Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis paštas

Kazkiap nesimiega man sianakt. Po darbo pamiegojau ir daba nesinori ;D...

Mano vyras naudojasi Outlook Express, o as IncrediMail'u. Nezinau smulkiai siu programu pliusu ir minusu. Tik man patinka, kad IncrediMaile galima pasirinkti norima fona (galima ideti ir grazu paveiksliuka kaip fona), i laiska iterpti ivairiu smailiku, paveiksliuku...

Kiek girdejau, kiti giria The Bat! Kazin kuo jis toks jau geras? Gal kuri/is naudojat? Pasidalinkit ir su mumi jos pliusais/minusais wink.gif.
Atsakyti
Standartiniu Outlooku. Kol kas minusu nepastebejau. Yra ir kalendorius, priminimai.
Atsakyti
Oulook Express naudojuos jau nežinau kiek metų, man paprasčiausiai jis patogus, įpratimas daro savo ir tokie privalumai kaip smailikai ir šiaip visokie akiai patrauklūs pribumbasai, man nebeatstoja to įpratimo. Buvau dėl tos pačios smagesnės ir estetiškai gražesnės e-mail'o formos atsisiuntus IncrediMail, bet po poros dienų šveičiau jį lauk ir toliau laimingai gyvenu su savo outlook'u  ;) Na pas mane čia grynas pripratimas ...smile.gif
Atsakyti
Namie Outlookas, darbe Pelyte (The BAT) Skirtumu ypatingu nepastebejau, ypac kai naudojuos tik laisku gavimui ir siuntimui.
Patinka man ypac pelei, kad ekranas perskirtas i tris dalis: vienoj folderiu sarasas (na inbox outbox ir kiti), antroj laisku sarasas, po jais dar laisko tekstas, ir prikabinti failai atskirti ketvirtoj dali ( :-[ :-/ buhalteris iki 4 suskaiciuot nemoka ;D :-[ tongue.gif)
Outlooke tas minusas,  kad norint paziuret attachmentus reikia paspausti ant zinutes dukart, tada tik islenda tie prikabinti, (na aisku kai jie neparodomi tekste) o The Bate paprasciau iskart jie isskirti.
Atsakyti
Naudoju IncrediMaila'ą - tikrai smagūs laiškai gaunasi su fonu ir šypsenėlėmis ;D
Beje, vikšreli, Outlook Express'e irgi būna ir fonas gražus, ir animacija, ir šypsenėlės - Hotbar man rodos vadinasi  ;)
Atsakyti
QUOTE
Beje, vikšreli, Outlook Express'e irgi būna ir fonas gražus, ir animacija, ir šypsenėlės - Hotbar man rodos vadinasi  wink.gif

As butent Outlook'e Hotbara turiu ir laaabai patenkinta.Tikrai ir fonu ivairiausiu ir sypseniuku ir animaciju nemazai. Nors kiek girdejau uzdejo limita naujiems vartotojams ir ne viskuo leidzia naudotis.
Atsakyti
as taip pat naudoju incredimail programa,esu labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinxute: 04 gegužės 2004 - 12:53
O as nuo savo gimimo Internete naudoju The Bat.
Incredimail irgi bandziau, labai grazi programke.

Tik kai siunti laiska tam, kas The Bat turi, gali buti problemu.
Man pvz. visus fonus iskreipia kvadraciukais.
Atsakyti
QUOTE
Tik kai siunti laiska tam, kas The Bat turi, gali buti problemu.
Man pvz. visus fonus iskreipia kvadraciukais.


Zinosiu, kai desiu grazu fona :smile.gif ;D. Galejai is anksto perspeti, kad nedeciau...
Atsakyti
As irgi naudojuosi The Bat. Darbe naudodavausi Outlook Express ir labai esminiu patogumo skirtumu nepastebiu. Man kaip kompiuteristei "cainikui" patogi ta programa, kuri instaliuota.
Atsakyti
Namie naudojuos Incredimail, bais patenkintu, ypač tuo vokeliu, kuris parodo liežuvį, kai laiškas ateina - ot linksmina jis mane  ;D
Akstesniame darbe naudojausi MicrosoftOutlook - man tai buvo nerealių galimybių programa: paštas, kalendorius, galybė vidinių folderių...Gaila naujajame darbe negaliu juo naudotis, ten Outlook express - beveik šlamštas, tinka tik paštui.... Man užuomaršai kalendorius su reminderiu reikalingas, o jame nėra  :-[ Šefas mačiau Mozilla naudoja, o kolegė Eudora....nežinau, kas jose tokio gero, bet jau Eudoroj tai net neradau kaip paštą išsiųsti  ;D
Atsakyti
Parsisiunciau as ta Incredimail,bet ten praso irasyti incoming mail server ir dar ten kazkoki server...Kur man ju ieskot? one.lt rasyt ar ka????
Atsakyti