nesiunčia, jei siunčiamo priedo dydis daugiau negu 10 MB
Sveikutes,
gal turite pakvietimu i gmail???noreciau susikurti ten nauja emaila.
gal turite pakvietimu i gmail???noreciau susikurti ten nauja emaila.
Turiu Kokiu paštu siųsti?
Žodžiu problema yra tokia. Buvo perinstaliuotas kompas, dabar mano pagrindinis paštas, kuriuo visada naudojausi - neleidžia rašyt laiškų. T.y. paštas atsidaro, galiu perskaityt ir naujus laiškus, netgi atidaryt prikabintus failus, o va bet kokia funkcija, kuri susieta su laiško rašymu - neveikia (nagaliu nei sukurti naujo, nei persiųst, nei atsakyti ir t.t.). Vaizdas yra toks:
Paspaudus "rašyti naują", rodo, jog kraunasi, (omni puslapį įtraukiau į neblokuojamų sąrašą (pop-up blocker'is įjungtas)), kairėj lango pusėj atsiranda užrašas "pop-ups window blocked" (jokiam kitam psl., to nerodo). Galiausiai, po kiek laiko tiesiog psl. nustoja krautis ir tiesiog matau tą katalogą, kurį ir buvau atsidariusi (naujo laiško rašymas turėtų atsidaryti naujam lange).
Bandžiau išjungti pop-up blocker'į, išjungti firewall'ą - nieko
Man reikia šito pašto!!!! Jei kas turit kokių idėjų, kaip tai galima sutvarkyti, prašau - PASIDALINKIT jomis
Paspaudus "rašyti naują", rodo, jog kraunasi, (omni puslapį įtraukiau į neblokuojamų sąrašą (pop-up blocker'is įjungtas)), kairėj lango pusėj atsiranda užrašas "pop-ups window blocked" (jokiam kitam psl., to nerodo). Galiausiai, po kiek laiko tiesiog psl. nustoja krautis ir tiesiog matau tą katalogą, kurį ir buvau atsidariusi (naujo laiško rašymas turėtų atsidaryti naujam lange).
Man reikia šito pašto!!!! Jei kas turit kokių idėjų, kaip tai galima sutvarkyti, prašau - PASIDALINKIT jomis
kaip ir pati supratai - blokuoja naujai atsidaranti langa - kaip pop'upa. Taigi kazkas dar turi anti pop'upo galimybes pas tave - gal antivirusas, gal firewall, o narsyklei, kaip supratau si ww itraukei i unblock sarasa?
QUOTE(Kokere @ 2006 02 25, 17:33)
kaip ir pati supratai - blokuoja naujai atsidaranti langa - kaip pop'upa. Taigi kazkas dar turi anti pop'upo galimybes pas tave - gal antivirusas, gal firewall, o narsyklei, kaip supratau si ww itraukei i unblock sarasa?
Taip, įtraukiau į unblock sąrašą. Kaip jau minėjau, viską, kas gali blokuoti (firewall'ą, pop-up blockerį ir t.t) bandžiau išjungt. Nesuveikė. Esmė ta, kad atidarant tarkim prikabintą bylą - gražiausiai atsidaro naujam lange, taigi nelabai suprantu, kodėl blokuoja būtent naujo laiško rašymą, jei šiaip naują langą atidaro....
O su cookies'ais gerai pas tave? leidi juos naudoti? daugiau variantu nezn...
Hm... O kur pažiūrėt ar juos leidžia naudot?
Per IE nezinau gerai, o pas FireFox'a tai tools > options > privaty> ir ten yra. Gal ir IE panasiai yra...
Galit paskyti, ar yahoo paštą galiu tikrinti per pop programa savo kompiuteryje? Jei taip tai gal žinot įeinamo ir išeinamo pašto serverius, kuriuos reikia užrašyti sukonfigūruojant pop programa. Ačiū.
QUOTE(bartez @ 2006 02 25, 14:29)
Žodžiu problema yra tokia. Buvo perinstaliuotas kompas, dabar mano pagrindinis paštas, kuriuo visada naudojausi - neleidžia rašyt laiškų. T.y. paštas atsidaro, galiu perskaityt ir naujus laiškus, netgi atidaryt prikabintus failus, o va bet kokia funkcija, kuri susieta su laiško rašymu - neveikia (nagaliu nei sukurti naujo, nei persiųst, nei atsakyti ir t.t.). Vaizdas yra toks:
Gal ir lameriškai pasiūlysiu, bet susidėk alternatyvę naršyklę, pvz FireFox'ą ir su ja pabandyk. Dabar matau, kad naudoji IE. Šiaip matosi, kad jis blokuoja iššokančius langus, nes kaip ir sakei, tas pop-up blokeris įsijungia ir todėl Tau neatidaro. Matai, naujo lango rašymas gali būti kaip nors kitaip užprogramuotas, nei prikabinto failo atidarymas.