Įkraunama...
Įkraunama...

Bėrimai įvairūs

Sveikos mamutes,

jau nuo senu laiku zinau, kad bepantenas yra stebuklingas tepaliukas, tad juo mes tepame viska ir nuo visko:

jei issausejusi veiduko odele-tepam bepantenu
jei sausos rankytes, net mamytes-tepam bepantenu
pasutimus -bepantenu
ir t.t.

na jau apsibrozdinimus ir apsidraskymus tepame SULFARGIN tepaliuku, jis savo sudetyje turi sidabro elementu tad paskatina greitesni gyjima- labai juo dziaugiames taip pat stebuklingas vaistukas smile.gif
Atsakyti
Pas maniškę irgi prieš kelias dienas atsirado spuogelių, bet kitokių. Raudonų su pūlingom viršūnėlėm, kai kurie jau išsprogo, kai kurie be viršūnėlių. Dauginasi ant smakriuko ir žandukų. nemanau, kad tai alergija (paprastai ji pas mus pasireiškia kitaip). Tiesa, jau ilgokai neišsigydom sutrūkusio lūpų kampučio, ir pastebėjau, kad apie jį tų spuogiukų daugiau g.gif Nežinau, ar tai gali būti susiję. Bet veidukas tai man baisiai atrodo unsure.gif (Ryt įdėsiu nuotraukytę)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 10 gegužės 2009 - 22:57
QUOTE(audradomi @ 2009 02 12, 23:15)
Mano suneliuj jau 1,5 men. nepraeina berimas ant zanduku, ant zanduko didelis raudonas plemas kuris labai sausas ir pleiskanotas. Ko tik nebandziau ir pas dermatologa buvom ji tik drekinanti kremuka israse, musu daktariukas ir lasiuku - nepadeda. Tada tabletyciu- nepadeda. Tepaliuku ir kremuku turiu kokia 12 bet nieks nepadeda ir misinuka elergiskiems geriam-nepadeda. Kartais lyg jau pagereja atrodo tuoj jau bus viskas ok ir tik smakst kokia diena ir vel viskas is naujo  verysad.gif  ir niekaip nepagaunu nuo ko, nieko neprimaitinu nes daktare patare pirmiau issigydyti zandukus bet kaip!!!!!!!!!!!!!  Gal kas zinot kokius abrakadabra vaistukus

mums tas pats buvo,Elocol stebuklingas tepalas
Atsakyti
sveikos, mano vaikelį po gimdymo 2 dieną stipriai išbėrė akutės (aplink akutės ir vokai), pažastis, kojitės iki kelių, keletą išbėrimų pasirodė ant nugarites, ausytės už jų ant galvos galima rasti ir ant veiduko (bet nedaug), tas išbėrimas yra kaip pulingas (kaip pasakė apilinkės gydytoja) tokie maži spogai su baltu skysčių viduje, nežinau ką daryti, gal kas turėjo panašių bėdų.
Nemanau, kad čia dėl masto, nes valgiau tik ligoninės maistą, džiūvesius ir 1-mą diena po gimdymo šokoladinį sūrelį (bet jau čia seniai ir atsirado naujų spagų), namuose irgi valgau beveik duona, džiuvesius ir arbata, ligoninėje nieko gero nepasakė, tik kad tai greičiau nuo maisto ir dar pasakė nusipirkti tavegilio tablečių ir sugirdė berods 2 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kzuzia @ 2009 05 12, 11:56)
sveikos, mano vaikelį po gimdymo 2 dieną stipriai išbėrė akutės (aplink akutės ir vokai), pažastis, kojitės iki kelių, keletą išbėrimų pasirodė ant nugarites, ausytės už jų ant galvos galima rasti ir ant veiduko (bet nedaug), tas išbėrimas yra kaip pulingas (kaip pasakė apilinkės gydytoja) tokie maži spogai su baltu skysčių viduje, nežinau ką daryti, gal kas turėjo panašių bėdų.
Nemanau, kad čia dėl masto, nes valgiau tik ligoninės maistą, džiūvesius ir 1-mą diena po gimdymo šokoladinį sūrelį (bet jau čia seniai ir atsirado naujų spagų), namuose irgi valgau beveik duona, džiuvesius ir arbata, ligoninėje nieko gero nepasakė, tik kad tai greičiau nuo maisto ir dar pasakė nusipirkti tavegilio tablečių ir sugirdė berods 2  verysad.gif

o berimas kartais ne toks?-raudonas spuogelis su maza balta virsunele? ax.gif
jejgu toks, tai nesinervuok, viskas cia normalu.. ir tik jokiu budu nekisk kudykiui tavegilo!!!!! doh.gif juk cia labai stiprus vaistai, negalima ju kudykeliui!! doh.gif doh.gif nezinau kokioj ligoninej gimdej, kad cia tau tokius patarimus dalino?
tiesiog buna, kad kudykeliui po gimimo atsiranda tokie spuogeliai (dabar nepamenu kaip cia tai vadinasi)... bet cia naturali jo organizmo reakcija i pasikeitusia aplinka... tiesiog ismaudyk maziuka vandenuke su kalio permanganato tirpaliuku pora kartu ir turetu praeiti... o tik poto bandyk kimsti vaistus doh.gif ir maistas cia gali buti visiskai su tuom nesusijes... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš mačiau tuos spuogelius smartass.gif , jie nepanašūs į naujagimio spuogelius.

