Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis paštas

QUOTE(mandalina @ 2005 02 11, 10:25)
na tada gal paprastam outlooke užkimšta  g.gif  Pvz. mano increditmail susijęs su outlook express. Tai trinu ir ten, ir ten (nes abiems acount'as yra tuo pačiu meilu uždėtas)



Anksciau pas mane buvo ir paprastam outlooke uzdetas acount'as, bet dabar tai ne schmoll.gif
Atsakyti
Shiaip oulookas pasiimdamas pashta per pop3 ish serverio ji ishtrina. Siulyciau pasijungt per www, prie pashto dezhutes ir paziuret.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2005 02 11, 10:29)
Shiaip oulookas pasiimdamas pashta per pop3 ish serverio ji ishtrina. Siulyciau pasijungt per www, prie pashto dezhutes ir paziuret.

gal tikrai g.gif Nors pas mane www viskas visada būna tuščia
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 02 11, 10:31)
gal tikrai  g.gif  Nors pas mane www viskas visada būna tuščia

Cia kaip nusistatai rolleyes.gif Pvz, as pati nurodziau, kad istrintu parsisiuntus, o va vyras - palieka biggrin.gif
Atsakyti
Labai aciu jums uz patarimus. Jau susitvarkiau smile.gif
Atsakyti
o kur problema buvo?
Atsakyti
QUOTE(mandalina @ 2005 02 11, 11:15)
o kur problema buvo?


Visi laiskai buvo like internete ax.gif
Atsakyti
Jei dar kuri neturit normalios pašto dėžutės galiu pasiūlyt gmail.com. Čia gali prisiregistruot tik turintys pakvietimus. Šiuo metu galiu pakviest 50 žmonių. Jei norit rašykit į asmeninę savo pašto adresiuką ir gausit pakvietimą. Šitoj telpa iki 1 GB. thumbup.gif , automatiškai ištrina spam'ą, ir dar daug visokių privalumų.
Atsakyti
Turiu tokią problemėlę ax.gif jau daug metų turiu saloje pašto dėžutę, ją daug kas žino, ji prijungta prie kelių konferencijų, tad nenorėčiau jos atsisakyti. bet neperseniausiai atnaujino pašto versiją ir baigiu nusišauti kaip ji blogai veikia. nei vieno laiško neatidaro normaliai, rašo, kad šis laiškas parašytas kokia nors koduote, jei noriu jį pamatyti, turiu spausti čia. kitus laiškus rašo, kad dalių, esančių laiške, nėra, ta prasme tuščias laiškas, bet paspaudus "atsakyti" cituoja laišką. ir dar nuolat "pakimba" rodo tiesiog baltą foną ir reikia jungtis iš naujo. schmoll.gif ar čia kaltas mano kompas ar kas?ar dar kas nors susidūrėte su šia problema?
Atsakyti
Nauja nemokama pašto dėžutė Lietuvoje
Atsakyti
PAdėkit prašau 4u.gif
Take turiu susikūrus pašto dėžutę.Tikrinu per outlook.VIsada viskas buvo normaliai, o dabar negaliu išsiūsti laiškų cry.gif LAiškus gaunu, o išsiūsti neišeina cry.gif RAšo taip:
The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. The rejected e-mail address was 'datra@centras.lt'. Subject 'hmn', Account: 'DaTra', Server: 'mail.takas.lt', Protocol: SMTP, Server Response: '550 5.1.1 Bad destination mailbox address (datra@centras.lt).', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 550, Error Number: 0x800CCC79
Ir taip rašo kokiu adresu besiūsčiau cry.gif
Nieko nesuprantu g.gif blink.gif
GAl kai internetą pajungė kažką pakeitė g.gif Buvo per telefono liniją tako interneto planas, o dabar pajungė per kabelinę.Bet tai kaip tada laiškai ateina g.gif
PAdėkit labai labai prašau kad galit blush2.gif
Atsakyti
Manau reikėtų pasikeisti Outgoing mail (SMTP), kuris dabar tikriausiai paliktas mail.takas.lt, į tos kabelinės pašto serverį (greičiausiai bus mail.kabelines_pavadinimas.lt). Tikslų šio serverio adresą pas savo interneto tiekėją gali susižinoti wink.gif
Atsakyti