QUOTE(Victorious @ 2015 10 08, 00:01)
Ne pieštukas, bet laaaabai giriu "Maybeline Brow drama" antakių tušą (maniškis - Dark Brown) . O kosmetikos priemonės taip giriu ypatingai reeetai . Ir bijau, kad greit pasibaigs priemonė (tiesa, naudoju nuo vasaros pradžios) . Na, fantastiškas reikalas - gražiai paryškina, užpildo antakius, užfiksuoja . Iki tol dar svarsčiau, ar man reikalinga kokia nors priemonė antakiams, bet išbandžiau šį tušą ir nebegaliu gyventi be jo . Ir man svarbiausia, kad ši grožio procedūra ryte užtrunka apie 6 - 10 sekundžių. Labai patogus tušo šepetėlis - nereikia ypatingų pastangų ar įgūdžių gražiai ir greitai paryškinti antakius. Lengvai perbraukiu - ryškesni, dailūs antakiai - ir vualia! Ir tokie išlieka visą dieną, o vakare lengvai nuplaunu prausikliu. Net magistro grupiokės užsienietės klausė, kur aš antakius tvarkausi - nurodžiau saloną, kuriam kartą lankiausi dėl formos, bet neabejoju, kad ryškumo ir fiksuotumo įvertinimą gauna "Maybeline Brow drama" . Na, antakiai natūraliai vešlūs ir ne šviesūs, o tušas padaro labai patinkančius.
susigundžiau išbandyt, nors man puikiausiai tinka ir patinka Anastasia šešėliai, bet aprašymas suviliojo