Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti salę?

QUOTE(kastaneda @ 2007 03 23, 15:21)
Malonu, truputi tuo uzsiimu  wub.gif
Pirmiausiai atsisakyciau melsvos spalvos, rinkciausi drastiska tarkim oranzine, ant zidinio daryciau kuo didesne puokste i auksti ir ploti, tegul pasislepia ta siena  smile.gif
Kur ne kur kabinciau oranzines lempas, taip susilietu spalvos, ta pati daryciau ant stalu - zvakes, akmenukus ir t.t.
Ant kedziu pirkciau medziagos ir atsiulejus uzrisciau tik kaspinus, sale nera tokia, kuriai reiketu kedziu uzvalkalu, o kaspinai tikrai nemaisytu - butu isgauta visuma, o ir sanaudos nebus dideles  smile.gif
Nezinau ar cia padejau Tau, bet galimybiu cia tikrai yra  smile.gif

1. kokia rinktumeis, jeigu ne oranzine? mano manymu, ta spalva pastaruoju metu kazkaip ispopuliarejo, jos kazkaip visur pilna, tai man nelabai unsure.gif kokia butu alternatyva?
joo, melyna cia visai ne i tema, galvojau apie kazka geltonai-raudonoje gamoje g.gif
ant stalu jau mazdaug vizija turiu rolleyes.gif
2. ka reiskia atsiulejus uzrisciau tik kaspinus?? blush2.gif
nelabai supratau doh.gif ant kedziu kazko butinai reikia, tik va vizijos dar neturiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexy: 23 kovo 2007 - 14:31
QUOTE(Lexy @ 2007 03 23, 14:27)
1. kokia rinktumeis, jeigu ne oranzine? mano manymu, ta spalva pastaruoju metu kazkaip ispopuliarejo, jos kazkaip visur pilna, tai man nelabai unsure.gif kokia butu alternatyva?
joo, melyba cia visai ne i tema, galvojau apie kazka geltonai-raudonoje gamoje g.gif
ant stalu jau mazdaug vizija turiu rolleyes.gif
2. ka reiskia atsiulejus uzrisciau tik kaspinus?? blush2.gif
nelabai supratau doh.gif ant kedziu kazko butinai reikia, tik va vizijos dar neturiu doh.gif

Pasiuliau drastiska spalva todel, kad tada visos akys buna nukreiptos i aplinka, o nes sales sienas, sviestuvus ir t.t., o oranzine labai tinka su medziu, raudonos as tikrai nesiulyciau, niuru, reikia zaismo....tada ryskiai geltona tarkim smile.gif
Atsiulejus tai reiskia sukarpius norimo ilgio kokiu 20-25 cm juostas ir jomis perristi kedes, butu grazus kaspinai smile.gif
Gali naudoti tiuli, dabar jo yra visokiu spalvu, tiek ant stalo, tiek ant zidinio 4u.gif
O del to, kad sakai oranzines spalvos pilna, nesureiksmink - visu pilna, bet ar matei bent kur nors papuosimus vestuvese oranzinius, ryskius, visur ruzava, melsva, tai sakyciau kaip tik jos jau pabode wub.gif
As kategoriskai pries balionus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastaneda: 23 kovo 2007 - 14:35
QUOTE(kastaneda @ 2007 03 23, 15:33)
Pasiuliau drastiska spalva todel, kad tada visos akys buna nukreiptos i aplinka, o nes sales sienas, sviestuvus ir t.t., o oranzine labai tinka su medziu, raudonos as tikrai nesiulyciau, niuru, reikia zaismo....tada ryskiai geltona tarkim  smile.gif
Atsiulejus tai reiskia sukarpius norimo ilgio  kokiu 20-25 cm juostas ir jomis perristi kedes, butu grazus kaspinai  smile.gif
Gali naudoti tiuli, dabar jo yra visokiu spalvu, tiek ant stalo, tiek ant zidinio  4u.gif

supratau smile.gif
as del drastiskos nieko pries, tik man konkreciai oranzine ne prie sirdies, cia matyt asmeniska ir viskas schmoll.gif
ta ideja su medziaga - super, varysiu i parduotuve apziureti audiniu, gal pamatysiu faina spalvyke ir prie jos galesiu derintis rolleyes.gif
zinok, maciau oranziniu, nuotakos pastaruoju metu ir i puokstes pamego ta spalva ir i papuosimus smile.gif
aciu Tau labai mirksiukas.gif
stai daug balioneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
lotuliukas.gif
p.s. - kodel pries balionus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexy: 23 kovo 2007 - 14:39
Todel, kad man jie kazkaip nupigina visa aplinka ir tiek, vaiku sventei man grazu, bet kitur ne is viskas, audiniu vaziuok i Gariunus 4u.gif
Ka isleisi balionams, tai geriau isleisti zvakems - tarkim ivairiu dydziu, storiu, spalvu....idomiai ir ziuresis ir originalu smile.gif tarkim ant kazkokio staliuko su didziuliu tiulio audiniu ir t.t., vaje visko galima sumastyti tik reikia zinoti pinigu limita ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2007 03 23, 15:44)
Todel, kad man jie kazkaip nupigina visa aplinka ir tiek, vaiku sventei man grazu, bet kitur ne is viskas,  audiniu vaziuok i Gariunus  4u.gif
Ka isleisi balionams, tai geriau isleisti zvakems - tarkim ivairiu dydziu, storiu, spalvu....idomiai ir ziuresis ir originalu  smile.gif tarkim ant kazkokio staliuko su didziuliu tiulio audiniu ir t.t., vaje visko galima sumastyti tik reikia zinoti pinigu limita ir t.t.

o ta tiuli jeigu tiesiog sudeliosi, tai laikysis, ar reikia kaip nors tvirtinti?
jau man pradeda deliotis paveikslas - su zvakem ir tuo tiuliu wub.gif jei surasciau gera spalvyke, tai turetu buti super wub.gif
kaip tik sekmadieni zadu i gariunus, paziuresiu audinius thumbup.gif
noriu paklausti - del kedziu, as pati mazdaug apskaiciuosi, bet kiek mazdaug pirkti virsaus audinio stalui, zidiniui, na kitoms puosmenoms (gal dar ant palanges kur sudeciau... g.gif
ir kokia mzdg jo kaina? blush2.gif gal zinai?
Papildyta:
ir dar - ar verta ka nors daryti palei lubas?
is kart sakau - popierines girliandos su balandeliais ne mano stilius lotuliukas.gif

baisiausiai aciu uz patarimus, uzvedei mane ant kelio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexy: 23 kovo 2007 - 14:59
Dabar islekiu, parasysiu i AZ veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2007 03 23, 15:57)
Dabar islekiu, parasysiu i AZ veliau  smile.gif

ok, lauksiu
dekui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2007 03 23, 15:57)
Dabar islekiu, parasysiu i AZ veliau  smile.gif