Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus)mastymas.II dalis

QUOTE(Bajm @ 2007 03 20, 12:21)
aš tai savo namą ryškiai matau biggrin.gif gal ne tiek namą kiek vietą kur jis bus ir taip mane ten traukia biggrin.gif

as kazkodel matau namo krasta lotuliukas.gif ten kur garazas ir kad stovi dvi naujos masinos blizgancios cool.gif mano ir vyro biggrin.gif ir dar vaikiuka matau savo bigsmile.gif
Atsakyti
Kokia graži vizija 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergytes!!!!

As jau parlekiau is LT. Jau vyrui sakau: reik greiciau prie kompo, jau savo supermemu pasiilgau.
Uzeinu, o jus cia tiek pribendrave doh.gif thumbup.gif Ir nauju mergyciu kiek atsirade thumbup.gif
Be galo dziaugiuosi, kad si tema tokia aktyvi.

BusVakare, tu tikra saunuole, kad taip noriai kitoms padedi. Ir be galo dziaugiuosi, kad tau tavo verslas gerai sekasi. As man atrodo net jauciu ka tu jauti, kai darei kazka, ir jauti, kad tavo darbas jau vaisius pradeda duoti. Be galo noriu to jausmo, nes ir mano tikslas - nuosavas sekmingas verslas. Visos mintys tik apie tai.
Man reikia visu jusu patarimo: jauciu, kad mano prasymai pasieke tiksla. Jau galvoj kirba kokios keturios idejos. Manau, kad tai irodymas, jog veikia!!! Ir dabar jau turbut turetu sekti veiksmu etapas, tik.........
mane aplanko baimes,o kas jei nepavyks?
ir siaip kazkoks neryztingumas.......
ir, jauciu, kad cia jau vien tik teigiamo mastymo neuztenka, jeu reikia ideti ir realiu pastangu. Bet jauciu, kad kazkas mane laiko, ir tai mano baimes.
O dar kai patarimu is salies prisiklausai doh.gif Draugas, turintis savo versla, sako: reikia prekiauti dideliais dalykais, kad butu didelis pelnas. O tai, ka as noriu daryti- mazi grazus dalykeliai. Bet apie juos ne siaip sau sugalvojau, o susapnvau.... Bet jis man pasejo abejone......
Ir tokiu minciu ir patarimu ne vienas. Ir mano entuziazmas, kuris buvo suliepsnojes ima blesti......

O svajones tokios dideles!!!!!! Tik va nezinau, ar tai ta veikla, kuri mane prie ju nuves.....

Kaip jus galvojat, ar veiksmai ir nuolatinis galvojimas, kad mano planas pavyks gali nuvesti mane i sekme?

nepykit, rasau daug, nes jus cia tiek prikalbeje, kol manes nebuvo. Kai ka norisi pakomentuot.
BusVakare, tu cia paskleidei minti apie organizacijos ikurima. Tu skaitai mano mintis!!! As jau ne karta esu apie tai pagalvojus, ir, tikrai zinau, kad taip ir padarysiu ateityje. Viska isivaizduoju taip: viena karta per savaite, susitinka zmoniu grupe, kurie dalijasi savo patyrimais, savo sekme ir tiesiog siaip smagiai bendrauja. Is ju neisgirsi skundu, kad valdzia bloga, kad pinigu nera, kad visi blogi. Jie susitinka seimomis, su vaikais, organizuoja ivairius renginius, projektus ir tiesiog smagiai leidzia laika. Per tokius susitikimus visi pasikrauna teigiamos energijos visai savaitei. Ir t.t. Nenoriu cia plestis, bet esme supratot. As tikrai zinau, kad taip ir bus.

Apie susitikimus. Be galo jums pavydziu, kad planuojat susitikti. kaip ir as noreciau!!!!!..... Bet esu ne LT. Jei musu temele ir toliau taip smarkiai plesis, gal atsiras bendraminciu ir is UK ax.gif Jau pasejau nora, ziuresim kada issipildys lotuliukas.gif

Atsakyti
Pepilota, dar neissiujunk... as Tau rasau!!
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 20, 14:20)
Pepilota, dar neissiujunk... as Tau rasau!!

pamaciau, kad esi ir net negalvojau atsijungti. Kaip tik laukiau tavo atskymo ax.gif
Atsakyti
kaip ne keista, as siom dienom apie Tave pagalvojau, nors visai Yaves nepazystu...

Pirmiausia, del savo verslo viziju, turi buti mums ne tokia paslaptinga, jei nori rimtos konsultacijos. Aisku, gali ir i AZ rasyti, kad kas idejos copy nepadarytu. Ir cia, kaip Tu sakai, neuztenka tik sedeti ir isivaizduoti. Tam prireiks jau ir ekonominiu ziniu, patirties, organizacijos ir t.t. Svarbiasuia, esi ant savarankisko kelio+ entuziazmas. O entuziazmas- kalnus vercia, nors kitiems tavo idejos atrodo abejotinai.

