Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Butinai lyginu ir patalyne, ir rubelius.
Atsakyti
Kažkokį laiko tarpą nelyginau, nes giminaitė aiškino, kad žinomas ekstrasensas jai patarė nelyginti. Nu netikiu aš jokiais ekstrasensais, bet pagalvojau, gal nelyginti lengviau ir patogiau, bet dabar vėl pradėjau lyginti. kažkaip tvarkingiau atrodo ir pačiai maloniau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2004 09 26, 08:47)
ar lyginate leliu patalyne ishskalbusios? kazkada girdejau, kad lyginti negerai  g.gif

ir kas ka girdejote ..

aciu uz info

Aš lyginu. Gerai lyginti vien jau dėl to, kad užmuša bacilas karštis, o ir gražiau atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
aš taip pat lyginu visus drabužėlius.
Atsakyti
Aš lyginu ir drabužėlius, ir patalynę ax.gif
atrodo gražiau ir suminkštėja ax.gif
Atsakyti
as irgi vska lyginu, nes ir graziau ir patogiau, beto girdejau, kad uzmusa visokius mikrobus ir t.t.
o kad negalima lyginti iki siol negirdejau ax.gif
Atsakyti
Kadangi turiu drabužių džiovyklę, tai išskalbtus ir išdžiovintus drabužius ir patalėlius - jie būna tokie minkštučiai, šiltučiai - iškart lankstau ir į spintą. Patalus kartais palyginu - jei iškart iš džiovyklės neišimu, ir jie kiek 'susiguli', o drabužių tai nebe - na, nebent labai "išeigines" kelnes ar švarkelį smile.gif
Atsakyti
O as nelyginu ne kiek nenoreciau, bet nerandu tam laiko, nebent nakti tureciau stovet su lygiuntuvu rankose
Atsakyti
Aš tai lyginu, vien todėl, kad tvarkiangiau atrodo, lengiau sulankstyti rūbelius ir tvarkingai sudėti, mažiau vietos reikia. tongue.gif
Atsakyti
as drabuzius tai visada lyginu, o patalines ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Iki kokių metų lygindavau ir patalynę ir drabužėlius. Dabar patalynės nebe, drabužėlius išlyginu prieš apsivelkant jei susiglamžę, o jei ne tai ir nelyginu.O triusikėlius stengiuos visada išlyginti, nes irgi skaičiau, kad užmuša bacilas.
Atsakyti
As dukrai rubelius lyginau gal iki metuku, o veliau tik tuos rubelius, kuriu tesiog nelygintu neuzsidesi, nors esu girdejusi, kad leliukui geriau nelyginti. schmoll.gif Nors kiek mamu, tiek nuomoniu g.gif
Atsakyti