Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

Reikia isringti musu"seniune", kuri pazinotu Vln ir galetu sukoordinuoti i viena vieta visas. As padesiu. Galim tartis del vietos ir laiko, jau dabar, nelaukiant vasaros... wink.gif
Atsakyti
aš už

busVakare, malačius, mums reikia mokytis iš tavęs kaip uždirbti pinigus thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Palomita, padukus esi!! Griebi jauti uz ragu! Ir gerai!!! Visada tokia gyvenime? ..toli vaziuosi...

As vedu Vilniuje pati ekskursijas ir po visa pabaltiji narsau kaip zuvis vandenyje, bet papildoma informacija niekada nepakensk. Siulom data, vieta ir organizacini komiteta blink.gif , kuris sudarys informatyvia programa bigsmile.gif
Atsakyti
Gyvenime... IRGI. Tik gyvenime, pastoviai nusvildavau. Uz tai noriu mokytis, kad gyvenimo liepsnos ne taip astriai degintu.
As apie tai svajojau! Apie situos susiburimus! Ir stai, atsirado galimybe.
O svarbiausia - atsirado bendraminciu!
Siulau Seniune - BusVakare!
Atsakyti
Na jūs čia mergaitės greitos thumbup.gif
Aš irgi balsuoju už busVakare ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kai pagalvoji...nerealu!!

Ar suprantat prie ko einam!!
doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš taip pat už BusVakarę.
Atsakyti
Data: dar iki velyku... Nes Sv. Velykos - Prisikelimo svente - mums jas reikia sutikti - jau naujai atgimusioms...
Vieta: rami, be dideliu zmoniu srautu kavinuke... (Vln dar tik keli menesiai, tai gal bus kas patars)
Kokiu pasiulymu turit: kaip pavadinti musu rateli? Manau reikia prasmingo, bet dziaugsmu rekiancio pavadinimo.
Atsakyti
Nagi...galvojam, galvojam smile.gif
Atsakyti
Matomai teks siulyti ne darbo diena...
Taip lengvai susiorganizuoti iki velyku nepavyks. Per greitai mes cia susiorganizavom ir pasiruosimui laiko mazoka..
Siulau balandzio 14 d. 12 val., kad vakare issiskirstytume. Kad salia musu susipazinimo ir koks renginys pasitaikytu..
Kur? mastau...
Darom tada jau ir sarasiuka, kas GALI.

Papildyta:
SIULYMAI-IDEJOS PRIKLAUSO VISOMS! Registruosim viska!
Labai lengva ir paprasta imti ir atvaziuoti "ant gatavo" ax.gif
Atsakyti
Aš labai noriu sudalyvauti. 4u.gif
Bet taip toli planuoti, man dar sunku...

Bet aš tai visom 4 už...!!!!
Atsakyti
Data gerai yra zinoti... jau galima prie sitos datos derinti kitus ivykius.
Manau 14 balandzio gerai. Visos zinosim.
O gal kokiam parke, ant zolytes? Gal jau oras leis.
Padarom pirma susitikima kaip pazintini. Po prisistatyma visos. Ir bendra tema - kas tas per dalykas - pozityvus mastymas ir jo poveikis.
O pavadinimas........ vis dar suku galvele....
BusVakare, sutinki buti seniune-kuratore?
Atsakyti