Mano kaktusų platacija sudygo!!!!
Na gerai jau gerai, gražiai rašysiu (jūsų visų pageidavimu). Ir beje, jei kas pamanė, jog aš liūdnas žmogus - ne. Mano žodžiuose daugiau ironijos, nei liūdesio. Nes liūdėti man nepatinka. I want to be happyyyyyyyyyy...
QUOTE(*plepute* @ 2007 03 20, 14:39)
Beje, apie zvaigzdes ant ledo. Uzsimaniau, kad noriu susipazinti su pora-laimetojais. Taigi, jie atvaziuoja i Vilniu ir dar nezino koks siurprizas (t.y. as) ju laukia
vajezau o kaip čia suprasti?
P.S. o dėl programos reikia galvoti, manau kelių dienų bėgyje sugalvosim
QUOTE(123456 @ 2007 03 20, 14:33)
Tikrai
Tai einam Liko smulkmena - suzinoti ar yra bilietu QUOTE(Bajm @ 2007 03 20, 14:35)
diedą kaulijau kaulijau ir nupirko bilietus
Saunuolis. Ir tu saunuole! Kai pamatysi saleje isiziojusia ir labai laiminga blondine (su angelo sargo sparnais), zinok, kad tai as P.S. sorry uz offtopica bet taip gera sirdy dabar
Plepute:....be to as pati vesiu mokymus ta diena...
Kokius mokymus? Mums tokiu zmoniu REIKIA!
Manau, mes, ten, visos busim tiek mokines, tiek mokytojos...
QUOTE(Bajm @ 2007 03 20, 14:41)
vajezau o kaip čia suprasti?
Ta prasme sugalvojau, kad noriu labai susipazinti su Navka ir Maratu. Tai va. O kaip - cia jau ne mano reikalas, cia tegul gyvenimas pats galvoja, kaip mano nora ivykdyti QUOTE(*plepute* @ 2007 03 20, 14:47)
Ta prasme sugalvojau, kad noriu labai susipazinti su Navka ir Maratu. Tai va. O kaip - cia jau ne mano reikalas, cia tegul gyvenimas pats galvoja, kaip mano nora ivykdyti
iš manęs tai diedas žvengia, nes aš kasdien žūriu Navkos ir Kastamaravo Karmen
jiems ta pergalė kainavo daug darbo ir tas šokis mane taip įkvepia
tie žvilgsniai tokie kieti
QUOTE(Palomita @ 2007 03 20, 14:44)
Plepute:....be to as pati vesiu mokymus ta diena...
Mokymai bus apie streso valdyma. Pasakosiu chebrai kaip nestresuoti, o jei ir stresuoti, tai su maziausiom pasekmem Kokius mokymus? Mums tokiu zmoniu REIKIA!
Matai, mano darbas toks - kazkur 20% darbo laiko vedu mokymus apie visokius psichologinius fintus. Vienas is tokiu fintu - streso iveikimas. Visi gi Lietuvoj stresuoja labai
*Plepute*, mano viena draugė dirba kartu su Maratu, sakė, kad jis labai šiltas žmogus.
Ups?..O gal čia ne tas Maratas?
QUOTE(*plepute* @ 2007 03 20, 15:52)
Mokymai bus apie streso valdyma. Pasakosiu chebrai kaip nestresuoti, o jei ir stresuoti, tai su maziausiom pasekmem
Matai, mano darbas toks - kazkur 20% darbo laiko vedu mokymus apie visokius psichologinius fintus. Vienas is tokiu fintu - streso iveikimas. Visi gi Lietuvoj stresuoja labai
Bus saunu, tokia dalyve, savo Ratelyje tureti!
O tavo profesija kokia? jei nepaslaptis....
QUOTE(Bajm @ 2007 03 20, 14:51)
iš manęs tai diedas žvengia, nes aš kasdien žūriu Navkos ir Kastamaravo Karmen
O as kiekviena diena ziuriu ju soki raudonojoje aikstej. Pagal Pugaciovos daina. Negaliu kaip man patinka. Kiek ziuriu, tiek apsiverkiu. Atmintinai moku kiekviena judesi, zvilgsni... Sitame sokyje jau dabar ir manes dalele...
Papildyta:
QUOTE(123456 @ 2007 03 20, 14:53)
*Plepute*, mano viena draugė dirba kartu su Maratu, sakė, kad jis labai šiltas žmogus.
Maratas Basarovas - rusu aktorius Ar ji su juo dirba?
QUOTE(Palomita @ 2007 03 20, 14:54)
Bus saunu, tokia dalyve, savo Ratelyje tureti!
atvirai snekant, nezinau kokia mano profesija kartais esu psichologe, kartais ekonomiste-analitike. Bet dazniausiai tai vis delto tenka pripazinti, kad esu plepute
Oi, susigėdau, nea, ne tas...
Bet mūsų tema kažkokia išsikraipius gavosi
Gal grįžtam prie senų uždegančių minčių?
Bet mūsų tema kažkokia išsikraipius gavosi
Gal grįžtam prie senų uždegančių minčių?
Pleputes!
Darom sarasa, kad balandzio 14 d. dalyvauja. O gal i Kauna persikeliam? Zinau ramiu-jaukiu vietu. Rezervuociau, jei oras lux- yra dar variantu... Kas rimtai dalyvauja, gal vis tik i AZ permeskit rimtas koordinates (telefon ir varda pase )
1.as, busVakare (mane kirciuot reikia ant "bus", o "Vakare" mergaites vardas)
Darom sarasa, kad balandzio 14 d. dalyvauja. O gal i Kauna persikeliam? Zinau ramiu-jaukiu vietu. Rezervuociau, jei oras lux- yra dar variantu... Kas rimtai dalyvauja, gal vis tik i AZ permeskit rimtas koordinates (telefon ir varda pase )
1.as, busVakare (mane kirciuot reikia ant "bus", o "Vakare" mergaites vardas)