Labas, mergytes!!!!
As jau parlekiau is LT. Jau vyrui sakau: reik greiciau prie kompo, jau savo supermemu pasiilgau.
Uzeinu, o jus cia tiek pribendrave
Ir nauju mergyciu kiek atsirade
Be galo dziaugiuosi, kad si tema tokia aktyvi.
BusVakare, tu tikra saunuole, kad taip noriai kitoms padedi. Ir be galo dziaugiuosi, kad tau tavo verslas gerai sekasi. As man atrodo net jauciu ka tu jauti, kai darei kazka, ir jauti, kad tavo darbas jau vaisius pradeda duoti. Be galo noriu to jausmo, nes ir mano tikslas - nuosavas sekmingas verslas. Visos mintys tik apie tai.
Man reikia visu jusu patarimo: jauciu, kad mano prasymai pasieke tiksla. Jau galvoj kirba kokios keturios idejos. Manau, kad tai irodymas, jog veikia!!! Ir dabar jau turbut turetu sekti veiksmu etapas, tik.........
mane aplanko baimes,o kas jei nepavyks?
ir siaip kazkoks neryztingumas.......
ir, jauciu, kad cia jau vien tik teigiamo mastymo neuztenka, jeu reikia ideti ir realiu pastangu. Bet jauciu, kad kazkas mane laiko, ir tai mano baimes.
O dar kai patarimu is salies prisiklausai
Draugas, turintis savo versla, sako: reikia prekiauti dideliais dalykais, kad butu didelis pelnas. O tai, ka as noriu daryti- mazi grazus dalykeliai. Bet apie juos ne siaip sau sugalvojau, o susapnvau.... Bet jis man pasejo abejone......
Ir tokiu minciu ir patarimu ne vienas. Ir mano entuziazmas, kuris buvo suliepsnojes ima blesti......
O svajones tokios dideles!!!!!! Tik va nezinau, ar tai ta veikla, kuri mane prie ju nuves.....
Kaip jus galvojat, ar veiksmai ir nuolatinis galvojimas, kad mano planas pavyks gali nuvesti mane i sekme?
nepykit, rasau daug, nes jus cia tiek prikalbeje, kol manes nebuvo. Kai ka norisi pakomentuot.
BusVakare, tu cia paskleidei minti apie organizacijos ikurima. Tu skaitai mano mintis!!! As jau ne karta esu apie tai pagalvojus, ir, tikrai zinau, kad taip ir padarysiu ateityje. Viska isivaizduoju taip: viena karta per savaite, susitinka zmoniu grupe, kurie dalijasi savo patyrimais, savo sekme ir tiesiog siaip smagiai bendrauja. Is ju neisgirsi skundu, kad valdzia bloga, kad pinigu nera, kad visi blogi. Jie susitinka seimomis, su vaikais, organizuoja ivairius renginius, projektus ir tiesiog smagiai leidzia laika. Per tokius susitikimus visi pasikrauna teigiamos energijos visai savaitei. Ir t.t. Nenoriu cia plestis, bet esme supratot. As tikrai zinau, kad taip ir bus.
Apie susitikimus. Be galo jums pavydziu, kad planuojat susitikti. kaip ir as noreciau!!!!!..... Bet esu ne LT. Jei musu temele ir toliau taip smarkiai plesis, gal atsiras bendraminciu ir is UK
Jau pasejau nora, ziuresim kada issipildys