Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai įvairūs

QUOTE(dajna @ 2009 05 23, 15:22)
as turiu po siai dienai dilgeline,tai berimas man nuo braskiu wink.gif vaistu nenaudoju tik zinau kad galiu suvalgyti ju mazai ,seip tai niezejimas baisus ....

Dilgeline pas mane jau 17 metu verysad.gif . Tai dabar tikrai zinau kas tai ir kaip su ja gyvent. Rasykit jeigu bus kokiu klausymu, gal galesiu padet smile.gif
Atsakyti
Mano vyrui dilgeline buna, nerviniu pagrindu pasireiskia.
Atsakyti
sveikos mamytes.prasau patarimo...mano dukrytei 3 men.ir jau savaite kaip ant lytiniu lupyciu raudoni spuogiukai,panasus i puslytes,vis galvoju kad nuo pampersu bet nuo gimimo naudojam tuos pacius ir nebuvo berimu,o dabar atsirado.kas tai galetu buti,ir kuo tepti,patarkite prasau...musu gydytoja atostogauja todel pasikonsultuoti negaliu.beje prausiu ja daznai,nezinau kuo galima butu patepti,nes jau ir uzpakaliuka berti pradeda...gal kam taip buvo,laukiu patarimo,aciu
Atsakyti
Mums tas pats, el to susiradau sia tema ieskodama patarimo. Nesupratau nuo ko bet po viena spuogeli vis ddaugiau ir daugiau dabar jau ziauriai visos lytines lupytes isbertos. Berimas lyg ir panasus i alergija. Buvo karstos dienos, manau kad issuto, bet sudocrem'as nebepadeda. Nezinau kas cia ir kaip gydyti.
Atsakyti
QUOTE(trys gilės @ 2009 07 21, 18:00)
Mums tas pats, el to susiradau sia tema ieskodama patarimo. Nesupratau nuo ko bet po viena spuogeli vis ddaugiau ir daugiau dabar jau ziauriai visos lytines lupytes isbertos. Berimas lyg ir panasus i alergija. Buvo karstos dienos, manau kad issuto, bet sudocrem'as nebepadeda. Nezinau kas cia ir kaip gydyti.

tai greiciausiai alergija nuo maisto, bent mun taip buvo. Tada turejau daug ko atsisakyt ir viskas susitvarke. Kol mazi vaikai, gali organizmas daug ko nepriimt.
Atsakyti
Sveikos mamytės. Per karščius mano leliukui atsirado ant galvytės, veiduko ir kakliuko balti spuogiukai. verysad.gif Manau, tai prakaitinis bėrimukas. Veiduką prausiu su virintu vandenuku, bandžiau ir su ramunėlėmis, medatkomis, bet niekas nepadeda. g.gif Gal kas susidūrėt ir žinot, kaip sutvarkyti vaikiuko odelę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silve: 23 liepos 2009 - 08:34
maudykites kas vakara, o i vandenuka ipilkite lakisiu nuoviro, pamatysite kaip greit viskas susitvarkys 4u.gif
mes pirma menesiuka labai vargom su berimukais, pagrinde berdavo nuo mano maisto, nieko negalejau valgyti. teko net vaistukus gaminamus pirkti kad praeitu. o prakaitine tai pamirsom kai pradejom kas vakara maudytis, ir plius tai padeda sureguliuoti mazylio dienos ritma, kas vakara po maudyniu mano pupa zino kad jau laikas liuliuko, ir ramiai sau uzmiega nakciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silve @ 2009 07 23, 09:32)
Sveikos mamytės. Per karščius mano leliukui atsirado ant galvytės, veiduko ir kakliuko balti spuogiukai.  verysad.gif Manau, tai prakaitinis bėrimukas. Veiduką prausiu su virintu vandenuku, bandžiau ir su ramunėlėmis, medatkomis, bet niekas nepadeda.  g.gif Gal kas susidūrėt ir žinot, kaip sutvarkyti vaikiuko odelę?

Pabandykit prausti lakišiaus žolės nuoviru. Mums padėjo 4u.gif
Atsakyti

Na ką gi, paskutinės dienos, merginos. Susitelkiam, susiimam ir rytojų sukandusiais dantimis išgyvenam. Tiek nedaug beliko iki Seimo atostogų.

Jau šiandiena, prašome jūsų mobilizuoti savo pajėgas ir susirinkti rytoj Seime su vaikais ar be vaikų, su vežimėliais ar be jų.

Prašome visas galinčias šiandien susirinkti su vežimais ar be jų prie Seimo.

Tikslus laikas bus pateiktas ryte. Renkamės prie 3 rūmų
Visai nedaug beliko iki seimūnų atostogų (liepos pabaigoje), todėl jie skuba greičiau priimti pataisas ir nuolat kaitalioja įstatymų priėmimo laiką, kad mums būtų nepatogu susirinkti (matyt kažkiek sąžinę pakutenam).
Prašome, jei yra bent menka galimybė sudalyvauti, ateikite.

Apie savo dalyvavimą informuokite AMS el.paštu - aktyviumamusamburis@gmail.com . Atsiųskite savo vardą, pavardę ir kontaktinį telefoną. - suorganizuosime leidimus į Seimą.

Ateisiančios nepamirškite asmens dokumento!
Kontaktinis asmuo - Neringa, tel. 865614819

Ačiū už supratimą ir aktyvumą 4u.gif

P.S. ESAME LABAI DĖKINGOS TOMS MAMOMS IR TĖVELIAMS KURIE VAKAR (JAU) PASIRODĖ POSĖDYJE. JEI ATKREIPĖTE DĖMESĮ - KAI MES ESAME, MUS MATO, MUS GIRDI!
Atsakyti
Manajai irgi buvo raudoni spuogiukai su baltais taskeliais, galvojau, kad alergija ar kas nors panasiai, bet man gydytoja paaiskino, kad tai mano hormonai dar uzsilike nuo nestumo laiku doh.gif smile.gif Nieko nedariau, tiesiog laukiau kol praeis ir viskas susitvarke ax.gif
Atsakyti
Tie spuogiukai paprastai atsiranda pas visus kudikius, kartais ju buna iki metuku. Tai nieko baisaus, viskas savaime susitvarkys.

airinaphoto

flirt.gif flirt.gif flirt.gif flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airina4u: 23 liepos 2009 - 19:31
QUOTE(silve @ 2009 07 23, 09:32)
Sveikos mamytės. Per karščius mano leliukui atsirado ant galvytės, veiduko ir kakliuko balti spuogiukai.  verysad.gif Manau, tai prakaitinis bėrimukas. Veiduką prausiu su virintu vandenuku, bandžiau ir su ramunėlėmis, medatkomis, bet niekas nepadeda.  g.gif Gal kas susidūrėt ir žinot, kaip sutvarkyti vaikiuko odelę?

sveikute smile.gif vakare ismaudyk vaikuti su lakisu zoliu nuovyru, zinok nuims visus berimukus. Mano mazules irgi beria, bet stengiames kovoti su tuo mirksiukas.gif jei nepades ir lakisu zoliu nuovyras, tai skambink gydytojai, gal ji ka patars. g.gif
Atsakyti