Man "Ciornyj zemcug" Kaina apie 10-11Lt. Naudoju jau beveik metus viena piestuka ir jeigu niekur nepamesiu (kas pas mane su piestukais daznai buna) tai uzteks gal dar kokiem 2 metams Optimalaus kietumo, nei minkstas, nei kietas, labai gerai piesia. Is kito galo sukutes antakiams.
o as jau n metu antakius paryskinu su akiu konturams piesti skirta plunksnele patinka, kad galima antakiu galiukus "nusmailinti". nes mano veidas smulkus, tai ir antakiai nedideli.
Man "Ciornyj zemcug" Kaina apie 10-11Lt. Naudoju jau beveik metus viena piestuka ir jeigu niekur nepamesiu (kas pas mane su piestukais daznai buna) tai uzteks gal dar kokiem 2 metams Optimalaus kietumo, nei minkstas, nei kietas, labai gerai piesia. Is kito galo sukutes antakiams.
as irgi naudoju manhatan. tik perku ne antakiam skirta, o akim, nes jis minkstesnis. be to spalva gera. dar labai patiko maxfaktoro, bet jis brangesnis siek tiek.
Naudoju ISADORA antakiu piestuka,cia mano ir pirmasis,tai negaliu su nieko sulyginti.Siaip neblogas,minkstas,bet pas mane antakiu plaukeliu mazokai ,tai issitepa oda,nors stengiuosi smarkiai nebrezti,na zodziu reikia dar moketi graziai "piesti"
Gal kas esat išbandę štai tokį pieštuką Collistar firmos? Aprašymas gana įdomus (pats irgi įdomus-baltos spalvos): per keletą sekundžių suteikia antakiams natūralią formą irją sutvirtina. Naudojamas kasdien, lėtina antakių augimą (man tai būtų labai aktualu). Štai toks: http://www.collistar.../collection.asp
Naudoju ISADORA antakiu piestuka,cia mano ir pirmasis,tai negaliu su nieko sulyginti.Siaip neblogas,minkstas,bet pas mane antakiu plaukeliu mazokai ,tai issitepa oda,nors stengiuosi smarkiai nebrezti,na zodziu reikia dar moketi graziai "piesti"
o aš apskritai net neturiu tokio daikto nedažau antakių, ale susimąsčiau dabar- gal reik pabandyt o be pieštukų būna dar kokios priemonės? Bo su pieštuku nemokėsiu turbūt