Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Lyginu absoliuciai viska!
1) Gerai atrodo
2) Uzmusa visas bacilas (kadangi maziaus jautri odele, tai tiesiog privaloma)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saldumelisss @ 2008 03 12, 01:41)
nors uzsiemimas ne is maloniuju schmoll.gif  bet vis tiek susiglamziusiais drabuzeliais juk nevaiksciosi o i islyginta patalyne sapnuoti saldziai tikrai smagiau thumbup.gif

o as skaiciau, kad negerai lyginti patalynes, nes uzlyginamos akutes ir negali oda kvepuoti
Atsakyti
Lyginu nuo pat mažens visus rūbelius (tik pėdkelnių ne tongue.gif ), patalynę. Kitaip ir neįsivaizduoju. Ir sveikiau, ir gražiau, ir minkščiau prie kūnelio. mirksiukas.gif

QUOTE(lapkrite @ 2008 02 28, 15:38)
O jus ar lyginate savo patalyne?

Lyginu be abejo ir patalynę. smile.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad lyginti drabužiai prasčiau praleidžia orą, todėl galvoju g.gif , kad reikia lyginti tik tuos drabužius kuruos tikrai lyginti reikia.
Atsakyti
nelyginu.. smile.gif
Atsakyti
aš visada lyginu viska ir apatinius išskyrus koines ir pėdklenes, aišku jei kažko labai prireikia tai nelyginu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virginija.k @ 2008 03 12, 15:43)
Skaičiau, kad lyginti drabužiai prasčiau praleidžia orą, todėl galvoju  g.gif , kad reikia lyginti tik tuos drabužius kuruos tikrai lyginti reikia.

Tą patį ir aš esu skaičiusi, todėl beveik nieko nelyginu, nebent kai kuriuos viršutinius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 03 17, 01:54)
aš visada lyginu viska ir apatinius išskyrus koines ir pėdklenes, aišku jei kažko labai prireikia tai nelyginu blush2.gif  ax.gif

Bet yra nuomonė, kad lyginant užsidaro akutės tarp siūlų ir audinys blogiau kvėpuoja. Aš lyginu tik patalynę, nes man gražiau, ir kai kuriuos viršutinius drabužėlius, kurie negražiai atrodo nelyginti. Pirmus mėnesius aišku lyginau viską, higienos sumetimais ( nors kuo toliau, tuo dažniau pasisakoma prieš super švarą ir tvarką, jau maudynėms ir vandens nevirina ir permanganato nepila, ir bambutę tik su vandeniu valo...)
Atsakyti
QUOTE(Klaipeda @ 2008 03 18, 09:55)
Tą patį ir aš esu skaičiusi, todėl beveik nieko nelyginu, nebent kai kuriuos viršutinius  ax.gif

drinks_cheers.gif as lyginu tik tuos kurie virsutiniai ir tai tik tada kai buna susiglamze biggrin.gif patalynes niekada nelyginu,o beje kai daktaras klause ar lyginu rubus vaiko tai sakiau,kad ne jis sake,kad gerai nes poto vaikas bus lepus...
Atsakyti
Lyginti tikrai nereikia nei drabužių,nei patalynės.Čia tik pačios šeimininkės pasirinkimas-ar ji nori nesusiglamžiusių ir estetiškiau atrodančių(tam kartui). rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juodojilu @ 2008 03 18, 12:05)
Bet yra nuomonė, kad lyginant užsidaro akutės tarp siūlų ir audinys blogiau kvėpuoja. Aš lyginu tik patalynę, nes man gražiau, ir kai kuriuos viršutinius drabužėlius, kurie negražiai atrodo nelyginti. Pirmus mėnesius aišku lyginau viską, higienos sumetimais ( nors kuo toliau, tuo dažniau pasisakoma prieš super švarą ir tvarką, jau maudynėms ir vandens nevirina ir permanganato nepila, ir bambutę tik su vandeniu valo...)
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo N-e-r-i-n-g-a: 18 kovo 2008 - 14:21
QUOTE(juodojilu @ 2008 03 18, 13:05)

na aš kai vaikas buvo naujagimis tai kalio permanganate nemaudžiau ir nevirintima vandenį nes taip ligoninėj sakė ir bambutę valiau su virintu vandeniu bet virkštelė tai ligoninėj nukrito
Atsakyti