As kai apribojau pieno produktus (ypac varske) ir mums pagerejo. Nestumo metu buvau ipratus gan nemazai vartoti... O del lakisiaus tai man keistas poziuris. Cia juk zole, ne vaistai kokie, kuriuos patobulinus ankstesne versija pasidaro atgyvena. Na, jei anksciau tokiais atvejais padedavo, tai kodel dabar jau nebe? Aisku, medetkos irgi turi is senu laiku zinoma savo poveiki, tai galima ir jas isbandyti - gal konkreciai odelei ju vonios ir labiau patiks.
Mamytes,help! Pas mano suneli berimai po akytemis,nesuprantu nikeo.Jis siaip alergiskas visada buvo,bet dabar kai jau veidukas geriau pradejo atrodyt,pradejo berti po akytemis,paakius zodziu.Mes gyvenam Skotijoj,eisim pas gydytoja,bet cia kol sulauksim konsultacijos,100 metu praeit gali.Gal kas zinot kas cia per problema?Gal vidaus kokios problemos?
Sveikos mamytes,
Prasau patarimo, vakar mano dukryte issimiegojo pietuku ir atsikelusi buvo isberta kaip puslikem istisom, ar tai gali buti dilgeline, kaip su ja galetumeme kovoti, iki pirmadienio jau tikrai negalesiu nuvesti pas gydytoja pasirodyti, gal jus ka galite patarti, gal koki tepaliuka pateppti ? ar ji gali buti uzkreciama
Prasau patarimo, vakar mano dukryte issimiegojo pietuku ir atsikelusi buvo isberta kaip puslikem istisom, ar tai gali buti dilgeline, kaip su ja galetumeme kovoti, iki pirmadienio jau tikrai negalesiu nuvesti pas gydytoja pasirodyti, gal jus ka galite patarti, gal koki tepaliuka pateppti ? ar ji gali buti uzkreciama
mano mergytei (3 men) zandukai paberti. prisiskaiciau straipsniuku, atsisakiau ir sokolado, ir pieno produktu, bet tas pats.. Spuogeliu nera, bet taip nuserpetoje, kaip nusale butu. Bet lauke nebuvom paskutiniu metu. Kazi ka daryt bandziau ir ramuneliu nuovira, ir riebu krema excipial..
ar niekam taip nebuvo? jau savaite laiko zandukai raudoni, kartasi maziau, kartais vel labiau. Nuo ko cia galetu but
ir dar lelyte labai trina akutes. Gal tai susije?
QUOTE(maidala @ 2009 10 11, 15:37)
ar niekam taip nebuvo? jau savaite laiko zandukai raudoni, kartasi maziau, kartais vel labiau. Nuo ko cia galetu but
Pasirodykite gyd., as ramunelem neplauciau, jei odyte sausa ir serpetoja, nes jos tik dar labiau sausina odyte..gal medetku nuovyra pabandyk
Mums beveik 9 men. ir mazaja pradejo berti smulkiais spuoguciais zandukus ir kaikuriu spuoguciu virsuneles baltos, kai susyla ji odyte dar ir parausta ir berimas paryskeja...po kiek laiko atsirado ir ant rankyciu ir kojyciu tokie spuoguciai, kai ji nesusylusi jie atrodo kaip zasies oda...tarsi pasiurpusi...net neisivaizduoju, kas cia jai gali buti, maitinu pati...ir jau pora sav. stengiuosi rytais duoti tik ryziukus ir avizas pietums tik darzovytes o vakarais tik obuoli ar banana....berimas nepraejo...mastau ar gali nuo mano pieno ja berti, pati turiu AD bet vaikysteja jis buvo daug piktesnis, dabar lyg ir praejas
is anksto dekoju uz atsakymus
QUOTE(EgluteN @ 2008 11 08, 14:12)
Sveikutes
Nutareme prisijungti prie jusu Mus irgi pabere soniukus skruostuku,biski galvyte,kakliuka ir nugaytes pusej truputi zemniau kakliuko.Atrodo,kad nuo prakaito,atpilimu kiti,kad veidukas valosi kai kurie mazyciai raudoni su baltom galvutemis
Nutareme prisijungti prie jusu Mus irgi pabere soniukus skruostuku,biski galvyte,kakliuka ir nugaytes pusej truputi zemniau kakliuko.Atrodo,kad nuo prakaito,atpilimu kiti,kad veidukas valosi kai kurie mazyciai raudoni su baltom galvutemis
Tai gal ir mums tas pats bus nes ir pas mus raudoni su baltom galvutem, MB viena pabande isspausti be mano leidimo, tai issispaude ....
