Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis paštas

QUOTE(Iva @ 2003 11 13, 22:50)
aisku, supratau , aciu labai ;D

Na baikit man atrodo naudot tokias nesamones kaip one ir tt
Naudokit gmail Google el. pasta ,neriboja vietos ir rimtas el pastas
Atsakyti
QUOTE(Smalizius @ 2009 02 16, 17:45)
O kam tas mokamas? Yra labai gerų ir visai nemokamų: gmail. com , yahoo.com , draugas.lt ...

Ne ne, ne taip supratote smile.gif Aš tik konstatavau faktą. Tiesiog ieškojau ir radusi informavau. Pati naudoju yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 23, 01:38)
Ne ne, ne taip supratote smile.gif Aš tik konstatavau faktą. Tiesiog ieškojau ir radusi informavau. Pati naudoju yahoo.com

google paštas geriausias,jau vien dėl to,kad galima bendrauti kaip per skype,ir vietos daug,o dabar ir išvaizdą galima pasikeisti.
Atsakyti
QUOTE(2+2=5 @ 2009 02 23, 12:23)
google paštas geriausias,jau vien dėl to,kad galima bendrauti kaip per skype,ir vietos daug,o dabar ir išvaizdą galima pasikeisti.

Turiu ir google, bet jis man kažkaip "nelimpa" blush2.gif Na kiekvienam savo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 23, 19:30)
Turiu ir google, bet jis man kažkaip "nelimpa"  blush2.gif Na kiekvienam savo  bigsmile.gif

man irgi nepatinka, nors tu ka... Ir didelis jis, didelius failus galima persisiust ir laikyt archyve, bet kazkoks man js nesavas schmoll.gif
Atsakyti
Turiu klausimą, turėjau kažkada (prieš kelis metus) interneto tiekėjo sukurtą pop meilą(nžn ar teisingai vadinas, na kur per outlooką veik). Kelis kart perinstaliavus Windowsus visai pamiršau apie jį, o dabar prisiminus visai džiugu būtų jį atkurti. Klausimas-ar įmanoma atkurti keletą metų nenaudotą meilą? ar liktų jame laiškai? Ką daryt kad jį atkurti? Spėju reikės kažkokių duomenų iš interneto tiekėjo?
Atsakyti
QUOTE(sincera_trahatur @ 2009 04 08, 02:37)
Turiu klausimą, turėjau kažkada (prieš kelis metus) interneto tiekėjo sukurtą pop meilą(nžn ar teisingai vadinas, na kur per outlooką veik). Kelis kart perinstaliavus Windowsus visai pamiršau apie jį, o dabar prisiminus visai džiugu būtų jį atkurti. Klausimas-ar įmanoma atkurti keletą metų nenaudotą meilą? ar liktų jame laiškai? Ką daryt kad jį atkurti? Spėju reikės kažkokių duomenų iš interneto tiekėjo?

Tokiu atveju reikia kreiptis i interneto tiekeja ir duomenu reikes ne is jo, o is jusu- asmens dokumento smile.gif turetu buti nesunkiai atstatoma, arba blogiausiu atveju sukuriama is naujo smile.gif Na o jei atsimenate prisijungimo varda ir slaptazodi, tereikia el.pasto programos nustatymuose susivesti juos, bei teisingus POP3 ir SMTP serveriu adresus, dar gali prireikti prievadu numeriu, visa sia informacija lengvai galite gauti susisiekusi su savo interneto tiekeju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panasi: 08 balandžio 2009 - 12:30
QUOTE(sincera_trahatur @ 2009 04 08, 02:37)

1. Tai eiti per naršyklę ir prisijungti prie to email. Paaiškės, ar jis tebeegzistuoja.
2. Jei tebeegzistuoja, tada ieškoti paslaugos tiekėjo puslapyje informacijos apie pašto programų konfigūravimą ir prisijungti per POP3 ar pan.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 04 08, 14:17)
eiti per naršyklę ir prisijungti prie to email

Tas vargu ar imanoma, kadangi kalba eina ne apie WEBmail. Imanoma tik tuo atveju jei tiekejo pasto serveris palaiko pasto tikrinima WEBmail aplinkoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panasi: 08 balandžio 2009 - 14:32
QUOTE(panasi @ 2009 04 08, 15:27)
Tas vargu ar imanoma, kadangi kalba eina ne apie WEBmail. Imanoma tik tuo atveju jei tiekejo pasto serveris palaiko pasto tikrinima WEBmail aplinkoje.

Man kažkaip nelabai realiai atrodo, kad gali būt POP3 nepalaikant per naršyklę. Būtų absurdas visiškas. Nesąmonė.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 04 08, 20:24)
Man kažkaip nelabai realiai atrodo, kad gali būt POP3 nepalaikant per naršyklę. Būtų absurdas visiškas. Nesąmonė.

Ne absurdas ir ne nesamone, o interneto tiekeju kartais naudojamas triukas. Pvz mano tiekejas (www.telelanas.lt) irgi kiekvienam vartotojui skiria 2 pasto dezutes, turiu xxxxx@telelanas.lt ir prie sio pasto niekaip neprisijungsi per narsykle, tik POP3.
Atsakyti
QUOTE(panasi @ 2009 04 09, 08:14)
Ne absurdas ir ne nesamone, o interneto tiekeju kartais naudojamas triukas. Pvz mano tiekejas (www.telelanas.lt) irgi kiekvienam vartotojui skiria 2 pasto dezutes, turiu xxxxx@telelanas.lt ir prie sio pasto niekaip neprisijungsi per narsykle, tik POP3.

Tada visiems užuojauta, kas pradeda naudotis tokiais nesąmoningais emailais kaip pagrindiniais.
Atsakyti