Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti salę?

As taip pat noreciau a la vakarietisku vestuviu, bet gaila taip nesigaus, nes musu tauta dar tam nepasiruosusi, visi eina tikedamiesi gerai pavalgyt ir gerai "pasitusint"... blink.gif lotuliukas.gif be to jei zmones atvyksta is kitu miestu ar net saliu, manau butu negrazu laikyt pusbadziu.. ax.gif

mes vis tik darysim dideles storas lietuviskas vestuves su daug ir skanaus maisto... thumbup.gif O dekorao nemanau kad sugadins, jei maistas bus labai estetiskai ir graziai patiektas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 04 23, 07:38)
nepyk, bet manau labai daug holiwudiniu filmu prisiziurejai  blush2.gif
siaip tik nepamirsk visos tos aplinkos priderinti prie savo pacios vestuviu pobudzio... nes jau isivaizduoju toki vaizdely: sedi visi prie atskiru staleliu, padavejai iskrakmolintais marskiniais nesioja krevetes, o prie mikrafono uzdainuoja " lapatai lapatai nuo kalniuko "  lotuliukas.gif
soriukas, nieko nenorejau zieisti  4u.gif

man kaip tik tai visai ne holivudiskai atrodo hihihi.gif as jau tikrai nenoreciau sedet per vestuves prie stalo ir detis šnicelius i lekstes pati.... kazkaip man jau naturalu atrodo, kad seimininkes patiekia kiekvienam lekstese maista... ir "lapatai lapatai nuo kalniuko", mano nuomone, visai nesipjauna su padavejais ar seimininkemis, lakstanciomis aplink stala...
bet kiekvienam skirtingai tikriausiai.... ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relax.in.real.: 23 balandžio 2008 - 14:30
QUOTE(Relax.in.real. @ 2008 04 23, 13:29)
man kaip tik tai visai ne holivudiskai atrodo  hihihi.gif as jau tikrai nenoreciau sedet per vestuves prie stalo ir detis šnicelius i lekstes pati.... kazkaip man jau naturalu atrodo, kad seimininkes patiekia kiekvienam lekstese maista... ir "lapatai lapatai nuo kalniuko", mano nuomone, visai nesipjauna su padavejais ar seimininkemis, lakstanciomis aplink stala...
bet kiekvienam skirtingai tikriausiai....  ph34r.gif

Na, man teko but keliose, tokio tipo vestuvese, na jos grazhiai atrodo kai yra daug zhmoniu, na bent virs 70, ir kai po to kviechiami dar daugiau zhmoniu i vakarine dali. Lietuvishkoje tokiu, "elegantishku" vestuviu versijoje, jauchiausi keistai... Nes, pavalgius stalai liko tushti... Ir pirshliu pasisakymai, linkejimai ir nors ir sumodernintos lietuvishkos tradicijos, kazhkaip atrodo kvailokai (nenoriu nieko izheist, ar skambet piktai). Shaip, ne Lietuvoje, po vakarienes, dalis stalu ishneshama, paliekami pavieniai stalau, ir daug kedziu... O chia, dvylikta valanda, visi gryzhta prie tuchiu stalu, "ale prie stalo" ir sveikinimai.... Kazhkaip nei 5-nei-9... O jei, stalai nukraunami, vieno kasnio uzhkandziais, tai man jie panashiai atsisosijuojas, su mishrainemis smile.gif
Atsakyti
na ne visai sutinku, kad nunesus lekstes butinai turi likti tusti stalai, juk ant stalu dedami papuosimai, kiti gal deda dar ir gerimus, tortus...
O del pirslio korimo, tai net nezinau... man tai atrodo atgyvena, kaip ir leksciu dauzymas ar leles vystymas... scenarijus tas pats, tik vis kiti dalyviai... blush2.gif na bet sia vasara pabuvosiu tradicinese vestuvese, tai pamatysiu dar ta spektakli... doh.gif
Atsakyti
siaip tik nepamirsk visos tos aplinkos priderinti prie savo pacios vestuviu pobudzio... nes jau isivaizduoju toki vaizdely: sedi visi prie atskiru staleliu, padavejai iskrakmolintais marskiniais nesioja krevetes, o prie mikrafono uzdainuoja " lapatai lapatai nuo kalniuko "  lotuliukas.gif