Tai, kad yra abejoniu- NORMALU. Salia abejoniu geriau sek (nuo "seti") kantrybe. As valgau siokius tiokius vaisius tik po 1,5 metu idirbio. Bet mano specifika ne prekiu pardavimas, o keliones, kada roges reikia ruost metus i prieki. Zodziu, dabar visi kontaktai dirbami 2008-2009m.!! Kantrybes ir investiciju reikia ypatingai!! Bet as susitvarkau...Zodziu, rasyk is ten UK dazniau ir konkreciau. Mes padesim!

Ir dar: burys varliu kope i kalna. Visi is apacios joms reke: "Kvailos! Neuzkopsit! Kur ten jums! Pavojinga!" Varles palaipsniui besokinedamos i virsune atkrito atkrito. Liko tik viena varlyte, kuri pasieke kalno virsune. Pasirodo, ji buvo kurcia!
Moralo aiskinti nereikia...

Papildyta:
o merginos, ka, jei rimtai isikuriam su savo konstruktyviu mastymu... Peter Krumm yra vokietis, gal pavyktu pasikviesti, paskaitas versciau... Masinis renginys...
Papildyta:
Universitete su drauge turejom ikurta :"Mergiju studiju centra"...
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 20, 13:39)

Papildyta:
o merginos, ka, jei rimtai isikuriam su savo konstruktyviu mastymu... Peter Krumm yra vokietis, gal pavyktu pasikviesti, paskaitas versciau... Masinis renginys...

Pasiulymui pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 20, 14:41)
kaip ne keista, as siom dienom apie Tave pagalvojau, nors visai Yaves nepazystu...

Pirmiausia, del savo verslo viziju, turi buti mums ne tokia paslaptinga, jei nori rimtos konsultacijos. Aisku, gali ir i AZ rasyti, kad kas idejos copy nepadarytu. Ir cia, kaip Tu sakai, neuztenka tik sedeti ir isivaizduoti. Tam prireiks jau ir ekonominiu ziniu, patirties, organizacijos ir t.t. Svarbiasuia, esi ant savarankisko kelio+ entuziazmas. O entuziazmas- kalnus vercia, nors kitiems tavo idejos atrodo abejotinai.

Tai, kad yra abejoniu- NORMALU. Salia abejoniu geriau sek (nuo "seti") kantrybe. As valgau siokius tiokius vaisius tik po 1,5 metu idirbio.  Bet mano specifika ne prekiu pardavimas, o keliones, kada roges reikia ruost metus i prieki. Zodziu, dabar visi kontaktai dirbami 2008-2009m.!! Kantrybes ir investiciju reikia ypatingai!! Bet as susitvarkau...Zodziu, rasyk is ten UK dazniau ir konkreciau. Mes padesim!

Ir dar: burys varliu kope i kalna. Visi is apacios joms reke: "Kvailos! Neuzkopsit! Kur ten jums! Pavojinga!" Varles palaipsniui besokinedamos i virsune atkrito atkrito. Liko tik viena varlyte, kuri pasieke kalno virsune. Pasirodo, ji buvo kurcia!
Moralo aiskinti nereikia...

Papildyta:
Papildyta:
Universitete su drauge turejom ikurta :"Mergiju studiju centra"...

Aciu!!!!! Parasiau i az
Atsakyti
DAROM!
As Klp lankiau psihonomikos kursus. Ten turejom ju vedeja - nerealia moteri.
O mes galetume burtis tos kurioms to reikia. O kartais pasikviesti profesionalus - isklausyt kokia temuke.
Nerealu butu!
Jau daugelyje temu esu klaususi, gal kas Vln zino panasiu vietu... Jei nera, galim pacios padaryti...
Atsakyti
mano bendradarbė labai kusina mane eiti į pozityvaus mąstymo paskaitas
2 ar 3 dienos 600 Lt vienam žmogui

taigi pigiau mums būtų susiburti biggrin.gif

kažkur jų tiklapis yra, reiks paklausti kolegės (bet vėl pradės sakyti eik eik eik, o pati tai neina biggrin.gif)
Atsakyti
Galetume sugalvoti temas. Kiekvienam susiburimui po tema. Galima pasirinkti knygos skyriu, ji perskaityti, o tada aptarti...
Jau svajoju apie silta rateli... smile.gif
Atsakyti
tai ka, mergaites, rimtai seklas daiginam???

As vasara labai uzimta, bet gal susiderinciau su terminais. O ko mums pradziai nesusibegus kokioje kavineje keliom valandom ir nesusipazinus, mintimis nepasikeitus... Vilniuje tada. Zinau, kur galima permiegoti "po pigiai" padorioje vietoje (cia toms, kurios is pajurio atlektu!) Turetume ideja-fix rinkti medziaga, testus, istraukas, daryti vertimus. Ka gali zinot, gal ir kada kursus vestume.. Ne po 600 Lt, po 300 Lt mirksiukas.gif Niu, cia mano verslinkes gyslele pasijunge... Bet siaip ir siaip galima, jooooooooo?
Papildyta:
Gink Dieve, neuzmetikit manes akmenimis del pinigu!! Leptelejau!! Persiprasau. Butu labdaringais tikslais bigsmile.gif
Atsakyti