Įkraunama...
Įkraunama...

Ford Mondeo

o gal tik pasigirti norėjai ?

Tada bučiau užvedus kitą temą tongue.gif ,be to nematau kuom čia girtis, juk nenusipirkom kokio BMV X5 2005 m. ar dar kokio monstro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliux @ 2007 01 24, 15:28)
Vytautai, o iš tavęs tikėjausi daugiau komentarų ax.gif . Bet deja..... biggrin.gif

Kokių konkrečiau? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vytautas :): 24 sausio 2007 - 17:57
Mes turim Mondeo. Kai pasiūlė pirkti, vyras įtartinai žiūrėjo. Kolkas džiaugiais. Jau metai važinėjam. Minusų ir pliusų visur yra. Kažkada buvom Akropolyje ir prie įėjimo puikuojais nauja Ford Mondeo. Nu super atrodo thumbup.gif . Ir kaina sakyčiau nesikandžioja 56000 lt.
Atsakyti
Mes parduodam '97m. Mondeo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 26, 11:57)
Mes parduodam '97m. Mondeo  ax.gif

Dyzelis? Kaina?
Atsakyti
Vytautas smile.gif Paskelbta 2007 01 24, 18:56

Kokių konkrečiau? 

Gal daugiau iš techninės pusės g.gif , nes apie išvaizdą bei patogumus ir pati turiu savo nuomonę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliux @ 2007 01 26, 16:28)
Gal daugiau iš techninės pusės g.gif , nes apie išvaizdą bei patogumus ir pati turiu savo nuomonę biggrin.gif

Su jais kaip ir viskas tvarkingai. Su elektronika bėdų neturėtumėte apturėt smile.gif
Atsakyti
Aš irgi nusipirkau Ford mondeo.Automatinė greičių dėžė.Aišku ne naujas modelis 95m.,bet labai daili mašinytė,minkšta,sakyčiau moteriška.Man labai patinka dizainas.Aišku benziną ryja,bet automatas.Pastebėjau vieni jomis džiaugiasi, kiti tyli. bigsmile.gif Nesuprantu kodėl.Ir detalės nelabai brangios.Tik dar nežinau meistrų kurie pigiau fordus remontuotų,nes firminėje brangoka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grožis @ 2007 03 01, 22:44)
Aš irgi nusipirkau Ford mondeo.Automatinė greičių dėžė.Aišku ne naujas modelis 95m.,bet labai daili mašinytė,minkšta,sakyčiau moteriška.Man labai patinka dizainas.Aišku benziną ryja,bet automatas.Pastebėjau vieni jomis džiaugiasi, kiti tyli. bigsmile.gif Nesuprantu kodėl.Ir detalės nelabai brangios.Tik dar nežinau meistrų kurie pigiau fordus remontuotų,nes firminėje brangoka. smile.gif

Kai rasi gerus meistrus ir man duok zinoti,nes anyta su mondeo vazineja.Dar bedu neturejo,bet ka gali zinoti ax.gif
Atsakyti
ruošiuosi pirkti Ford Mondeo turbo dyzelį. Gal žinot kokie atsiliepimai apie šitą mašiną ?
Atsakyti
QUOTE(Pasa @ 2007 03 17, 21:23)
ruošiuosi pirkti Ford Mondeo turbo dyzelį. Gal žinot kokie atsiliepimai apie šitą mašiną ?

Rudyja žiauriai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasa @ 2007 03 17, 21:23)

Į kuriuos metus dairotės?
Atsakyti