Nepykstu ns neprisižiūrėjau tongue.gif . Kiekvienas Žiūri iš savo bokšto. Mano vestuvės bus be tradicijų ir be a la liaudiškas dainas dainuojančių muzikantų. Kai sakiau kad nežinau kokios bus, turėjau uomenyje, kad nežinau ar pavyks padaryti taip kad patarnautų kiekvienam padavėjai. Juk nuo daug aplinkybių priklauso.

QUOTE(vitulia_g @ 2008 04 23, 16:53)
Na, man teko but keliose, tokio tipo vestuvese, na jos grazhiai atrodo kai yra daug zhmoniu, na bent virs 70, ir kai po to kviechiami dar daugiau zhmoniu i vakarine dali. Lietuvishkoje tokiu, "elegantishku" vestuviu versijoje, jauchiausi keistai... Nes, pavalgius stalai liko tushti...  Ir pirshliu pasisakymai, linkejimai ir nors ir sumodernintos lietuvishkos tradicijos, kazhkaip atrodo kvailokai (nenoriu nieko izheist, ar skambet piktai). Shaip, ne Lietuvoje, po vakarienes, dalis stalu ishneshama, paliekami pavieniai stalau, ir daug kedziu... O chia, dvylikta valanda, visi gryzhta prie tuchiu stalu, "ale prie stalo" ir sveikinimai.... Kazhkaip nei 5-nei-9...  O jei, stalai nukraunami, vieno kasnio uzhkandziais, tai man jie panashiai atsisosijuojas, su mishrainemis smile.gif

Kažkaip nesureikšminu tos dvyliktos ar ne dvyliktos, na pabaigoje butų tortas su kavom arbatom ar dar kuo nors. Nesu buvusi vestuvėse užsienyje, tai nieko negaliu pasakyti dėl tų stalų nunešimo.

Kaip jau minėjau nenoriu tų tradicijų lietuviškų ir nelietuviškų, tai dėl piršlių pasisakymų, rūtų ir etc. problemų kilti neturėtų. Na aišku geras pastebėjimas, aplinką reikia paruošti pagal vestuvių temą/pobūdį ar kaip čia pavadinsi.

QUOTE(Relax.in.real. @ 2008 04 23, 17:32)
na ne visai sutinku, kad nunesus lekstes butinai turi likti tusti stalai, juk ant stalu dedami papuosimai, kiti gal deda dar ir gerimus, tortus...
O del pirslio korimo, tai net nezinau... man tai atrodo atgyvena, kaip ir leksciu dauzymas ar leles vystymas... scenarijus tas pats, tik vis kiti dalyviai...  blush2.gif  na bet sia vasara pabuvosiu tradicinese vestuvese, tai pamatysiu dar ta spektakli...  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti

