na kadangi ir man, deja, dievulis pagailejo tankiu ir ryskiu antakiu, tai nori nenori tenka vargti juos dazant chemiskai
. Anksciau reguliariai dazydavau juos kirpyklose, bet kadangi tas rezultatas po nudazymo labai jau trumplaikis (maniskiai lb greit isblukdavo, o nuo dazno dazymo apskritai dar labiau isretejo), tai teko ieskot kitu budu juos isryskint. Kadangi ilgalaikiam konturiniam makijazui dar neuzsidirbu (o labai tokio noretusi
), tai lieka viena iseitis-dazytis savo antakiukus paciai.
Nors buvau girdejusi, kad neva seseliais antakis padengiamas naturaliau ir neatrodo kaip nupiestas, bet pati drasiai galiu teigti, kad ir su piestuku galima pasiekti ne ka blogesni rezultata (aisku igudziai ateina ne is karto). Per keleta metu esu isbandziusi tikrai nemazai skirtingu piestuku, skirtu butent antakiu dazymui, bet galiu pasakyt tik viena-geresnio uz
Revlon Brow fantasy pencil & gel nesu turejusi
. Naudoju ji jau gal 5 metus diena dienon, o kas mane pamato be makijazo, netiki, kad is tiesu mano antakiai tokie sviesus (t.y. padazyti siuo piestuku visiems atrodo kaip naturalus ir nedazyti), nu cia tai prisigyriau
. Jie, jei neklystu, parduodami keliu atspalviu, todel tinka nuo sviesiausiu iki tamsiausiu antakiu. Man, kaip tamsiai peleninei blondinei, labiausiai pagal plauku spalva tinka juodas (nes nepadauginus nudazo graziai pilkai, t.y. tokia pacia spalva kaip ir naturalus antakiai, tik siek tiek ryskiau).Tik va nzn, ar yra ju pirkti cia pas mus LT (kazkaip neteko uzmatyti), mane siuo geriu vis "aprupina" MB
.
Jei kam idomu, galit pasiziuret
http://www.revlon.co...px?ProductID=43