20, 14:51)
iš manęs tai diedas žvengia, nes aš kasdien žūriu Navkos ir Kastamaravo Karmen wub.gif

jiems ta pergalė kainavo daug darbo ir tas šokis mane taip įkvepia bigsmile.gif
tie žvilgsniai tokie kieti rolleyes.gif

thumbup.gif O as kiekviena diena ziuriu ju soki raudonojoje aikstej. Pagal Pugaciovos daina. Negaliu kaip man patinka. Kiek ziuriu, tiek apsiverkiu. Atmintinai moku kiekviena judesi, zvilgsni... Sitame sokyje jau dabar ir manes dalele... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(123456 @ 2007 03 20, 14:53)
*Plepute*, mano viena draugė dirba kartu su Maratu, sakė, kad jis labai šiltas žmogus.  wub.gif

Ups?..O gal čia ne tas Maratas?  blush2.gif

Maratas Basarovas - rusu aktorius smile.gif Ar ji su juo dirba? mirksiukas.gif

QUOTE(Palomita @ 2007 03 20, 14:54)
Bus saunu, tokia dalyve, savo Ratelyje tureti!
O tavo profesija kokia? jei nepaslaptis.... 4u.gif
4u.gif atvirai snekant, nezinau kokia mano profesija biggrin.gif kartais esu psichologe, kartais ekonomiste-analitike. Bet dazniausiai tai vis delto tenka pripazinti, kad esu plepute lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, susigėdau, nea, ne tas...
Bet mūsų tema kažkokia išsikraipius gavosi g.gif

Gal grįžtam prie senų uždegančių minčių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123456: 20 kovo 2007 - 15:06
Pleputes!
Darom sarasa, kad balandzio 14 d. dalyvauja. O gal i Kauna persikeliam? Zinau ramiu-jaukiu vietu. Rezervuociau, jei oras lux- yra dar variantu... Kas rimtai dalyvauja, gal vis tik i AZ permeskit rimtas koordinates (telefon ir varda pase bigsmile.gif )
1.as, busVakare (mane kirciuot reikia ant "bus", o "Vakare" mergaites vardas)
Atsakyti