Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

tai reiks iš darbo išsiprašyti, nes 14 - darbo diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 03 20, 15:21)

balandzio 14d. - Sestadienis.
Atsakyti
Vajej, merginos, jus ir pavarot thumbup.gif skaiciau viska ir minutei pagalvojau, kad sapnuoju biggrin.gif

QUOTE(Bajm @ 2007 03 20, 14:21)
tikrai darbo diena? o kodel? blink.gif
Atsakyti
atsiprašau, ne ten pasižiūrėjau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 03 20, 14:25)
atsiprašau, ne ten pasižiūrėjau blush2.gif  biggrin.gif
biggrin.gif o as suabejojau, kad man tikrai viskas sapnuojasi dabar biggrin.gif
beje, Bajm, balandzio 14d. atvaziuoja i Lietuva zvaigzdes ant ledo. Ar eisi? ax.gif
Atsakyti
o ko *plepute tik Bajm klausi del zvaigzdziu ant ledo?? Mes gal irgi eisim?
Atsakyti
Tikrai blink.gif
4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2007 03 20, 14:27)
biggrin.gif o as suabejojau, kad man tikrai viskas sapnuojasi dabar biggrin.gif
beje, Bajm, balandzio 14d. atvaziuoja i Lietuva zvaigzdes ant ledo. Ar eisi? ax.gif

diedą kaulijau kaulijau ir nupirko bilietus biggrin.gif
Atsakyti
pamastykim visos apie susitikimo "programa". Kaip matau noras yra, bet salia noro visos uzsiemusios, tad neieskom "atpirkimo ozkos", kuri viska padarys...
...laukiam ideju...
As jau turiu.. 3 dienu laikotarpyje po visu pasiulymu sudarykim "scenarimju"
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 20, 14:32)

todėl kad buvom įsimylėjusios rusų šou Žvaigždės ant ledo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 20, 15:35)
pamastykim visos apie susitikimo "programa". Kaip matau noras yra, bet salia noro visos uzsiemusios, tad neieskom "atpirkimo ozkos", kuri viska padarys...
...laukiam ideju...
As jau turiu.. 3 dienu laikotarpyje po visu pasiulymu sudarykim "scenarimju"

Pritariu... Jau norejau sakyti, kad i mano Rimtus pasisakymus apie tema, pavadinima, vieta - nelabai kas reaguoja.
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 20, 14:32)

Todel kad Bajm yra sena mano virtuali pazistama. Su ja turime kai ka bendro ax.gif Vienas is tu bendru dalyku - meile dailiajam ciuozimui wub.gif Kai vyko projektas "zvaigzdes ant ledo" ziurejom, aptarinejom ir siaip nuo grozio svaigom. Pamaciau dabar Bajm (beje, Bajm, LABAS bigsmile.gif ), perskaiciau, kad viska suplanavot balandzio 14d. ir pagalvojau: stai, stai doh.gif Balandzio 14d. yra mano mylimo vyro gimtadienis, be to as pati vesiu mokymus ta diena, o vakarui turiu bilietus i zvaigzdes ant ledo. O po to balandzio 15d. ko gero dalyvausiu vienoj fotosesijoj, kas uztruks visa diena. Visi sie renginiai vyks ne Vilniuje (isskyrus leda). Stai ir pasakykit, mielosios, kaip viska speti? Manau, kad teks is angelo sargo spranus pasiskolinti, kitaip tikrai nespesiu lotuliukas.gif

Beje, apie zvaigzdes ant ledo. Uzsimaniau, kad noriu susipazinti su pora-laimetojais. Taigi, jie atvaziuoja i Vilniu ir dar nezino koks siurprizas (t.y. as) ju laukia biggrin.gif
Atsakyti