Kai po gimdymo grįžau namo,tai kitą dieną atėjo gydytoja apžiūrėti vaikučio,o aš kaip tik lyginau jo drabužėlius,tai ,žinokit,vos ne velnių gavau,atseit čia tik rusų laikais lygindavo,dabar niekas nelygina,sako geriau eik pailsėti pati.Nors gal jinai rūpindamasi manim taip pasakė...Bet šiaip aš vistiek lyginu viską ir patalynę,ir drabužėlius.Tiesiog man pačiai gražiau atrodo išlyginti drabužėliai ir patalai.

Lyginu ir vaikų patalynę ir savo. Žodžiu lyginu beveik viską, išskyrus kojines, pėdkelnes ir liemenėles. Taip man gražiau.

lyginu beveik viska,o maziaus pataliukus tuo labiau.

Lyginu viska.Nuo apatiniu iki ko imanoma islyginti.O vaiko tai tuo labiau patarciau lyginti.O ypac kudikiu nes ju odele yra labai jautri.

Lyginu tik labai susiglamžiusius vaiko rūbelius, patalynės, rankšluosčių, marliukų ir pan. niekada nelyginu. Šiaip nepatariama lygint vaiko rūbelių, nes su nelygintais odelė geriau kvėpuoja

nelyginu.

lyginu.visada, taip jau pas mus iprasta nuo vaikystes. mama visada lygindavo
auklejimas veikia

Lyginu viską, ypač vaikų rūbelius, patalynę

Lyginimas tai papildoma higienos priemonė. Iškepa visi ten tupėję mikrobai. Lyginta patalynė ir ne tiap greit vėl išsitepa, mažiau limpa dulkelės.
Lyginu ir savo ir vaikučio patalynę
Man taip gražiau ir daug smagiau miegoti su išlyginta patalynę
Vaiko drabužėlius anksčiau lyginau, o dabar nebelyginu

Vaiko drabužėlius anksčiau lyginau, o dabar nebelyginu