lyg ir nepastebėjau tokios temikės
kokius pieštukus renkatės savo antakučiams paryškinti .
aš nusipirkau Lumene tai mesiu į šiukšlynę nes labai kietas
Man "Ciornyj zemcug" Kaina apie 10-11Lt. Naudoju jau beveik metus viena piestuka ir jeigu niekur nepamesiu (kas pas mane su piestukais daznai buna) tai uzteks gal dar kokiem 2 metams Optimalaus kietumo, nei minkstas, nei kietas, labai gerai piesia. Is kito galo sukutes antakiams.
o as jau n metu antakius paryskinu su akiu konturams piesti skirta plunksnele patinka, kad galima antakiu galiukus "nusmailinti". nes mano veidas smulkus, tai ir antakiai nedideli.
QUOTE(Lena.lt @ 2007 03 18, 09:55)
Man "Ciornyj zemcug" Kaina apie 10-11Lt. Naudoju jau beveik metus viena piestuka ir jeigu niekur nepamesiu (kas pas mane su piestukais daznai buna) tai uzteks gal dar kokiem 2 metams Optimalaus kietumo, nei minkstas, nei kietas, labai gerai piesia. Is kito galo sukutes antakiams.
O kur pirkai?Eurokoj bus
o ar galima kaip suminkštinti pieštuką?
QUOTE(katiliukas @ 2007 03 18, 00:51)
lyg ir nepastebėjau tokios temikės
as irgi naudoju manhatan. tik perku ne antakiam skirta, o akim, nes jis minkstesnis. be to spalva gera. dar labai patiko maxfaktoro, bet jis brangesnis siek tiek.
as naudoju Oriflame (sviesaus-vidutinio atspalvio) kaip pats pirmas tai tikrai nesiskundziu, bet gramu galetu buti ir daugiau dangtelis su sukutemis
Naudoju ISADORA antakiu piestuka,cia mano ir pirmasis,tai negaliu su nieko sulyginti.Siaip neblogas,minkstas,bet pas mane antakiu plaukeliu mazokai ,tai issitepa oda,nors stengiuosi smarkiai nebrezti,na zodziu reikia dar moketi graziai "piesti"
Gal kas esat išbandę štai tokį pieštuką Collistar firmos? Aprašymas gana įdomus (pats irgi įdomus-baltos spalvos): per keletą sekundžių suteikia antakiams natūralią formą irją sutvirtina. Naudojamas kasdien, lėtina antakių augimą (man tai būtų labai aktualu).
Štai toks:
http://www.collistar.../collection.asp
Štai toks:
http://www.collistar.../collection.asp
QUOTE(manx @ 2007 04 01, 18:54)
Naudoju ISADORA antakiu piestuka,cia mano ir pirmasis,tai negaliu su nieko sulyginti.Siaip neblogas,minkstas,bet pas mane antakiu plaukeliu mazokai ,tai issitepa oda,nors stengiuosi smarkiai nebrezti,na zodziu reikia dar moketi graziai "piesti"
pas mane taip pat reti antakiai tai db visada dazausi chemiskai ir vis gundausi permomentini pasidaryti