Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis paštas

QUOTE(settle @ 2009 04 09, 13:17)
Tada visiems užuojauta, kas pradeda naudotis tokiais nesąmoningais emailais kaip pagrindiniais.

taigis. tiekėjas gali labai greitai pasikeisti ir lieki be muilo. geriau pagrindiniu naudoti kokį "nepriklausomą" paštą, tipo gmail. yahoo, ir tt
Atsakyti
Speju kad ir naudojasi tik vienetai, nes tas pats tiekejo pastas buna nelabai ko vertas, bent mano tiekejas dave 2 dezutes berods po 5MB, tai ka su jomis veikti? smile.gif Susivedziau duomenis i MS Outlook ir tiek, MS Outlook naudoju ir su savo pagrindiniu pastu, tai tikrinant ta pagrindini, pratikrina ir tiekejo duotaji- siaip del visa ko smile.gif
Atsakyti
Dar labai gerai darytis paštą šioje paštų svetainėje (ar sistemoje) http://pastas.draugas.lt

Nemokama, neribojama pašto dėžutės talpa mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 10 balandžio 2009 - 13:02
man pastaruoju metu labiausiai patinka gmail.com
paštą susikurti leidžia be jokių problemų, dėžutės apimtis neribojama rolleyes.gif
Atsakyti
Kas turit mail.ru? Kaip šIomis dienomis pas jus veikia ?
Atsakyti
Draugai turejo mail.ru, sake gan problematiska buvo. tai veikia tai ne.
perejo i gmail'a, tai vargo nemato.

QUOTE(spiglys @ 2009 09 14, 16:01)
Kas turit mail.ru? Kaip šIomis dienomis pas jus veikia ?

Atsakyti
Gmail siuo metu geriausias vienareiksmiskai. Lengva uzsiregistruot, didele talpa, lietuviu kalba. Teko kazkada Yahoo pasto dezute naudotis, tai daznai metydavo visokias klaidas ir siaip maziau patogi. O su lietuviskom pasto dezutem atsargiai, nes nera garantijos, kad jos netaps apmokestintos ar puslapis neisgaruos su visais laiskais.
Atsakyti
man tai geriausias draugas.lt user posted image
Atsakyti
Naudojuosi pagrinde gmail.com paštu, jis man pats geriausias, patogiausias ir priimtiniausias. ax.gif

Dar turiu ir lycos.com, bei yahoo paštus. Yoahoo buvo problemų sukėlęs su strigimais, o lycos.com, gan neblogas irgi, tik kad viskas ten angliškai.
Atsakyti
Man patinka labiausiai gmail.com, nes patogiausias naudojimas.Lietuviu kalba pastas, lengva registruotis, perziurineti laiskus, ir prisegtus falus, ypac piesinius ar nuotraukas. Be to labai patinka funkcija, kad su prie savo gmail pasto prisijungusiais draugais galima bendrauti realiu laiku - paciame paste. Taip daug kas bendrauja, nes tokios programos kaip skype'as, msn messenger ar icq daugelyje imoniu draudziamos. Del to patogu, be to netaip matosi, nei,kad bendrauti tokiame kaip one.lt, draugas.lt ar pan. saituose, kurie daugelyje imoniu irgi yra blokuojami. Tad as visom 4 uz gmail.com thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita85 @ 2009 09 20, 19:13)
Gmail siuo metu geriausias vienareiksmiskai. Lengva uzsiregistruot, didele talpa, lietuviu kalba. Teko kazkada Yahoo pasto dezute naudotis, tai daznai metydavo visokias klaidas ir siaip maziau patogi. O su lietuviskom pasto dezutem atsargiai, nes nera garantijos, kad jos netaps apmokestintos ar puslapis neisgaruos su visais laiskais.

drinks_cheers.gif , palygint su visais kitais tai gmail tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita85 @ 2009 09 20, 20:13)
Gmail siuo metu geriausias vienareiksmiskai. Teko kazkada Yahoo pasto dezute naudotis, tai daznai metydavo visokias klaidas ir siaip maziau patogi.

Bene didziausias Yahoo minusas lyginant su Gmail, tai kad nemokama Yahoo versija nepalaiko POP3/IMAP protokolu (negalima dezutes tikrinti naudojantis pasto programomis, tokiomis kaip outlook, the bat ir tt.).
Atsakyti