As labai nekantrauju suzinoti, nes jei nuo mano pienuko, tai tada reiktu nutraukti maitinima bet jau geriau nutraukti, nei matyti tokia savo pupa
Mes gyvenam UK, tai siaip ne taip issikovojau siuntima pas alergologa, eisim spalio 30d. parasysiu kaip mums sekesi, tai jei kam bus panasus atvejis zinosite kas ir kaip
QUOTE(storasmeskius @ 2009 10 19, 00:38)
Tai gal ir mums tas pats bus nes ir pas mus raudoni su baltom galvutem, MB viena pabande isspausti be mano leidimo, tai issispaude ....
As labai nekantrauju suzinoti, nes jei nuo mano pienuko, tai tada reiktu nutraukti maitinima bet jau geriau nutraukti, nei matyti tokia savo pupa
Mes gyvenam UK, tai siaip ne taip issikovojau siuntima pas alergologa, eisim spalio 30d. parasysiu kaip mums sekesi, tai jei kam bus panasus atvejis zinosite kas ir kaip
Sveiki, drasiai maitinkit-tikrai ne nuo jusu pienuko Pagal aprasyma panasu i stafilokoka odos, nes jis pasizymi raudonais spuogiukais su baltom virsunem. Mums buvo tas pats, tai gydymas buvo toks:tepti baltas virsunes kalio permanganato tirpalu(kur bambytem duoda), jei tokio neturit-briliantine zaluma ar jodu, jei to neturit-spiritu. Mums gydytojai dar buvo israse fucidin tepala, jis antibiotinis, bet, manau, galit prasisukti ir su tom nekaltom priemonem
Spaudyti pulinukus grieztai draudziama, nes galit apkresti didesni odos plota
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 10 19, 08:18)
Sveiki, drasiai maitinkit-tikrai ne nuo jusu pienuko Pagal aprasyma panasu i stafilokoka odos, nes jis pasizymi raudonais spuogiukais su baltom virsunem. Mums buvo tas pats, tai gydymas buvo toks:tepti baltas virsunes kalio permanganato tirpalu(kur bambytem duoda), jei tokio neturit-briliantine zaluma ar jodu, jei to neturit-spiritu. Mums gydytojai dar buvo israse fucidin tepala, jis antibiotinis, bet, manau, galit prasisukti ir su tom nekaltom priemonem
Sveikute, labai aciu uz atsakyma
Ne ne as tikrai dabar nesiruosiu nutraukti maitinimo, iki pasimatymo su gydytoju liko 10 dienu, tai kaip nors jau iskentesiu, nors bus sunku
O tada jau tikiuosi suzinosiu tikraja priezasti ir nebereikes spelioti
o tai dabar kasdiena internete landau ir ieskau panasiu berimu...
Mamytes, tik netepkit Fucidinais ir panasiais tepalais veiduko. as pati turiu sia berimo problema ir vaikuciai turejo, tai vaikuciams praejo savaime, bet ilgai laikesi. santariskiu odos ligu skyriaus vedeja nepataria teplioti veiduko visokiais antibiotiniais ir ypac hormoniniais tepalais ne tik vaikuciams, bet ir suaugusiams.
nepykit ua tokia kategoriska nuomone.
Mums patare tepti riebiu kremuk, kartais praplauti su medetku arbatele, nes ramuneles gali alergizuoti.
nepykit ua tokia kategoriska nuomone.
Mums patare tepti riebiu kremuk, kartais praplauti su medetku arbatele, nes ramuneles gali alergizuoti.
sveikutės,kažko mus staigiai pabėrė, veidukas ir galvutė, spuogeliais, vienu viršunėlės skaidraus skyčio pilni, kiti raudoni taškučiai, o ant kūnelio kaip ir tokiais plėmukais. manau kad alergija, maitinu pati, ir tikriausiai išbėrė nuo torto, bėrimukas pats praeis, ar kreiptis i gydytoją? daugiau tikrai jokių tortų nebevalgysiu kol maitinsiu
QUOTE(zitukas24 @ 2009 10 21, 13:07)
sveikutės,kažko mus staigiai pabėrė, veidukas ir galvutė, spuogeliais, vienu viršunėlės skaidraus skyčio pilni, kiti raudoni taškučiai, o ant kūnelio kaip ir tokiais plėmukais. manau kad alergija, maitinu pati, ir tikriausiai išbėrė nuo torto, bėrimukas pats praeis, ar kreiptis i gydytoją? daugiau tikrai jokių tortų nebevalgysiu kol maitinsiu
As tai siulyciau pasirodyti gydytojai.Musu dukryte tai vejaraupiais susirgo ir girdejau kad nemazai vaiku dabar jais serga.