Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lyginate vaikučių drabužėlius,patalus?

Apklausa: Ar lyginate drabuzelius? (225 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš tai išvis nekenčiu to daikto -lygintuvo mad.gif . Ir beveik nieko nelyginu- nei vaikams nei kam kitam. Nebent kokia bliuskutę. O šiaip tai mamyte mane išmokė- sulankstai- ir pasidedi ant kokios kedės- ir lygu ir elektra sutaupyta thumbup.gif
Atsakyti
Lyginau, kol dar vaikas buvo labai maziukas. Bet tik tam, kad bacilu jokiu nebutu. O dabar nelyginu nei sau, nei vaikui. Isskalbiu, graziai sulankstau, padziaunu ir viskas. Ir siaip labai nemegstu lygint doh.gif Issilyginu tik tuos rubus, kurie buna labai susiglamze ir tuos, kuriuos dedames ant virsaus, pvz. kelnes, vyro marskiniai ir t.t.
Atsakyti
nelyginu irgi nieko ir nesuprantu tų kurios lygina rūbus prieš sulankstydamos ir idėdamos į spintą doh.gif taigi dvigubas vargas,vistiek ištraukus vėl lyginti reikia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starka: 12 spalio 2004 - 13:19
nemegstu lyginti doh.gif bet 2.gif rubus ir patalyne lyginu rolleyes.gif
Atsakyti
As lygindavau ir patalyne sad.gif ir, aisku, drabuzius sad.gif Siaubingai nemegstu sitos "proceduros", net ir vyro marskinius lyginu tik tada kai susikaupia isskalbti kokie 5 (tada vienu kartu "atvargstu" ir ramuma). Netycia padarem atradima: velkant patalyne "glamzytos" medziagos uzvalkalais su lyginimais baigta. Nusipirkom kelis komplektus tokius thumbup.gif O vaikiukui lyginsiu, kazkaip mamos man "ikalta", kad naujagimiu patalelius pirmus kelis menesius reik lygint...
Atsakyti
unsure.gif as tai viska lyginu ir drabuzelius ir patalyne g.gif cia turbut mano mamos itaka ji labai pedantiska doh.gif
Atsakyti

Когда нечего делать, могу и погладить. Если хорошо повесить сушить, потом сложить, и еще прижать thumbup.gif
Atsakyti
Aš buvau girdėjus, kad naujagimiui reikia dezinfekuot drabužėlius lygintuvu, kol nenukritus virkštelė, bet klinikose gydytoja paaiškino, kad nebūtinai. Taigi, rūbų nelyginau ir nelyginu, jie juk trikotažiniai - išsitempia uždėjus ir atrodo lygūs tongue.gif . Patalynę palyginu, kad normaliau atrodytų smile.gif . Paklodės trikotažinės - nereikia.
Atsakyti
as kazkaip visada lyginu viska, ar tai patalai, ar apatiniai rubai, kazkaip ipratau ir viskas smile.gif o vaiko rubus, patalus tai ypatingai kruopsciai stengiuosi islyginti
Atsakyti
smile.gif Kol nebuvo vaiku , tai laaabai mazai lygindavau.... blush2.gif o dabarl yginu pagrinde vaikams, dar ptalyne sau ir vaikams, tik nelabai jau pedantiskai, lyginu , perlenkiu ir vel lyginu, gaunasi, kad kas antra puse issilygina, vis smagiau i spinta deti biggrin.gif
Atsakyti
Visada viską lyginu todėl, kad 1. Mėgstu tvarką 2. Tai vienas iš mano mėgiamiausių darbų.
Atsakyti
smile.gif as, kai pripratau lyginti, tai dabar toks nervu raminimo budas ,man lyginimas...lygini ir apmastai visus dienos darbus... g.gif g.gif
Atsakyti