kaip idomiai zmones supranta kai kuriuos dalykus - jei nusprendi padaryti iskilminga vakariene, be masinio apsirijimo, tai jau "holivudiniu filmu prisiziurejai" doh.gif suprantu, kad kai kuriem sunku net isivaizduoti, kokia vesele be ant stalo salimais stovincio idaryto parsiuko, balto vinegreto, metro bankucheno ir degtines bonku.
beje, kalbant apie "aplinkos priderinimus", mano nuomone pusta jaunosios suknia ir ilgos pamergiu suknes (kaip iprastai buna) prie kaimo sodybos aplinkos tuo labiau nesiderina.
Atsakyti
Zinote ir as norejau tokiu vestuviu, kad ant stalo nebutu silkiu, parsiuku ir etc. kad butu apvalus neapkauti maistu stalai, o labiausiai norejau lauke vasara vestuviu po palapine wub.gif bet kai as papasakojau savo MB apie visa tai jis tik nusistebejo gun_bandana.gif pasake, kad zmones liks nepavalge, nes taip visi priprate, be to tie stalai apvalus... ai vienu zodziu, darom uz miesto, su maistu ant stalu ir visai kitaip nei as noriu. Laiko buvo like nedaug iki vestuviu kai pradejom planuoti, be to as nestuke.gif tai pavargstu planuoti, na ir velniop laugh.gif irnesakyk.gif uztat mano auksines vestuves bus tokios kokiu noriu assa.gif sekmes toms kurios tokias keliat, tikiuosi po kiek laiko jau musu zmones bus priprate prie tu "holivudisku" vestuviu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 28 balandžio 2008 - 13:12
QUOTE(Invincible @ 2008 04 28, 13:11)
Zinote ir as norejau tokiu vestuviu, kad ant stalo nebutu silkiu, parsiuku ir etc. kad butu apvalus neapkauti maistu stalai, o labiausiai norejau lauke vasara vestuviu po palapine  wub.gif  bet kai as papasakojau savo MB apie visa tai jis tik nusistebejo gun_bandana.gif  pasake, kad zmones liks nepavalge, nes taip visi priprate, be to tie stalai apvalus... ai vienu zodziu, darom uz miesto, su maistu ant stalu ir visai kitaip nei as noriu. Laiko buvo like nedaug iki vestuviu kai pradejom planuoti, be to as  nestuke.gif  tai pavargstu planuoti, na ir velniop  laugh.gif  irnesakyk.gif  uztat mano auksines vestuves bus tokios kokiu noriu  assa.gif sekmes toms kurios tokias keliat, tikiuosi po kiek laiko jau musu zmones bus priprate prie tu "holivudisku" vestuviu!

tikrai linkiu Tau susiorganizuoti vestuves, kokiu pati nori, kad ir auksines ax.gif thumbup.gif thumbup.gif

Bet kodel zmones galvoja, kad jeigu darai ne tradicini apsivalgyma, tai butinai visiems to maisto truks lotuliukas.gif ...
ir kodel blogai apvalus stalai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 04 28, 14:07)
tikrai linkiu Tau susiorganizuoti vestuves, kokiu pati nori, kad ir auksines  ax.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Bet kodel zmones galvoja, kad jeigu darai ne tradicini apsivalgyma, tai butinai visiems to maisto truks  lotuliukas.gif ...
ir kodel blogai apvalus stalai?  4u.gif

