Įkraunama...
Įkraunama...

Pieštukas antakiams

O ar zinote toki dalyka, kad chemiskai nudazytu antakiu negalima slapinti, tepti kremais (kai veida tepat) ir panasiai, nes jie taip greiciau isblunka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 11 27, 20:01)
O ar zinote toki dalyka, kad chemiskai nudazytu antakiu negalima slapinti, tepti kremais (kai veida tepat) ir panasiai, nes jie taip greiciau isblunka  doh.gif

neslapinti? g.gif o kaip praustis tada? smile.gif as ir pastebejau, kad maziau liestis prie ju reikia, nes dazai greiciau nueina..ta prasme, visokie sveitikliai, tonikai prisideda prie dazu issilaikymo g.gif
Atsakyti
man tai sitas pats geriausiai baigiu trecia supiesti http://www.yesstyle....refcurrency=AUD
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2008 11 27, 20:08)
neslapinti? g.gif o kaip praustis tada? smile.gif as ir pastebejau, kad maziau liestis prie ju reikia, nes dazai greiciau nueina..ta prasme, visokie sveitikliai, tonikai prisideda prie dazu issilaikymo g.gif

Tiesiog prausiantis nereikia antakiu slapinti vandeniu (reikia apeiti graziai) ir tepant kremu ar toniku veida, netepti ant antakiu smile.gif
Atsakyti
naudoju Isadora antakiu piestuka - vienam gale piestukas, kitam - sukutes kaip blakstienu tuso drinks_cheers.gif spalvyte atsitaikiau idealiai, labai patogus, nes pakankamai minkstas
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2007 03 18, 01:51)
lyg ir nepastebėjau tokios temikės  g.gif

kokius pieštukus renkatės savo antakučiams paryškinti  bigsmile.gif .

aš nusipirkau Lumene tai mesiu į šiukšlynę nes labai kietas  blink.gif

O as lumene naudoju pilkos spalvos ir man lb thumbup.gif , kai per minkstas piestukas tai per grieztai linijos braizos, tai man kaip tik ax.gif be to lb nebrungus bigsmile.gif
Atsakyti
Man rekomendavo ir aš išbandžiau Lumene tušą antakiams, bet man jis per šviesus (sakė, tamsesnio ir nėra) schmoll.gif . Taip kad turbūt teks išbandyti pieštuką (nepaisant to, kad prieš juos anksčiau buvau nusistačiusi blush2.gif ) smile.gif
Atsakyti
As jau apie 14metu naudoju jordana firmos piestukus, man jie super, o spalva kaip vadinasi neatsimenu, bet ten yra labai daug atspalviu, ne tik black ant braun thumbup.gif
http://www.jordana.c...hadowpencil.htm
Kartais nudazau chemishkai pas kosmetologe, bet labai trumpai laikosi, galvoju apie permamentini, bet nemazai kainuoja apie 650lt ir apie 3sav. reikes susilaikiti nuo pirciu, karstu voniu, uv spinduliu ir seip antakiu vaizdelis bus nekoks pirmiom dienom. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lidija:) @ 2009 01 27, 14:58)
As jau apie 14metu naudoju jordana firmos piestukus, man jie super, o spalva kaip vadinasi neatsimenu, bet ten yra labai daug atspalviu, ne tik black ant braun  thumbup.gif
http://www.jordana.c...hadowpencil.htm

Kur juos perkate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 11 28, 08:06)
Tiesiog prausiantis nereikia antakiu slapinti vandeniu (reikia apeiti graziai) ir tepant kremu ar toniku veida, netepti ant antakiu  smile.gif

Slapinu ar ne, laikosi ne per ilgiausiai - max 4 dienas. Geriausia man su antakiu piestuku thumbup.gif Naudoju Jordana(pripratau, nes dengiasi gerai ir nera kieti) arba Prestige.
Atsakyti
niekada nesirenku piestuku nei akims, nei antakiams pagal "varda" - nesamone. Reikia visada bandyti. Antakiams reikalingi minkstesni.. o kai perki ipakuota, niekada nezinai ka gausi. Perku paprastucius ir tarnauja - SUPER mirksiukas.gif . Isbandau ant rankos, jei lengvai breziasi, jei spalva intensyvi, o ne reikia bruzint kelis kartus - perku ax.gif Jau n kartu isitikinau, kad uz kelis litus piestukai niekuo nenusileidzia brangiesiems, Kaip visada - SAVIKAINA ta pati, tik kelias desimtis dar susimokate uz reklama ir varda mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 11 28, 10:06)
Tiesiog prausiantis nereikia antakiu slapinti vandeniu (reikia apeiti graziai) ir tepant kremu ar toniku veida, netepti ant antakiu  smile.gif

idomu kaip taip imanoma schmoll.gif
Atsakyti