žinai kzuzia , ilgai galvojau ir negalėjau prisiminti kur mačiau tokius spuogelius, bet man tie tavo spuogai labai primena vėjaraupius (ne duok Dieve aišku): raudona dėmelė aplinkui ir vandeningas baltas pūlinukas viduje.
Laikykis, kantrybės.... pakeisk drabužėlius ir lauk.
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 12, 10:26)
o berimas kartais ne toks?-raudonas spuogelis su maza balta virsunele?  ax.gif
jejgu toks, tai nesinervuok, viskas cia normalu.. ir tik jokiu budu nekisk kudykiui tavegilo!!!!!  doh.gif juk cia labai stiprus vaistai, negalima ju kudykeliui!!  doh.gif  doh.gif nezinau kokioj ligoninej gimdej, kad cia tau tokius patarimus dalino?
tiesiog buna, kad kudykeliui po gimimo atsiranda tokie spuogeliai (dabar nepamenu kaip cia tai vadinasi)... bet cia naturali jo organizmo reakcija i pasikeitusia aplinka... tiesiog ismaudyk maziuka vandenuke su kalio permanganato tirpaliuku pora kartu ir turetu praeiti... o tik poto bandyk kimsti vaistus  doh.gif ir maistas cia gali buti visiskai su tuom nesusijes...  mirksiukas.gif

gimdžiau raudoname kryžiuje, bet jūsų manymu gydytojai nežinotų, kad čia normalus vaikiškas išbėrimas, o tablečių aš neduodu, nes išrašant patarė nepiknaudžiauti jais

Papildyta:
QUOTE(Lulka @ 2009 05 12, 12:34)
Aš mačiau tuos spuogelius smartass.gif , jie nepanašūs į naujagimio spuogelius.

žinai kzuzia , ilgai galvojau ir negalėjau prisiminti kur mačiau tokius spuogelius, bet man tie tavo spuogai labai primena vėjaraupius (ne duok Dieve aišku): raudona dėmelė aplinkui ir vandeningas baltas pūlinukas viduje.
Laikykis, kantrybės.... pakeisk drabužėlius ir lauk.

mūsų buvo ateisiu aplankyti šeimos gydytoja, tai jinai, nieko apie vejarupę netgi neminėjo, jinai irgi sako, kad čia nuo maisto
Atsakyti
nuo maisto būna nepūlingas bėrimas, o tiesiog raudonas bėrimas, šiurkščios rausvos dėmės, o ne pūlinukai schmoll.gif .
šiaip pagal aprašymą labai panašu į tą naujagiminį bėrimą. kokio dydžio spuogelis? ar jie tankiai viens prie kito išberti? ar negali būt nuo prakaito? gal per šiltai rengi? gal prausi su kuo nors kas dirgina oda?
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 05 12, 18:49)
nuo maisto būna nepūlingas bėrimas, o tiesiog raudonas bėrimas, šiurkščios rausvos dėmės, o ne pūlinukai  schmoll.gif .
šiaip pagal aprašymą labai panašu į tą naujagiminį bėrimą. kokio dydžio spuogelis? ar jie tankiai viens prie kito išberti? ar negali būt nuo prakaito? gal per šiltai rengi? gal prausi su kuo nors kas dirgina oda?

spuogeliai gana nemaži, dabar atsiranda vietomis ir toli vienas nuo kito, bet tie jau kaip suaugusio, per šiltai nerengiu ir taip namuose šalta ir mažylei skruostai šalti ir nosytė būna, dažnai žaksi, o nuo prakaito ar negali būti, ką aš žinau tai ant skruostu tikriausiai nebūtų, jeigu būtų nuo prakaito g.gif
Atsakyti
sveikutes, mano mazylei isbere visa veiduka, o kunelio ne, tai irgi tokiais raudonais su baltom virsunytem, bet visa labai smarkiai, vienas prie koti, buvom pas daktaryte, neaisku nuo ko, tik tepliuka hemeopatini israse, o vakar bepantenu tepiau, gaila mergytes,
Atsakyti
na as nieko nenoriu gasdinti ax.gif ,taciau mums irgi tokie spuogeliai buvo,tik ant kojyciu,uzpakaliuko..gydytoja vis kartojo kad pampersai netinka ir taip beveik dvi sav.,kol temperatura nepakilo..paskambinau savo teciui,jis su medicina susijes,atleke is kito miesto ir is karto greitaja iskviete..ligoninej nustate stafilokoka doh.gif verysad.gif kai pasakiau gydytojai,tik galva pakraipe.atseit nepanasus jai i stafilokoko spuogiukus jie buvo doh.gif doh.gif taigi mamos stebekit ar nedaugeja,ar nesiplecia,temperatura stebekit..ir jei jums neramu issikvieskit greitaja,pas kudykius privalo atvazuoti visada!!mus gyde skyriaus vedeja,tai sake kad maziukams tai labai pavojinga!po 14 dienu antibiotiku kurso ir laseliniu,taip pat isvirsinio gydimo,pasveikom thumbup.gif ir gyd,pakeitem schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvyde: 14 gegužės 2009 - 11:29
as turiu po siai dienai dilgeline,tai berimas man nuo braskiu wink.gif vaistu nenaudoju tik zinau kad galiu suvalgyti ju mazai ,seip tai niezejimas baisus ....
Atsakyti