ne manes, klause, bet ish patiries atsakysiu smile.gif kai zhmones suskirstomi i grupeles, jie (nesakau, kad kategorihskai tik, taip ir buna, bet daugumoj atveju taip.) ir bendrauja tose grupelese, na zhinoma, jei zhmogus bendraujantis, tai jis su visais bendraus, bet dazhnai teko matyt, kad tevai ar tolimesni giminaichiai tai ir lieka prie tu stalu... Nes nieko nepazhysta. O tokiam, lietuvishkam variante, kai vieenas dyydelis stalas, visi kalba ir bendrauja smile.gif
Zhinoma, atskiri staliukai atrodo grahziau vizualiai, bet 1. jie uzhima zhyymiai daugiau erdves, o 2. jie atrodo grazhiai kai ju buna virs 10 tai jei skauciuot, kad mazhiausia reikia sodint po 6, ir top(jaunuju ir pulko stalas) tai svechiu turi but virsh 70, kitu atveju... negrazhu (chia jau mano nuomuone smile.gif ) jei staliuka, sodint ish visu pusiu, ne puslankiu tai jaunieji tures zhiuret i svechiu nugaras smile.gif o svechiai visaip sukiotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2008 04 28, 17:57)
ne manes, klause, bet ish patiries atsakysiu smile.gif kai zhmones suskirstomi i grupeles, 1. jie (nesakau, kad kategorihskai tik, taip ir buna, bet daugumoj atveju taip.) ir bendrauja tose grupelese, na zhinoma, jei zhmogus bendraujantis, tai jis su visais bendraus, bet dazhnai teko matyt, kad tevai ar tolimesni giminaichiai tai ir lieka prie tu stalu... Nes nieko nepazhysta. O tokiam, lietuvishkam variante, kai vieenas dyydelis stalas, visi kalba ir bendrauja smile.gif
Zhinoma, atskiri staliukai atrodo grahziau vizualiai, bet 1. jie uzhima zhyymiai daugiau erdves, o 2. jie atrodo grazhiai kai ju buna virs 10 tai jei skauciuot, kad mazhiausia reikia sodint po 6, ir top(jaunuju ir pulko stalas) tai svechiu turi but virsh 70, kitu atveju... negrazhu (chia jau mano nuomuone smile.gif
3. jei staliuka, sodint ish visu pusiu, ne puslankiu tai jaunieji tures zhiuret i svechiu nugaras smile.gif  o svechiai visaip sukiotis smile.gif

nors patirties neturiu, bet 1. tikrai nemanau, kad zmones, susodinti prie staliuku maziau bendrauja, nes juk ir prie didelio stalo ir prie mazesnio staliuko zmones turi tiek pat kontaktu, t.y. sededamas prie didelio stalo vis tiek negales bendrauti su kitame gale stalo sedinciais. daugiausiai prie didelio stalo kontaktas vyksta i kaire ir i desine - t.y. su daugiausiai su dviem zmonemis kadangi su kitoje stalo puseje per sakocius vis tiek nesusibendraus, o bendraujant prie staliuko kontaktas vyksta is kart su dar trim ar penkiais zmonemis. taigi, manau, sedint prie staliuku, kontakto yra daugiau... kam truksta - gi buna ir kitu linksmybiu - sokiai, ivairios staigmenos jaunavedziams ir t.t.
2. cia tikrai subjektyvu, nes 1. kodel juos butinai sodinti bent jau po sesis? 2. kodel staliukai atrodo graziai tik kai ju buna bent 10? gal kitam graziai ir 5 staliukai? man pavyzdziui, tikrai visai graziai atrodytu...
3. nesutinku, nes daznai ir stalai yra sustatomi taip, kad daliai sveciu tenka sedeti atsukus nugaras i jaunuosius, o dar jei buna suolai (ne kedes), tai ir atsisukus i jaunuosius paziureti nepatogu...

Papildyta:
QUOTE(Invincible @ 2008 04 28, 13:11)
  uztat mano auksines vestuves bus tokios kokiu noriu  assa.gif sekmes toms kurios tokias keliat, tikiuosi po kiek laiko jau musu zmones bus priprate prie tu "holivudisku" vestuviu!

labai labai linkiu, kad tavo svajone issipildytu!!! 4u.gif
o siaip smagu butu, kad jau patyrusios vestuviu sales puosimo malonumus jaunosios zmonos pasidalintu su mumis savo patirtimi... bigsmile.gif smagu butu suzinoti, kas nusiseke ir labai labai graziai atrode, o kas vos nevirto tragedija... tongue.gif pavyzdziui, ar niekam nenukrito tiulio "lubos", ar nenukritinejo kaspinai nuo kedziu, ar nenuvyto gelytes iki antrosios dienos... cool.gif
Atsakyti
Man labai grazu apvalus stalai ir as neturiu nieko pries juos, cia tik mano MB nuomone. 4u.gif
Atsakyti
visa psl priraset.. o apie sale puosima nulis postu..
nesipykit.. gyvenkim draugiskai 4u.gif
Atsakyti